Slagter Friis Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Telefonisk bestilte jeg en rullesteg på 2,5 kg. Da jeg hentede denne blev jeg rigtig glad. Så flot og indbydende. Efter små 3 timer i gryden blev den skønneste steg taget op. Ikke meget svind og mørt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg blev brændt af af et velrenommeret Catering Firma, som først gik op for mig på selve dagen på min 70-års fødselsdag.Jeg kontaktede Slagter Friis, som jeg jævnligt bruger. Køkkenet var friske på a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut byen bedste Flæskestegssandwich. Og øv man bliver skuffet når der udsolgt på brød og lige havde glædet sig. Der må være andre som har smagt denne delikatesse og kom før mig i dag. Men slagter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij

Geschreven door het bedrijf

Hos Slagter Friis arbejder vi for at gøre hverdagsmad bedre ved at kombinere vores håndværk med ærlige råvarer og opskrifter, der smager fantastisk. Der er kærligheden til klassisk, god og hjemmelavet mad som vi elsker at dele, og uanset hvor meget overskud du har til køkkenet i dag, er vi garant for at du får et sundt og velsmagende måltid, sammen med dem, du holder af. I 2020 blev vi stolt kåret som Danmarks bedste butiksslagter, en anerkendelse af vores urokkelige kvalitet og dedikation. Når du besøger os, kan du derfor forvente meget mere end velhængt kød. Vi sætter pris på mangfoldigheden og har reserveret god plads til flexitarer og vegetarer i vores sortiment. For os handler det om håndværket, om fællesskabet i køkkenet, om råvarer, der komplementerer hinanden og ikke om, at vi alle sammen skal kunne li’ det samme. I butikken får du en faglig, kompetent og personlig oplevelse, og alle de råd, du har brug for. Og er tiden knap, kan du roligt ty til en af vores klargjorte livretter, hjemmelavet fra bunden, præcis som vi ville gøre det i vores eget køkken (hvilket det jo faktisk også er 😊).

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Too good to go info!

Vi bestilte sådan en deal eller hvad man nu vil kalde den. Vi fik 3 frosne plasticbøtter med indhold som vi ikke aner hvor lang tid har været i deres fryser.
Mener ikke det var værd overhovedet at købe. Selvom det er en "lykkepose" så behøver indholdet ikke at været total uinspirerende. Ommer!

15 juni 2019

Altid friske varer

Altid friske varer, god inspiration til måltider, god vejledning i tilberening samt meget venlig og imødekommende betjening.😊

5 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode råvarer og perfekt tilsmagt

30/6-2018: Chili con carne, spidskål salat, vegetartærter, brød og smør til 70 personer. Alt tilberedt med gode råvarer, perfekt tilsmagt og leveret til tiden: sådan!

3 juli 2018

nytårsmenuen..... fantastisk

Egentlig er det mig imod at skrive denne anmeldelse. Resultatet bør blive mange flere kunder ---- og mere ventetid i butikken for mig selv !

For tredie år i træk har vi booked menuen for nytårsaften.
400 kr. for noget ubeskriveligt lækkert

Vi melder os igen !!!!

1 januari 2017

Mistet appetitten

Jeg var hos slagter Friis på Frederiksberg forleden dag, men mistet appetitten og gik igen ret hurtig. Grunden til dette var at høje mennesker taler over kødboller, fiskefrikadeller o.l. der står opstillet på disken. Jeg kunne se at der kom spytt-sekret ud af munden på kunderne der oversprøjtede de opstillede varer. Jeg skulle ønske at det glas der skal beskytte frikadellerne dækkede bedre, så tale-spyttet fra kunderne, ikke havnet på kød varerne. Jeg synes ellers at slagter fris har udmærkede varer, men hygiejnen er ikke i orden. Venlig hilsen Ernst i Kastrup

12 oktober 2016

dejlig buffet

Til vores 50.aarige studenterjubileum fik vi sommerbuffet fra Slagter Friis.
Alle var tilfredse.
Maaske lidt for mange kartofler, men det var til at leve med.
Tak for mad.
Lotte Boeggild.

20 juni 2016

Slagter Friis internetbestilling

Jeg bestilte nytårsmenu til min familie via Slagter Friis' hjemmeside. Da jeg dukkede op i butikken nytårsaftensdag for at hente den, mente indehaveren ikke at de havde modtaget bestillingen. Jeg kunne dog dokumentere det vha. mailen, afsendt to dage i forvejen inden internetsiden angav at menuerne nu var udsolgt.

