Besteld omdat binnen 1 dag geleverd zou worden. Krijg mail dat het maandag verstuurd wordt, maar niet welke maandag. Telefonisch 1 maal bereikt, geven aan vandaag te versturen. Helaas nog steed... Toon meer

Gewoon netjes afgehandeld door dit bedrijf, Ik had eerlijk gezegd een verkeerd hoesje besteld. Zonder problemen en zonder extra verzendkosten te tellen hebben zij het hoesje voor me omgeruild. Da... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Webshop in telefoon accessoires, gespecialiseerd in softcase telefoon hoesjes en lederen cases voor mobiele telefoons.

3,3

Gemiddeld

Erg goed

Super snelle levering en goed verpakt thuis ontvangen. Daardoor kon ik mijn mobiel vrijwel meteen overal voor gebruiken zonder hem te beschadigen. Bedankt!

9 maart 2012

Gewoon Goed!!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, geen poespas, snel geleverd.
Prijs heel redelijk, bezorgkosten vergeleken met andere site zelfs laag en een snelle levering

24 februari 2012

Karim fetru

Daarom wil ik hun nu ook helpen met een goede beoordeling schrijven.

Goede service!

Ondanks dat het product dat werd geleverd niet aan mijn wensen voldeed, zorgt het bedrijf ervoor dat je, na vermelding van de reden, je geld bijzonder snel krijgt teruggestort. Geen gezeur, gewoon doen wat je hebt afgesproken. Top!
Persoonlijk zou ik als bedrijf zijnde, de reden van teruggave/klacht onderzoeken, en de klant telefonisch of per mail proberen te benaderen om hem/haar te overtuigen dat een volgende zending geheel naar tevredenheid van de klant uitgevoerd gaat worden.
Nu er wordt gevraagd mee te doen aan een beoordeling, doe ik dat graag.

Pluim

Prima afhandeling van de bestelling.
Vlot en het goede artikel v.d. softcase en pennetje.
Pennetje haperde wat .
Na 1 telefoontje lag er een vervangend exemplaar na 2 dagen in de brievenbus.
Was zo tevreden over het verloop v.d.bestelling en het product, dat ik het aan mijn collega`s door gegeven heb.
Ga zo door !!!!!!
Gr. Annemarie Elferink

Gregory, Gent, BE

Was aanvankelijk ook terughoudend door de vele negatieve beoordelingen, maar plaatste toch bestelling...en ben zeer tevreden.
Overzichtelijke website met beschikbare producten, snelle levering, correcte service en tevreden over aangekochte product.
Ik keer tevreden terug naar Softcase.

prima

Ik kan me niet vinden in de negatieve reacties. De communicatie i.v.m. mijn bestelling verliep spoepel, snel en duidelijk. levering was er in 48 uur, dus snel en het juiste product van goede kwaliteit.
Ik kom zeker terug.

Top!!

Snelle terugkoppeling over de ontvangst en verzending van de bestelling, snelle aflevering, fijne prijzen, goede producten!

Derya Özkanli

Prima!!

Bestelling werd snel geleverd, ik hoefde er inderdaad niet thuis voor te blijven, hoesje is perfect!! Ik kan bij alle knoppen zonder de telefoon uit het hoesje te halen, camera werkt ook gewoon, kortom telefoon is in de hoes gewoon te gebruiken. Ideaal!!!!

Niks dan lof

Niks dan lof over softcase. Een perfecte afhandeling van de bestelling. Ook nadat het product beschadigd in de bus belandde (misschien ook fout van TNT ?), kreeg ik na slechts één telefoontje meteen de volgende dag een nieuw exemplaar. Ze leveren ontzettend snel, een goede service. Ook de mensen aan de telefoon behandelen je echt klantvriendelijk ! Een aanrader, dit bedrijf.

Heel Goed

Ik had zelf het verkeerde hoesje voor mijn telefoon besteld, ik kon het gewoon retouneren en ze stuurde het hoesje wat ik wel wilde hebben meteen op toen ze mijn verkeerde hoesje hadden terug ontvangen.
Alles ging gemakkelijk via de telefoon en werd snel geregeld. Ik heb niet eens verzendkosten betaald.

Slecht.

In één woord slecht! Duurde veel te lang en de communicatie verloopt slecht.

20 februari 2012

PRIMA VERLOPEN BESTELLING

Ik heb een hoesje en een screenprotector besteld via de overzichtelijke site
De volgende dag had ik het in huis
Prima produkt.
Ik ben heel tevreden

7 februari 2012

Zeer slechte communicatie, slecht product

Bij softcase.nl een leren hoes met plastic houder daarin besteld. Dat was ruim een jaar geleden. Toen ging er al iets mis, de bestelling was wel verzonden volgens hen maar niks ontvangen. Mij werd een nieuwe zending aangeboden omdat de vorige zoek was, geloof ik persoonlijk niet. Na 6 maanden was het product al dusdanig kapot dat deze niet meer functioneerde. De plastic binnenschaal scheurde en er braken stukken af waardoor de telefoon niet beschermd was, er bijna uitviel en de randen scherp waren.

Softcase gemaild, zij reageerden vriendelijk (hetzij met veel spelfouten) en verzochten mij het product met retoursformulier naar hun op te sturen. Ik zou een nieuw of vergelijkbaar exemplaar ontvangen. Direct gedaan en hierna geen woord meer van ze gehoord. Dit was bijna 2 maanden geleden.

21 december 2011

Komt afspraken niet na, goedkoop is duurkoop

Besteld omdat binnen 1 dag geleverd zou worden.
Krijg mail dat het maandag verstuurd wordt, maar niet welke maandag.
Telefonisch 1 maal bereikt, geven aan vandaag te versturen.
Helaas nog steeds niet geleverd. en Telefonisch niet meer bereikbaar.
Hoesje maar bij concurrent besteld, hopelijk krijg ik mijn geld nog terug, waarschijnlijk zal goedkoop , duurkoop zijn.

2 december 2011