Smil Med Østergaard Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste tandlæge oplevelse jeg har haft. Linda som tog sig af tandudrykning var super til at få mig til at være tryg. Og hun er et meget omsorgsfuld menneske♥️Kasper som lavede mine nye tænder har... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lider meget af angst og deraf skræk og de var så søde og profesionelle - ringede m en dårlig, flækket tand der gjorde temmelig nas og de pressede mig ind samme dag jeg ringede. Ringede endda til f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelle lige fra forespørgsel over tidsbestilling og udførsel på dagen. En varm og hyggelig atmosfære trods de fine nye faciliteter. ALLE var positive effektive og i stand til at få en ti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandartspraktijk
  2. ook in
  3. Cosmetische tandarts
  4. Kindertandarts
  5. Tandarts

Geschreven door het bedrijf

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

72 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Får altid en god service

Får altid en god service. Føler mig hørt og godt behandlet. Føler aldrig der bliver solgt ydelser til mig jeg ikke har bedt om. Tværtimod kan jeg træffe beslutninger på et oplyst grundlag

30 juni 2026

Kære Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Det gør os meget glade at høre, at du altid har følt dig hørt og godt behandlet, og at du kan træffe egne beslutninger på et oplyst grundlag.

Fantastisk!

Jeg har kun haft gode oplevelser i Skive! Tandplejer Frederik Bagger er rigtig god til at få mig til at slappe af, da jeg har tandlægeskræk. Der bliver altid sat ekstra tid af, hvis jeg skulle få brug for pauser. Da jeg fik hevet en tand ud for noget tid siden gik det hurtigt og de var også gode til at gøre mig tryg.

24 juni 2026

Kære Susan,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele dine oplevelser hos os. Vi sætter stor pris på dine fine ord.

Jeg er sikker på at Frederik bliver glad for dine anbefalende ord og vi takker endnu en gang for dem. Det gør os meget glade at høre at du føler dig tryg når du kommer hos os, også trods din tandlægeskræk.

Venlig og imødekommende tandplejer

Venlig og imødekommende tandplejer, som var rigtig god til at forklare de forskellige processer i behandlingen samt gav sig tid til at svare på min spørgsmål.
Dejlig og behagelig atmosfære.

24 juni 2026

Kære Berit,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive og fortælle om din oplevelse hos os.

Vi er meget glade for at høre at du føler dig taget trygt igennem hele behandlingen og du fik grundig svar på dine spørgsmål - lige som det skal være.

Fuld tilfreds

18 juni 2026

Kære Diana,

Mange tak for at tage dig tid til at give dit seneste besøg hos os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Venligt personale

Venligt personale.
Forklarer hvad de gør undervejs og hvorfor de gør det.
God råd og vejledning.

Kære Anne,

Mange tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi er glade for at læse at du følte dig informeret godt undervejs - lige som det skal være.

Altid god behandling

Altid god behandling, kan ofte bestille tid fra dag til dag.

Kære Laila,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter stor pris på dine fine ord om din oplevelse her hos os.

Virkelige god behandling

Virkelige god behandling, og de er god til
at lytte, når man virkelig har tandlæge skræk.

Kære Anita,

Tusind tak for at tage dig tid til at bedømme dit seneste besøg hos os. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse, på trods af tandlægeskræk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetent personale og fint eftersyn…

Kompetent personale og fint eftersyn med efterfølgende tandrensning

8 juni 2026

Kære Torben,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.

Ha' en skøn dag.

Martin Vermehren

Fantastisk tandlæge.
Jeg har haft Martin, fra første tandlæge besøg.

8 juni 2026

Kære Ann,

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord om Martin. Det sætter vi stor pris på.

Super god oplevelse

Dygtig og venlig personale. Grundige og lydhøre. Super god oplevelse som vanligt! 😊👍

4 juni 2026

Kære dig,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Ha' en skøn dag.

Kan klart anbefale

Har lige afsluttet to re-rodbehandlinger med efterfølgende påsætning af kroner i Viborg.

Jeg havde det virkelig svært med at komme til tandlæge efter nogle uheldige oplevelser ved anden tandlæge, men blev her modtaget af den roligste tandlæge, som har taget mig gennem alle aftaler med kæmpe faglighed, roligt væsen og lydhørhed.

Prisen har været så fair, og markant mindre end hvad jeg havde frygtet, og mit nervesystem er helt klar på at komme til tandlæge igen.

29 mei 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det gør os meget glade at læse din gode oplevelse hos os, og at du hele vejen igennem dit forløb er blevet guidet korrekt, fagligt og nærværende igennem dit forløb - lige som det skal være.

Og ikke mindst dejligt at høre du er tilfreds med resultatet - det er jo nu en gang det vigtigste.

Smil med Østergaaard

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået tandbehandling i…

Jeg har fået tandbehandling i klinikkerne Frederiks, Skive og nu Viborg. Jeg er meget tilfreds og har fået en fin behandling alle tre steder. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Smil med Østergaard.

26 mei 2026

Kære Larry,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det gør os utrolig glad at læse at uanset hvilken af vores klinikker du har været på - så har du haft en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mia fra klinikken i frederiks

Mia fra klinikken i frederiks klarede det fantastisk som hun plejer at gøre det gør altid ondt på pengepungen men sådan er det ved alle tandlæger man bliver jo nødt til at holde sine tænder ved lige så alt i alt super godt besøg og godt arbejde hilsen Martin

22 mei 2026

Kære Martin,

Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Vi lover at give dine rosende ord videre til Mia - dem ved vi hun bliver meget glad for.

Venligt og dygtigt personale

Venligt og dygtigt personale .
En god oplevelse og service 😀.
Kun positivt at sige 👍
Mvh Karin Merete Madsen

21 mei 2026

Kære Merete,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse under dit seneste besøg - ligesom det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er rigtig godt tilfreds

Jeg er rigtig godt tilfreds, i er meget dygtige og altid smilende og hjælpsom personale i Skive afdelingen.

20 mei 2026

Kære Lisbet,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse og er glad for vores personale i Skive.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid venlig personale og den bedste…

Altid venlig personale og den bedste behandling 🤗

19 mei 2026

Kære Sussi,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til det.

Vi er meget glade for at høre, du har haft en god oplevelse hos os - og ikke mindst er blevet taget godt imod ligesom det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg stod og skulle have delprotese i…

Jeg stod og skulle have delprotese i over og undermunden. De har været så søde og omsorgsfulde helt vejen igennem mit forløb😍 bedste tandlæge ever! (Frederiks)

21 april 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på - især i Frederiks.

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dine delproteser - lige som det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en perfekt behandling.

Endnu en perfekt behandling.
Alt er professionelt, ordentligt og virkeligt effektivt.
Det er altid en fornøjelse.

8 mei 2026

Kære Anders,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos os.

Vi er meget glade for at du har haft en god behandling og fundet vores medarbejdere professionelle og ordentlige, ligesom det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og kompetent behandling

28 april 2026

Kære Ulla,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at dele din seneste oplevelse hos os.