Snap Fitness Reviews 55

1. Gym
  2. Gezondheidsclub
  3. Fitnesslessen
  4. Fitnessprogramma

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Snap Fitness is the world's premier gym dedicated to providing results to members through 24-7 access to high-intensity interval training. Learn more!

2,5

Slecht

Nooit gebruik van maken aub

Oplichters, verwelkomen je voor geld binnen harken maar mails beantwoorden kunnen ze niet nadat ik ongeschikt ben geworden voor fitnessen en geen lid meer wil zijn en klakkeloos geen respect tonen en niet een mail beterschap, maffia om je geld te innen

23 februari 2026

Snapfitness Ypenburg

Snapfitness Ypenburg, helemaal top! Sport er nu een aantal maanden. We houden (als dienstverlening) samen met het team de schoonmaakwerkzaamheden bij. Natuurlijk 24/7 open dus is het wel fijn als members ook netjes en schoon zijn op het filiaal/materiaal. En zelfs de members die er sporten houden het netjes met de daar voor aangewezen sprays.Het is een nieuwe gym, fijn team en erg leuke en centrale locatie.

1 augustus 2025

Zeer teleurgesteld in de werkwijze van…

Zeer teleurgesteld in de werkwijze van Snap Fitness. In plaats van leden op een eerlijke en gelijke manier te behandelen, wordt er gehandeld op basis van aannames en eenzijdige verhalen. De beslissing werd genomen voordat onze kant überhaupt serieus werd aangehoord dit is allesbehalve rechtvaardig.

Wat het nog schrijnender maakt, is dat er tijdens het incident sprake was van racistische opmerkingen. In plaats van dit serieus te nemen en gepaste actie te ondernemen, heeft Snap Fitness ervoor gekozen om hier helemaal niets mee te doen. Racisme wordt hiermee genegeerd, wat absoluut onacceptabel is.

Dit laat duidelijk zien dat Snap Fitness zijn leden niet op gelijke en eerlijke wijze behandelt. De dubbele standaard is niet alleen zichtbaar, maar ook pijnlijk voelbaar. Waar de één wegkomt met bepaald gedrag, wordt de ander zonder echte onderbouwing buitengezet.

Om deze reden heb ik mij per direct uitgeschreven bij Snap Fitness. Een sportschool die op deze manier met mensen omgaat en geen oog heeft voor hoor en wederhoor, past absoluut niet bij mijn normen en waarden. Ik deel mijn ervaring hier zodat anderen weten hoe er met leden wordt omgegaan wanneer er zich een conflict voordoet.

6 mei 2025

Manager in Den Haag verpest de leuke gym

Ruim een week geleden zou ik 5 sterren geven, want dit was altijd de sportschool waar ik met veel plezier kwam.

Aan dat plezier kwam abrupt een eind op donderdagavond 18 juli 2024, toen we voor het eerst geheel ongevraagd in aanraking kwamen met de clubmanager van Den Haag.

Bij binnenkomst zeggen we de clubmanager (die zelf aan het trainen is) nog op een vriendelijke wijze gedag. Hij kijkt ons aan en reageert niet. Dit blijkt later een voorbode te zijn geweest van wat er komen zou.

Later willen wij deadlifts met dumbbells gaan doen voor de spiegel. Omdat wij altijd aan andere leden denken, hebben wij onze handdoeken allebei niet op een bankje gelegd, maar bij het ‘cable pulley apparaat’ gehangen, over een hendel voor 'triceps dips'. Op deze manier houden wij geen bankjes bezet.

Na ongeveer 10 min zijn we klaar, maar kunnen onze handdoeken niet vinden. Tijdens het zoeken zeggen we luid tegen een derde persoon dat we onze handdoeken kwijt zijn, dus ook de manager kan dit horen. Ik besluit om hem te vragen of hij ze misschien gezien heeft omdat hij 'triceps dips' aan het doen is. Met militaire toon zegt hij dat ze achter de balie liggen. In mijn verbazing reageer ik in eerste instantie alleen met de woorden “Wat vreemd”. Toen werd hij agressief en zei hij intimiderend “Hoezo is dat dan vreemd? Ik dacht dat die handdoeken door mensen vergeten waren.” Ik zei toen “Nou het is vreemd omdat jullie normaal helemaal niet zoveel doen en nu ga je zogenaamd handdoeken opruimen”, waarop hij zegt “Weet je wat jij mag doen, jij mag nu de sportschool verlaten”. Dus in plaats van dat hij toegeeft dat zijn flauwe treiter-actie misschien vreemd was, wil hij mij nu de sportschool uitzetten omdat ik zijn handelen bekritiseer. Later zegt hij nog: “Wacht maar, morgen krijg je een e-mail met daarin een locatie-verbod wegens onbeschoft gedrag”.

