Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har modtaget min ordre men mangler en vare der i. Fair nok - det kan ske, men det er ikke fair, når man på ingen måde kan komme i kontakt med dem. Du kan kun komme i kontakt via en kontaktformular... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

2 Doppelpack BHs (also 4 Teile) in der selben Farbe bestellt. Erhalten: 1 Doppelpack ok + 1 BH in der falschen Farbe. Telefonisch reklamiert und wéinen Gutscheincode geschickt bekommen. Der funktionie... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kvalitet og ingen hjælp at hente fra Sloggi. Den nye udgave af herre underbukser fra Sloggi er tilsyneladende af meget dårlig kvalitet. Der slides hul efter ganske kort tids brug (hvor de ga... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg købte 2 forskellige understrøjer. Den ene er fin nok - den anden gik i stykker efter meget kort tids brug. Nu har jeg ventet i 3 måneder på at få mine penge retur! Servicen er utrolig dårlig - jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Lingeriewinkel
  3. Ondergoedwinkel
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

The first time that natural cotton has felt so light and fine. A heavenly soft and supple feeling – unique to the new sloggi Light Cotton range.

1,3

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet med syninger/sømme der…

Dårlig kvalitet med syninger/sømme der skrider efter kort tid og elendig kundeservice, der er svær at få fat i. Kundeservice afviser alle reklamationer og henviser til returnering i butikken, hvor trusserne er købt, men uden bon virker det heller ikke..... Sloggi VAR engang et kvalitetsprodukt, nu er det bare dyrt !

27 maart 2020

Sikke noget bras

Jeg følger trop vedr. de dårlige kvaliteter!!
Min mand fik skiftet garderoben på trusser og jeg købte derfor
2x12 par med 1 måneds mellemrum, i alt 24 par - det er en lidt stor udskrivning!
Det allersidste par røg i skraldebøtten i dag - 11 måneder efter købet af de første 12 par. Sikke en gang bras! Køber dem aldrig mere

27 oktober 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service i kundeshoppen

Virkelig dårlig service i kundeshoppen. Har købt en BH - zero feel men den føles som en kaktus på ryggen, skriver derfor og de vil gerne have den retur til vurdering, det er 42 dage siden lg trods henvendelser har jeg intet hørt og BH er åbenbart mistet. Penge ud af vinduet. Det var så sidste gang sloggi kom i min indkøbspose.

6 mei 2019

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet. Stoffet er tyndt og revner, når man tager trusserne på. Syningerne i kanten går op og trevler efter få vaske. Slut med at købe dem.
I Føtex har de en trusse - Stinna - der koster 1/3 del. Og de er langt bedre nu efter de er blevet forbedret. Og de holder 10 gange så længe som Sloggi gør.

18 maart 2019

Køb hellere H&M!

Engang var Sloggis seamless rigtig god kvalitet. Det er de IKKE længere. Alt for tyndt i stoffet og virkelig dårlig pasform. Det er så ærgerligt, da de ellers var først på markedet med en trusse, der sad rigtig godt, og hvor man ikke kunne se sømme gennem selv meget tynde/stramme bukser - i god kvalitet.
Selvom kvaliteten nu er fuldstændig uacceptabel koster de det sammen, som de gjorde.
Det er sidste gang, jeg har købt Sloggi.

29 oktober 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kvalitet og elendig kundeservice

Elendig kvalitet og ingen hjælp at hente fra Sloggi.
Den nye udgave af herre underbukser fra Sloggi er tilsyneladende af meget dårlig kvalitet. Der slides hul efter ganske kort tids brug (hvor de gamle ældre stadig ikke er slidt op). Har kontaktet Sloggi flere gange og bl.a. tilbudt at sende nogle defekte ind, så de evt. kan undersøges nærmere vedr. stofkvaliteten. Sloggi afviser et hvert ansvar for deres produkt. "Du må henvende dig til butikken" = Føtex eller Bilka, hvor kvitteringer (ud over elektronik) ikke gemmes ret lang tid.
Med andre ord: elendig kvalitet og total ansvarsforflygtigelse fra virksomhedens side.

