We hadden Adidas schoenen voor de zoon gekocht. Hij heeft maat 44, maar om zeker te zijn hadden we maat 44 2/3 genomen. Alles werd keurig op tijd geleverd, doch de schoenen waren te klein. We hebben... Toon meer
İk krijg beschadigde schoenen thuis, bel ze voor vervanging maar die hebben ze niet, en als ik de schoenen wil retouren moet İK betalen voor de retourkosten? Dus omdat zij geen vervangend artikel hebb... Toon meer
schoenen besteld nooit aangekomen weg geld .
schoenen besteld , deze zijn in Duitsland bij de post achter gehouden , gemaild meerdere malen naar sneak avenue , maar enkel een reactie terug dat dit nog heel lang kan duren . na dien nog een aantal keren gemaild maar ik kan fluiten naar de schoenen en krijg geen geld terug , jammer van ons geld @
Verzekerd teruggezonden ( te kleine…
Verzekerd teruggezonden ( te kleine maat). Dit kostte mij 29 euro. Daarna het pakket al twee keer terug gekregen zonder reden. Al met al lijkt sneak a venue het pakket te weigeren. Geen contact met het bedrijf te krijgen. Verschrikkelijke service en manier van doen. Kost mij in totaal 170 euro. Niets kopen dus!
Super!
Ik twijfelde ontzettend over de site na het lezen van de recencies/reviews op internet... toch besloten de gok te wagen en wow, super! Ik kreeg mijn pakket na 2 dagen al in huis!!! Goed verpakt, en gewoon echte schoenen. Ik geef 5 sterren. niks op aan te merken. Dit bedrijf is gewoon legit.
Twee paar schoenen en alles prima
Twee paar schoenen besteld, daarna deze reviews pas gelezen en was wel een beetje huiverig of ze binnen zouden komen en zoja, wat er dan binnen zou komen. Uiteindelijk allemaal netjes op Donderdag binnen gekomen terwijl op zondag besteld. Track en Trace via DHL, zoals het hoort.
Helemaal blij met mijn Nike's
Ik heb mijn nike aire max 90 reptile binnen, helmaal tevreden, verzending duurde een week, maar helemaal top, niks mis mee. Ik ben blij
Afschuwelijk!!
Zo slecht...had een paar schoenen besteld, ontvangen en later terug gestuurd. Na 2 maanden nog steeds mijn geld niet terug. Zeiden ze dat ze het nooit hebben aangekregen terwijl ik het adres had genoteerd van wat er in de doos zat. Ik zal er als ik jullie was niks bestellen
Happy Customer
Site leek eerst een beetje sketchy, maar alles ging prima. Schoenen binnen 3 werkdagen binnen zonder problemen.
Onverwacht goed en snel.
Onverwacht goed en snel.
Had ook negatie berichten gelezen over retourafhandelinge en terugbetaling, maar alleen zij hadden mijn type en maat Nikes.
Gegokt en niet teleurgesteld door een perfecte afhandeling van de order. Dus ik ben zeer tevreden
BESTEL HIER GEEN SNEAKERS!!
BESTEL HIER GEEN SNEAKERS!!! Low alt jordan gekocht voor mijn dochtertje en ze blijken gewoon nep te zijn! Slechte afwerking het schilfert!! NIET KOPEN NIET BESTELLEN!!
Nep AIR Max 1 gekocht hier!!
Nep AIR Max 1 gekocht hier!!! Oplichters. Heb ze retour gestuurd voor 15 euro en kreeg ze gewoon terug! 115 euro kwijt!
BEWARE: fake Nikes!!
Geen enkel probleem!
Na t lezen van eerdere reviews met een gemengd gevoel besteld. Gelukkig viel het compleet mee! Mn nieuwe Nike air max 1 arriveerde in de originele doos, zonder beschadigingen, en nog heel op tijd ook! Blij mee :)
Let op !!
Bedenk je van tevoren dat mocht je de bestelling terug sturen dan kost dit je afhankelijk van de waarde en gewicht tussen de 15 en 25 euro.
Ik had Nike Air Max besteld. Ik had het idee dat ze nep waren of dat het een kneusje was uit de Nike fabriek. De stiksels op de schoen waren scheef.
