Lees wat reviewers zeggen
6 sæt ægte blødhed & sovekomfort … er så glad for vores nye sengetøj. Lækkert, gode lynlåse og smukke farver. Lige til at blive glad og veludhvilet af.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Med Södahls omfattende kollektion af trendy boligtekstiler og -tilbehør kan du indrette og style alle boligens rum i din personlige stil med luksusprodukter i moderne skandinavisk design og høj kvalitet. Smukke duge, lækre køkkentekstiler, eksklusivt sengetøj til både børn og voksne, bløde håndklæder og gennemført badeværelsestilbehør, skønne puder og hyggelige plaider. Find inspiration i Södahls mangfoldige univers til at skabe dine egne smukke, hyggelige rammer i en inspirerende og favnende atmosfære, hvor familie og venner holder af at være.
Contactgegevens
Gl. Skivevej 70, 8800, Viborg, Denemarken
- +45 88167630
- info@soedahl.dk
- www.soedahl.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
6 sæt ægte blødhed & sovekomfort … er…
Selve sengetøjet er jo smukt men af en…
Selve sengetøjet er jo smukt men af en eller anden grund kan dynen ikke ligge fast inde i betrækket. Dynen glider rundt og selvom jeg ryster den på plads hver dag så går der 5 min så er den igen gledet ned i den ene ende. Og ja det er den rigtige størrelse. Så jeg køber ikke flere desværre
Super kvalitet og hurtig levering til pakkeshop
God overskuelig hjemmeside og fin beskrivelse af varerne. Jeg skulle købe viskestykker og håndklæder til køkkenet, og kvaliteten er super og lever op til forventningerne. Farven "Indigo" var lidt mere "blå" end vist på billederne, men stadigvæk en flot eksklusiv farve - viser, hvor vigtigt det er at billedebehandlingen er i top og svarer til virkeligheden. Hurtig levering.
Super hurtig behandlig af ordren og…
Super hurtig behandlig af ordren og hurtig levering.
Da vi havde fået skrevet fejl modtager…
Da vi havde fået skrevet fejl modtager adresse , var de så søde at nå at endre , min nye adresse og jeg fik pakken hurtig og badefirhængene svare så meget til mine forventninger , farve og kvalitet som altid er Sødals vare lækre kvaliteter.
Så jeg er en meget glad og tilfreds med min pakke 🙏🥰
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fik den bedste service af
Mathilde Voergaard.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fra mig.
Dårlig kvalitet og farver der ikke matcher hjemmesiden
Fik et badeforhæng fra Södahl, og jeg vil ikke anbefale det på nogen måde. Farven matcher slet ikke billederne fra hjemmesiden, og man tror man betaler merpris for bedre kvalitet end andre steder - men det er blot “made in china”, og der hænger lange tråde ud fra syningerne. Det vi har fra Ikea, der er til en tredjedel af prisen, er bedre. Spar dine penge, ligesom jeg skulle have gjort:)
Fin kundeservice
Jeg købte et sæt sengetøj i september 2025 og lynlåsen i pudebetrækket gik i stykker i november.
Sendte en mail til kundeservice med kvittering for betaling. I løbet af et par timer fik jeg svar fra den sødeste medarbejder, Mathilde, som ville sørge for at jeg fik tilsendt et nyt. Det er fin service.
Södahl voksdug er dårlig kvalitet
Vi købte en lysegrå Södahl voksdug ved Imerco til 230kr/m. Det var desværre en elendig kvalitet.
Imerco var flink og byttede den 2 gange men dugen kan ikke bruges på et bord med rette kanter selvom kanten er med stor fas, der bliver hvide streger ved kanten.
Vi har haft en anden som er mere end 5 år uden én eneste hvid stribe.
Södahl bagatelliserer det blot, så hold jer væk fra deres duge.
Fik juledugen med de broderede…
Fik juledugen med de broderede julehjerter på i julegave.
Meget skuffende kvalitet, og det ene julehjerte var allerede begyndt at trevle. Det var en firmajulegave, ellers var den blevet returneret.
Sødahl toiletbørste…
Købte en grå Sødahl toiletbørste (porcelæn/stentøj) da jeg egentlig altid har betragtet mærket som et kvalitetsmærke. Efter få måneder er overfladen, hvor børsten er skruet på, ved at blive hvid. Først tænkte jeg, at der var tale om lidt kalk. Men det er ikke tilfældet, det er simpelthen farven der forsvinder. Det betragter jeg som meget dårlig kvalitet.
Mvh/ Marianne Sørensen
To fine puder
Jeg bestilte to puder samt betræk og havde det to hverdage senere.
Skod håndklæder
Vi købte håndklæder for over 1500,-kr til jul, de er allerede gået helt i opløsning og trådene hænger ud af dem over alt, kundeservice kan desværre ikke hjælpe med det. Sidste gang jeg køber soedahl. Sådan nogle skod produkter, og de er fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Badeværelsessæt
Har fået et fuldstændigt toiletsæt i gave inkluderende sæbedispenser, toiletkrus, toiletbørste og skraldespand.
Skraldespanden suger pletter til sig og er umulig at gøre ren. Sæbedispenseren virker utrolig dårligt...
Har ikke oplevet problemer med noget af det andet endnu dog...
Dårlig kundeservice og lagerstyring
Dårlig kundeservice
Bestilte duge, fik ordrebekræftelse og besked om at dugene var afsendt med fragtlink til at følge pakken.
Pakken kom ikke og da jeg kontaktede sodahl fik jeg at vide at pakken alligevel ikke var afsendt. Årsag en dug var ikke på lager da de skulle pakke. Det havde de bare glemt at fortælle mig.
Foreslog at soedahl leverede en dug som var 20 cm længere til samme pris som den de ikke kunne levererer, trods besked om at den var på vej.
Det afviste soedahl desværre.
Helt nyt Södahl badeværelsessæt
Jeg fik et helt nyt badeværelsessæt i julegave for 3 uger siden, med toiletspand, toiletbørste, sæbedispenser og tandbørsteholder. Pointen med et matchende sæt går dog lidt af det, når toiletbørsten blot 3 uger efter går i stykker, fordi den er lavet af skrøbeligt skrammel. Toiletspanden er ikke i stykker (endnu), men den er lavet af billigt metal i låget, som suger fingeraftryk til sig, og hurtigt ser klistret og ulækker ud. Der er i hvert fald ikke tale om gode produkter.
Mvh. Rasmus Nielsen
Fin service og hurtig levering
Fin service, hurtig levering og kvaliteten på det bestilte sengetøj er helt i top
Hurlig og problemfri levering
Virkelig dårlig service
Jeg har fået håndklæder i gave bestilt fra Södahl som jeg ville ombytte til anden farve. Det kan man ikke da man ville skulle bestille på ny og samtidig bliver man trukket 49,- for fortrudt købt. Købe aldrig noget herfra med mindre du er 100% sikker. Eller allerbedst.. Køb ikke noget overhovedet.
Udueligt
Bestilte et sæt sengetøj i størrelse 140x220. De sendte et i str 140x200. Hvor svært kan det SERIØST være? Bestiller aldrig herfra igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.