2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Kijk Opgelicht van 7 april 2020 maar terug. Op site staat geen voorrijkosten. En ja wel hoor gewoon €39,95 + €179,- voor het slot openmaken.
Daar komt dan nog 21% BTW overheen. Voor particulieren zijn prijzen altijd inclusief BTW, klopt dus ook al niet.
Enfin €264 om de deur met een stukje plastic open te maken (flipperen).
Dat is niet duur, dat is oplichterij!

8 april 2020

Komen hun afspraken niet na

Komen hun afspraken niet na. Ik belde rond 15.00 uur. Er zou binnen 20 minuten een monteur komen want die was in de buurt. Ik heb 1,5 uur gewacht op een monteur. Na 2de telefoontje zou ik terug gebeld worden. De monteur heeft mij wel keurig geholpen. Wel een peperdure rekening gekregen voor het openflipperen van mijn slot. Om mijn klacht in te dienen heb ik vandaag rond 08.30 uur gebeld. Niet te pakken te krijgen. Oh ja, je snapt het al, ik ben niet meer teruggebeld.

8 april 2020

Ons zelf buiten gesloten

Ons zelf buiten gesloten, in haast gekozen voor hun. Monteur komt na 45 min, geeft aan dat uitboren alleen nog kan, zo gezegd gedaan, nieuw cilinderslot er in en 500 euro armer.......weekend tarief oke snap ik maar dit is zo niet markt conform. Tijdens de werkzaamheden geprobeerd een prijs te krijgen maar was lastig en zeker 250 a 300 maar geen 500 euro. Gebeld in de ochtend, we gaan overleggen met de monteur, moet na 1 werkdag nog teruggebeld worden. De vrouw ging gelijk in verdediging en de communicatie was erg stug.

27 januari 2020

Onze deur zat op slot

Onze deur zat op slot, en ging niet meer open. De slotenmaker was er na 3 uurtjes en zou het maken. Een nieuw binnenslot was de beste optie. Onze cilinder was vrij nieuw, dus deze kon hergebruikt worden. Toen kwam er een vaag verhaal over dat de sloten die hij bij zich had niet paste, maar dat hij een nieuw slot wel in onze oude behuizing kon zetten. Zo gedaan. 330 euro armer. En na een week is ons slot weer stuk. Weer het zelfde probleem. Zelf het slot eens opengemaakt, en er zit niets in wat er nieuw uit ziet. Dus wat hij gedaan heeft, geen idee, maar ik denk niet dat er een nieuw slot in zit. Mail gestuurd over hoe het zit met de garantie. Tot op heden geen reactie terug. Nu zelf maar een nieuw slot er aan het inzetten (zo moeilijk is het niet). Jammer van de 330 euro voor een slot wat het precies 1 week gedaan heeft.

22 januari 2020

Bedonderd

Slotenhulplijn.nl komt hun afspraken structureel niet na en nemen klachten niet in behandeling. De slotenmaker die ze voor mij regelden was helemaal een ramp: hij was telefonisch niet bereikbaar (alleen als het hem uitkwam), had telkens smoesjes klaarstaan waarom hij niet kwam opdagen om m'n slot te repareren, en uiteindelijk deelde hij na 3 weken doodleuk mede dat de enige manier om m'n slot te repareren was door de gehele deur te vervangen (m'n poort is nog geen jaar oud omdat het een nieuwbouwwoning is). Hij beloofde m'n aanbetaling terug te betalen, maar dat duurde wel lang (en natuurlijk zelf eisen dat ik binnen 24 uur betaal). Ook kreeg ik maar een deel van het bedrag terug: hij bracht voorrijkosten in rekening, want hij 'werkt niet gratis'. Ik moest het maar als advieskosten zien. Tot op heden weigert slotenhulplijn.nl m'n klacht in behandeling te nemen. Zag via de KvK dat de hoofdvestiging van het bedrijf is uitgeschreven. Iets klopt er hier niet.......

9 januari 2020

De klacht

De klacht
Ik ben enorm opgelicht door dit bedrijf.
op de site stond vermeld dat ze er met 20 min zouden zijn.. 2 uur later kwam de (slotenmaker) aan, onprofessioneel kwam hij aan. geen bedrijfsauto en geen bedrijfskleding. hij kreeg mijn voordeur niet open zonder hem door te boren zei hij. Ik gaf aan dat ik daar niet op sta te wachten en vroeg hem of de auto makkelijker open te maken was. dat was zo, binnen 5 min was de auto deur geopend en kon ik mijn sleutel van mijn huis pakken. ik moest gelijk betalen en gaf aan dat ik dat niet wist, meneer wist mij te vertellen dat dat op de site staat. ( wat overigs niet waar blijkt te zijn) ik vond dit heel vreemd, omdat je normaal gesproken een factuur krijgt en je zoveel dagen de tijd hebt om dit te betalen. over de factuur gesproken, zag er heel onprofessioneel uit, de prijzen waren vermeld en kwam er nog even bij dat deze prijzen exclusief BTW waren en ja hoor hoppa dat word even €235 ... uhhh ik kreeg een naar onderbuik gevoel en ben dit tot de bodem uit gaan zoeken. en ja hoor raak dit bedrijf doet aan fraude. ik heb op aanrader van de politie het geld dus niet betaald. en word nu bedreigd en gestalkt door dit bedrijf, ze hebben alles van me door gespit dat ze zo doende bij mijn bedrijf zijn gevonden ook daar komen ze weer met bedrijgingen als ik niet binnen 24 uur betaal dat ze naar mijn zaak komen.
DIT BEDRIJF IS DUS PURE OPLICHTING !!!!
De oplossing:
Mij stoppen met stalken en bedrijgen.
ik wil een schappelijk bedrag betalen van 80 euro en meer niet. dan stappen julliie maar naar de rechter.

12 december 2019

Afzetters

Afzetters, 1,5 uur moeten wachten, daarna voor 1 minuut werk 300 euro vragen, nooit meer! :(

4 december 2019

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, slot is meer stuk gegaan dan voordat slotenmaker kwam en toch voorrijdkosten moeten betalen...dame die telefoon aanneemt is zeer onvriendelijk lacht je gewoon uit als je een klacht wil bespreken. Onprofessioneel.bedrijf..absoluut NIET aan te raden

22 november 2019

Onbetrouwbaar

Is een centrale. Hadden onszelf buitengesloten. Ze adverteren met 20 minuten, maar duurde ruim een uur voordat er iemand ter plaatse was. Dit was iemand in een personenauto, en kwam niet representatief of betrouwbaar over. Van te voren gevraagd wat hij zou rekenen. €320!! Gezegd dat we hier niet mee akkoord gingen. Uiteindelijk is hij gezakt tot 150. Oplichter.... Begon ook over voorrijkosten, terwijl de site adverteert dat er geen voorrijkosten berekend worden.

6 september 2019

Is dit jouw bedrijf?