Ze hebben een hele waslijst aan regels wat je moet opvolgen anders krijg je je geld niet terug.
Ik heb mijn verlies genomen en de schoenen terug gestuurd.
duurt lang!!
Sneller dan verwacht
Ok...ik geef toe dat doorgeven van de status van de order beter kan. Maar wij waren meer dan aangenaam verrast toen de DHL man al na 3 dagen met de Nike's op de stoep stond terwijl onze bestelling nog werd 'verwerkt':-) En dochter is over the moon met haar schoenen. Ziet er goed uit👍
Kan niet anders dan nep zijn
Kan niet anders dan nep zijn. Vlek in de rand van de schoen. De raampjes van de air Max zit verf op en zijn zacht.
Ik zag de site van sneakAvenue vaker…
Ik zag de site van sneakAvenue vaker voorbij komen als ik op zoek was naar nieuwe schoenen. Toen zij als goedkoopste de schoenen aanboden had ik eigenlijk gelijk besteld. Ik had echter niet goed gezien dat de winkel in Duitsland zat en dat de retourkosten voor eigen rekening waren. Niet erg, want ik wist dat Nike toch altijd goede artikelen levert. Helaas. Toen ik de schoenen ontving kwam er een onaangename plastic/rubber geur de doos uit die ik niet ben gewend van Nike. Toen ik de Nikes goed bekeek zag ik veel fouten. Het stiksel zat op de ene schoen anders dan op de andere schoen, er zat vuiligheid op, lijmresten waren zichtbaar, het Nike teken vertoonde allerlei scheurtjes, er zat een beschadiging op de zool waardoor de verf (?) aan het afbladderen was. Niet gewend van Nike. Contact opgenomen, overigens wel snelle reactie, en ik zou het aankoopbedrag terugkrijgen en de retourkosten indien de schade materieel was en niet doordat ik de schoenen had gedragen. Aangezien ze nieuw besteld zijn en nooit gedragen, was ik er van uitgegaan mijn retourkosten terug te krijgen. Is dus niet het geval zeggen ze nu. Jammer aangezien het naar Duitsland moet worden verstuurd en verzekerd. Ik zou aanraden om hier niet te bestellen gezien het feit dat zij dingen toezeggen en niet nakomen en omdat het hier om imitatie Nikes lijkt te gaan.
goed bevallen geen problemen en de echte Nikes
Voor het eerst bestelling gedaan van nike air max 97 bw grijs hier helaas nergens meer te krijgen.
Had bestelling gedaan en daarna pas de reviews gelezen waarvan veel verschillend, dus begon wel te twijfelen.
Maar gelukkig geen problemen , zijn de echte Nikes en maandag besteld en woensdag in huis en voor een mooie prijs
Snelle levering!
Nergens kon ik de schoenen vinden omdat ze overal uitverkocht waren. Uiteindelijk vond ik ze op sneak a venue. Na de recensies gelezen te hebben twijfelde ik heel erg. Uiteindelijk toch besloten om ze te bestellen omdat ik ze te graag wilde hebben. Ik had van te voren in een winkel de maat gepast van een andere Nike air max 1 schoen.
Op donderdagavond heb ik Nike air max 1 besteld. Dinsdag eind van de ochtend had ik ze in huis!
Ik weet dus niet hoe het zit wanneer je moet retourneren..
Schoenen zijn in goede staat en netjes ingepakt geleverd in de Nike doos. Het zijn gewoon echte Nike en niet, zoals ik las in recensies, neppe schoenen.
prima!
Ik was een beetje huiverig ivm de wisselende berichten. Maar ik had mijn airforce one Nikes binnen 5 dagen binnen. Was wel zeker over de maat, dat scheelt wellicht in mijn score omdat ik niet hoefde te retourneren.
Levering gaat goed, retour NIET
Levering gaat goed, maar zodra je ze retour moet sturen is het een drama. al 9 dagen aan het wachten op een reactie en je moet ook je retourkosten naar Duitsland zelf betalen.
Ik denk wel twee keer na om hier in het vervolg weer te bestellen..