28 september 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Zero er fantastisk

Zero er fantastisk. Jeg har allergi for tryk, mærker og sømme. Hidtil har Sloggi haft generende blonder og hårde sømme. Nu er det bare så dejligt. Mærker ikke, jeg har bh på. Ingen eksem . Kan klart anbefales.

28 mei 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som der står skrevet af andre så holder…

Som der står skrevet af andre så holder de simpelthen ikke og man kan ikke på nogen måde komme i kontakt med firmaet og klage over det, og går man i Bilka hvor jeg har købt mine så får man bare at vide det er slitage selv om de er under et år gamle, De går i stykker i syningerne og ved siden af syningerne, har prøvet at finde et sted at skrive til dem men umuligt og det sted jeg fandt virkede ikke alligevel, de vil åbenbart ikke kontaktes. Dårlig kundeservice fra sloggis side.

23 maart 2018
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sloggi med 3stk

Jeg har købt en pakke Sloggi med 3stk trusser. Jeg valgte 4xl men de er får små, så deres størrelse er en anden når det er pakker med 3 stk. Desværre for mig fik jeg smidt bonnen ud, før jeg fik prøvet dem

23 februari 2018

Ellers tak!

Deres trusser i bomuld er et af de værste køb jeg har gjort! Deres størrelser er HELT ude af proportioner, pasformen er ikke gennemtænkt og kvaliteten af stoffet er dårlig!

29 november 2017

Total scam

No value for money, in fact commit to any amount and that's how much you will be throwing away. No goods no services at a huge cost. Avoid them at all cost.
I would have given NO stars but this is as low as I can go.

22 juli 2015

Dyre dårlig kvalitets trusser

Jeg fik i februar i gave, 6 par sloggi basic, efter 2 mdr , stak jeg fingeren igennem stoffet oppe ved kanten , det skal siges at, det var ikke i syningen ved elastikken, men lige under, når jeg holdt trussen op i lyset, var stoffet næsten gennemsigtigt. Nu har 2nd , par gjort præcis det samme, og stoffet er på de sidste 4 par, så slidt at det også er næsten gennemsigtigt , efter kun 4 mdr's brug og vask. De er godt nok købt på tilbud i Bilka, men har dog kostet over 50 kr stykket , det er bare ikke i orden, og de bliver ikke et ønske fremover

Margit Valentin

Og 1 uge efter gik der hul i par nr 3 ud af 6 par , fra februar :-(( . Sloggi har åbenbart kunder nok, til ikke at tage sig af et par dårlige anmeldelser

3 juli 2014

Nej tak til Sloggi-trusser, der holder mindre end 3 måneder

Efter at have brugt Sloggi i mange år på grund af den gode pasform, har jeg fået nok. Virksomhedens grådighed kender ingen grænser, for der spares på alt. De dyre trusser, Double Comfort, som skulle være ekstra stærke, går i stykker inden for 3 måneder. Stoffet bliver tyndt efter få gange i vaskemaskinen, og syningerne er mildest talt elendige. Du står derfor hurtigt med en bunke hullede trusser og skal ud at købe nye til 8-900 kr. for 10 par. Det beløber sig til mere end 3000 kr. på årsbasis. Hvor sandsynligt er det, at producenten ikke er bevidst om, at der benyttes materialer, som ikke holder til almindelig brug og vask ved 60 grader? Det er en misforståelse, hvis virksomheden tror, at kunderne er ubegavede og bliver ved at vende tilbage. Jeg kan kun opfordre andre lingerivirksomheder til at komme på banen med velsiddende trusser, der kan konkurrere på kvaliteten.

3 november 2013
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Farvel til elendige Sloggi trusser.

Efter at ha' købt Sloggi trusser i mange år, fordi pasformen var god, og stoffet tykt og lækkert på samme tid. Men men... De er blevet mere og mere elendige, stoffet er tyndt og går i stykker for et godt ord.. Syningerne går i stykker, så man har altid en lang "hale" af tråd i bukserne. Har også prøvet at stikke fingeren igennem stoffet. To par røg ud i går.. Købt i sidste måned.. Slut med at gi penge ud på så dårlig en trusse..

3 december 2012

Is dit jouw bedrijf?