Derefter kunne man tro at indehaveren var ked af at deres internet-bestilling ikke virker, og at en kunde nu stod uden nytårsmiddag - men nej: Han trak ligeglad på skulderen, bemærkede at de jo er 'amatører' mht internet-bestillinger, men foreslog fohåbningsfuldt at jeg jo kunne købe noget kød i butikken til den nytårsmiddag, jeg pludselig selv stod med.

Jeg kan ikke anbefale nogen at anvende virksomhedens internet-bestilling, og er rystet over den arrogance og ligegyldighed, indehaveren viser overfor kunder, som ellers betaler godt for virksomheden

31 december 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service - får mine varmeste anbefalinger

Slagter Friis på Frederiksberg sælger kød, pølser, pålæg, røgvarer og færdigretter af høj kvalitet. Indehaver Søren Friis og hans medarbejdere husker deres stamkunder og kender deres behov. Det er en fornøjelse at handle her. Forretningen får mine varmeste anbefalinger!

31 januari 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sublimt kød, gode tilberednings-fif.

Mellem jul og nytår havde jeg fornøjelsen af at handle hos Slagter Friis. Jeg har aldrig oplevet bedre bøffer og da det er min favorit-spise har jeg en hel del at sammenligne med.
Trods nytårstravlheden gav den vidende slagter (Bo) sig tid til at fortælle om modningsproces samt detaljeret om hvordan jeg skulle tilberede kødet, hvilket betød at "bøfferne sad lige i skabet" :-)

Jeg glæder mig allerede til næste gang menuen står på bøffer og jeg er ikke i tvivl om hvilken slagter jeg skal handle hos.

6 januari 2015

Arrogante og ligeglade

Efter at have fået slagter friis anbefalet valgte vi at bruge dem ifm. vores bryllup. Vi havde aftalt og informeret det med serveringspersonalet i lokalerne. På selve dagen kommer maden, mangelfuld. En kvik person ringer slagter friis op som først fralægger sig ansvaret og siger at de kun råder over en cykel og derfor ikke kan køre den manglende mængde mad ud. Efter en lille diskussion ender det heldigvis med at de giver sig og bringer noget lignende mad ud med taxa (lignende fordi det IKKE var det vi bestilte).
Efterfølgende da vi reklamerer over det puster de sig op i mailen og siger lodret at vi lyver. Desværre for Slagter Friis er maden blevet fotograferet og derved er beviset meget konkret. Det vælger de så ikke at svare på.. Først efter at have lagt en besked hos en af deres medarbejdere kommer der en mail hvor de nødtvunget medgiver at bære ansvaret og beder om konto oplysninger så de kan overføre penge retur for den manglende mad.
Det var heldigt at vores bryllup ikke blev ødelagt pga. den manglende mad. Men det var udelukkende pga. serveringspersonalet og IKKE Slagter Friis.

Vi har aldrig oplevet så arrogant og nedladende holdning fra en ellers veletableret butik. Det tyder på at successen er steget dem til hovedet.
Vi kan derfor kun fraråde alle at bruge og handle i butikken!!

13 oktober 2014

Slagter Friis på Frederiksberg er den bedste

Jeg er kunde hos slagter Friis gennem mange år - 15 år ca. Og jeg handler efterhånden alt mit kød hos Friis. Så vidt det overhovedet er muligt. Der er bare ikke noget, der smager og dufter som friskhakkket, fuldstændig rent og 100 % kød. Du ser hvordan store reelle klumper af kød ryger i hakkemaskinen og direkte ned i din pose. Og stege, kyllinger og koteletter. Kødet er bare i orden. Det er mørt og velsmagende. Hver gang. Og deres pålæg. Mums. Der er også altid tid til råd og vejledning. Fantastisk god service. Ja, det er dyrere. Men for pokker. Der er også en kæmpe forskel sammenlignet med supermarkedernes kvalitet. Vi spiser bare lidt mindre kød. Tak slagter Friis for din høje kvalitet - Hanne

16 april 2014

Forbløffende god service

Slagter Friis på Frederiksberg byder på en forbløffende god og humørfyldt service. De lytter og forklarer og kan altid besvare spørgsmål om deres varer. Deres varer er også altid gode og friske.
Jeg føler mig hver gang velkommen og godt behandlet.

24 februari 2013