Toen ik die avond thuis kwam, heb ik een klacht gemaild naar Snap Fitness vanwege het buitensporige gedrag van de manager.

Het hele weekend ontvang ik geen locatie-verbod. Op maandagmiddag om 16:59 ontvang ik een reactie op mijn klacht van de Franchise Manager Snap Fitness waarin zij zegt dat de clubmanager in zijn recht staat, ook buiten werktijden. Ik stuurde haar nog mijn telefoonnummer om eens met elkaar in gesprek te gaan om tot een oplossing te komen, maar ze was blijkbaar al overtuigd dat de manager gelijk heeft en ik niet (misschien vanwege mijn buitenlandse naam, want veel andere data had ze niet).

Maandagavond hoorde ik in de gym van een medewerker (niet de manager) dat ik een locatie-verbod heb en dat daarom mijn pasje niet werkt. Dan zien we twee spelfouten in mijn e-mailadres in hun systeem. Ik zei dat hij zijn manager gewoon kan vertellen dat ik direct zal vertrekken als hij even het verbod naar het juiste adres stuurt. Daarop zei de medewerker lachend “Hem kennende komt hij direct hier naartoe en belt hij ondertussen alvast de politie”, hetgeen ook gebeurd is.

De manager belooft in het bijzijn van de politie om het verbod alsnog te mailen. De lezer van deze recensie kan zich voorstellen dat ik de gang van zaken van deze avond als erg intimiderend heb ervaren. Bovendien gebeurt dit alles in het bijzijn van de mensen waar ik altijd gezellig mee omga, hetgeen erg vernederend was.

De volgende dag stuur ik ZELF een e-mail met het verzoek om het locatie-verbod. Dit krijg ik op dinsdagmiddag 23 juli. Hierin staat alleen dat ik “onbeschoft” zou zijn geweest tegen een medewerker, zonder concrete toelichting.

Ik heb daarna ook de Directeur Snap Fitness Benelux benaderd. Net als de Franchise Manager, concludeert ook hij dat de manager goed gehandeld heeft, zonder ook maar met mij in gesprek te gaan.

Elk bedrijf kan altijd een paar rotte appels hebben, maar dan is er vaak wel een procedure die ze eruit pikt als ze de fout in gaan. In dit bedrijf kan een clubmanager overal mee wegkomen (volgende keer met iets ergers), zolang hij zelf maar een ander verhaal vertelt dan de klant. Zelfs als de klant een nette burger is, die met alle vaste klanten bevriend is in de gym. En zelfs als er diverse getuigen zijn.

18 juli 2024

Liever ergens anders gaan

Sportschool verandert om de 6 maanden van personeel en ze zijn ongeintereseerd maken fout in hun administratie en bieden geen excuses aan. Personeel die denkt dat hun klanten vervelend zijn omdat veel vragen stellen gezien hoe ze telken fouten maken. ga liever ergens ander sporten hun machines zijn oud en worden niet echt geserviced. voor 48 per maand is het niet waard, enige goeie punt is dat ze 24/7 open zijn.

21 mei 2024

Ongeïnteresseerd personeel

Het is dat dit de enige 24 uurs sportschool is in de omgeving. Maar ongeïnteresseerd personeel, ze weten niks van fitness of trainen af. Als je een kleurtje heb mag je gewoon trainen zonder te betalen en als mijn dochter een vriendin wil meenemen moet ze betalen.( geen kleurtje) Heel bijzonder om zo een sportschool te runnen, zonder enige betrokkenheid en dat voel je ook in de sfeer, welke sfeer?

3 april 2024

Slechte personeel

Slecht personeel (Anis Akrimi). Niet behulpzaam. Wil alleen leden hebben die Nederlands zijn. Dit is discriminatie. Ik hoop dat SnapFitness een stevig gesprek houdt met Anis.

5 februari 2024

Snap fitness Zele

Snap fitness Zele

Ten eerste voel ik me zo vernederd.
mijn man is een Turkse burger die hier al 5 jaar woont in België. Hij spreekt voldoende Nederlands, kan zijn weg wel vinden. Ik weet van hem dat dit niet denderend is. Hij wou zich inschrijven voor fitness. Dit mocht niet omdat hij in mindere de taal kon spreken. Ik vind dit enorm belachelijk.
Wij zijn op dit idee gekomen zodat hij een vriendenkring kon krijgen aan de hand van een activiteit, ook goed voor zijn taal.
We moeten toch ergens beginnen?
Achteraf zijn we ergens anders gaan inschrijven, zo dankbaar zelfs zij vonden dit belachelijk.

8 september 2021
Reviews in alle talen tonen. (55 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken