Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God flæskesteg igen. De nye ejere af skovgrillen har tilsyneladende lyttet til alle de negative anmeldelser, og laver igen rigtig flæskestegssandwich på stedet med sprøde svær der sidder fast p... Toon meer

1,4

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang næse efter en lang hotdog.

Synes det er for dårligt når man kører i 2 timer for at få den berømte lange 0.5m hotdog, når man kommer ind og får at vide at den kan kun bestilles online når der ikke står noget på deres hjemmeside eller butik. Tak for kaffe

Ps: kommer ikke igen :(

12 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var forbi idag for at prøve den…

Jeg var forbi idag for at prøve den berygtede 1/2 m hotdog ....aldrig før har jeg fået så tørt et brød og med en pølse som vist sku havde været til pølsemix....total.rynket og kedelig pølse ...pris og og det produkt man fik serveret var mildest talt ringe ....

8 juni 2026

Kommer aldrig igen

Min kæreste og jeg spise ved skovgrillen. Vi bestilte to flæskestegssandwich, det var nærmest kun fedt der var i og alt inden i faldt ud. Vi måtte smide det ud. Dårlig oplevelse! Kommer aldrig igen.

23 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke det som det var engang…

Hvis man ikke kan finde ud af at lave en flæskesteg, burde man nok ikke have det på menuen. Bløde svær og svær, som har været i frituren (og smagte af fritureolie), hører ikke hjemme i en flæskestegssandwich.

Det er ærgerligt, at I overtager og bliver oplært af de bedste, for så at levere et så dårligt produkt☹️👎🏻

4 maart 2026

Forkullet pølsemix

Min datter fik den tørreste og forkullet pølsemix i dag. Vi bestilte en flæskestegburger hvor halvdelen var fedt og var hel uspiselige. Der var alt for meget dressing i alle burgerne. Virkelig kedelig oplevelse☠️

10 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var forbi i dag med mine døtre

Jeg var forbi i dag med mine døtre, vi skulle kun have haft en grill pølse. Der var enormt mange kunder, og det i sig selv var jo godt, men hold da op en stemning fra den ene som skulle servicere kunder.
Der var ikke styr på noget som helst, ungarbejderen prøvede ihærdigt at følge med, men desværre uden held, i de 10 min. vi nåede at stå der, var der flere der gik,.
Da vi kom var der en kunde som gik, og råbte “Her kommer jeg aldrig igen”
Vi gik også pga. dårlig stemning.

19 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sikke en elendig spise oplevelse på 2…

Sikke en elendig spise oplevelse på 2 stk husets Brutalis burger, som under franks tid ellers altid ramte plet til perfektion. Ringe klistret kød, kedeligt brød og alt for meget dressing - kun baconen formåede de at få sprøde. Jeg er faktisk ikke overrasket over at se alle de kedelige anmeldelser. Min kammerat kapitulerede halvvejs gennem sin burger og magtede ikke mere, han spiste havregryn for resten.

21 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Levede på ingen måder op til pris og forventning. Øv

Fiskefilet var fuldstændig overstegt. Paneringen hel mørkebrun og hævet op i en bobbel. Den smuldrede af, så mine børn ikke kunne spise det/lide det.
Flæskestegsburger - Der var ikke ret meget fyld i og sværene var helt seje/bløde (uspiselige).

Havde det kostet det halve kunne det måske gå, men til disse priser havde vi forventet noget andet desværre.

Personalet fremstod meget imødekommende og venlige, så de får 5 stjerner ☺️

26 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste burger jeg har smagt

Vi kørte forbi og fik rigtig lyst til en god burger, vi kunne huske hvor god den 500 grams burger med frisk hakket oksekød hos den forrige ejer var, så sådan en skulle vi da have igen - troede vi.
Jeg starter med betjeningen der var meget venlig og imødekommende, så vi ventede spændt på at få en lækker burger.
Så gik det ellers ned af bakke herfra, oksekødet mindede mest om kødrand, det var blegt uden nogen form for stegeskorpe og eller smag, osten havde ingen smag overhovedet, det eneste positive var det bacon der var i burgeren.
Det kostede så lige 287 kr at få 2 "burgere" og 1 halv liters sodavand.
Jeg ville gerne have betalt 287 kr hvis det da ellers havde smagt godt, så det er ikke prisen der er problemet, men det var så ringe at jeg selv ville være pinligt berørt hvis jeg serverede så ringe burgere og samtidigt forlangte en så høj pris.
Det er sørgeligt hvordan en ny ejer kan ødelægge en god grillbar.

18 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sjældent har jeg fået så sørgelig en…

Sjældent har jeg fået så sørgelig en flæskesandwich som i dag. Den smule kød der var i sandwichen var nærmest skiveskåret flæskesteg og uden svær. Dog havde man ulejliget sig med at lægge nogle sorte, hårde, tørre endeskiver steg et par steder i bollen også. En virkelig dårlig oplevelse.
Pomfritter var rimelige - indtil midten af bakken. Så lå der pludselig skiveskårne pølsestykker i fritterne! Hvor kommer de fra? Alt i alt en dårlig oplevelse. Der er godt nok slækket på kvaliteten efter overtagelsen! Forstår ikke I vil være jer selv bekendt - men heldigvis findes der andre som gerne vil levere varen!

13 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God flæskesteg igen.

God flæskesteg igen.

De nye ejere af skovgrillen har tilsyneladende lyttet til alle de negative anmeldelser, og laver igen rigtig flæskestegssandwich på stedet med sprøde svær der sidder fast på kødet.

Vi bestilte 2 flæskestegssandwich som smagte fantastisk. Dejligt kød der smagte som flæskesteg skal smage.

Får dog ikke 5 stjerner fordi vi først skal gentage successen før vi tør tro på, at det nu igen bliver godt. (Som under Frank)

23 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en flæskesteg sandwich og…

Jeg bestilte en flæskesteg sandwich og spurgte pænt om de kunne skærer fedtet fra, da jeg er virkelig sart, hertil fik jeg af vide at jeg bare selv kunne komme ind og gøre det hvis jeg ville have det fjernet😢 tænkte jeg er sulten så det bærer jeg over med han sagde…
Derudover 3 løgringe og 3 chili tops.
Mine chili tops var frosne inden i og jeg går pænt op og siger det, manden siger han ville lave nogle nye, 3-4 min senere fik jeg dem så igen de selv samme (minus den jeg havde bidt af som var frossen ) denne gang var de virkelig færdige nærmest brændte 😢 trods han faktisk sagde han ville lave nye til mig, ja eller noget

10 januari 2025

Dårlig flæskestegssandwich

Bestilte flæskestegssandwich. Flæskestegen er skiveskåret på forhånd og frossen. Stykkerne bliver optøet på panden og “sværene” er kolde flæskesvær, som bliver lagt i.
Simpelthen ringe.

Forespurgte endda om den ikke blev tør - hvortil ejeren svarede, at det gjorde den ikke.

5 januari 2025

ØV ØV

ØV ØV! Har i mange år været mit yndlingssted, når jeg skulle have flæskestegssandwich. Men som alle andre siger, er kvaliteten og mængde nu 👎👎👎 så jeg har fundet andre steder, der laver flæskestegssandwich. Farvel Skovgrillen😢

2 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Før i tiden fik vi skønne…

Før i tiden fik vi skønne flæskestegssandwich på Skovgrillen. Var forbi idag til en hurtig frokost.
Flæskestegssandwich var uegnet som menneskeføde.
Synd at et sted kan falde så dybt på kort tid.
Det var vores absolut sidste besøg på Skovgrillen i Hillerød.

17 december 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.