Skrammelprodukter. Hængslen på mit tredje par dyre WH-1000-hovedtelefoner (denne gang XM5-modellen) er knækket i dag. Det er nu sket med både XM3-, XM4- og XM5-udgaverne for mig. Jeg har i eftertiden... Toon meer
Jeg har været stor fan af Sony produkter i årevis, denne æra er slut nu. Jeg har et Sony XR-55A90J OLED Bravia TV. Tilbage i 2021/2022 ødelagde en firmware opdatering CA-modulet, så TVet begyndt... Toon meer
J’ai un téléviseur SONY XR65 OLED qui est haute gamme, date d’achat nov. 2021 et depuis qq jours, il il y’a des lignes horizontales sur touts écran, cela signifie mauvais qualité de production. jamais... Toon meer
sony bravia 48 poliici: televisore da 1200 euro che dopo due anni si pianta, non trova i canali e per poterlo spegnere occorre togliere la spina dell'alimentazione. Tentate tutte le manovre indicate d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sony tilbyder det seneste inden for kameraer, HD-TV, Blu Ray Disc og Sony DVD-produkter, digitalkameraprodukter, MP3-afspillere, bærbare computere og meget mere, nyd den seneste teknologi fra Sony – like.no.other
Industriparken 29, 2750, Ballerup
- 43520119
- www.sony.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Søger efter ps5 men de er ikke til at…
Søger efter ps5 men de er ikke til at opstøve hvad jeg har hørt er der ingen i landet så finder jeg det underlig så mange steder man kan vinde en hvad fander forgår der😡😡
Endnu et Sony TV, som genstarter efter en softwareopdatering
Efter den seneste opdatering, genstarter mit KD55XD7005 tre til fem gange om dagen. Som mange andre har oplevet, hjælper det ikke at nulstille TV’et til default. Det er åbenbart ikke noget der er specielt for min model, men udbredt for mange af Sonys Android TV. Jeg har investeret i et Apple TV, for at undgå at benytte det indbyggede Android system, men det har ikke hjulpet overhovedet - når TV’et benyttes, genstarter det med jævne mellemrum. Sony, der er altså konkurrenter på markedet!
Rigtig dårlig kundeservice
An3al abukum
Gode produkter i god kvalitet
Gode produkter
Jeg har/har haft 3 SONY fladskærme, og har aldrig fortrudt, de er måske en smule dyrere end eks. LG, men design og kvalitet (både billede og holdbarhed), der er SONY i min optik blandt de bedste.
Jeg har også haft flere SONY telefoner som jeg har været stærkt tilfreds med, og her får man tilgengæld meget telefon for pengene.
Slut med at købe Sony produkter
Har for et par dage siden udskiftet et 3,5 år gammelt Sony OLED A1 TV, da det mistede billedet i tide og utide. Nulstilling til fabrikdata løste ikke problemet. Sonys meget hjælpsomme support sendte problemet til teknisk support, der gav reparation som løsning. Et forslag jeg valgte ikke at følge.
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med Sony produkter. Jeg har et Sony tv der virker upåklageligt efter lang tid og daglig brug. Har en PS4 som kører på 5 år uden problemer. Begge dele fungere som nye. Og tv´et har mange lækre funktioner og billedet står knivskarpt. Playstationen har bedre udvalg af spil end fx. Xbox. Så jeg er meget tilfreds med Sony produkterne.
Sony XM4 HEADPHONES broken immediately support can't be reached via mail
Købte Sony XM4 høretelfoner som nærmest med det samme havde problemer med noise canceling og nu mindre end 3 måneder senere er flere andre ting gået i stykker helt af sig selv. Produktet har en meget lav holdbarhed. Sony kan ikke kontaktes online omkring en reparatursag fordi deres formular har en mistænksom fejl hvori det er umuligt at vælge produktkategori for at afsende forespørgsel. Jeg havde førhen to sony mobiler som begge gik i stykker af sig selv hvor support blev nægtet, den enes mobils ramme deformerede sig og sprængte glasset pga varme eller lign. den anden var ikke vandtæt som påstanden ellers var.. Det er sidste gang jeg i mit liv køber sony, aldrig igen.
Компания качественная качество с долгим сроком…
Компания качественная с долгим сроком эксплуатации
Sony lyver om funktioner i deres profukter.
Købte et Sony TV kd-65xh9005 da det var reklameret som at kunne 4k 120hz.
Viser sig som at den kun viser 3840 x 1080 i 120hz hvilket gør at billedet bliver strukket og meget sløret især i tekst når man bruger den opløsning.
I den tid jeg har haft TV'et har der været 2 forskellige opdateringer ude til TV'et for at løse dette problem men uden held.
Sony selv har indrømmet til mig via deres support at det er et problem med TV'et men nægter at give mig mine penge tilbage.
Fik også at vide af dem at de ikke yder garanti på software i deres produkter men kun på hardware delen.
Dette er et klart brud på loven da de skal yde garanti på alt hvad de sælger!
For folk som måske læser dette og står og overvejer et Sony TV kan jeg kun sige LAD VÆR!
De løgne, dårlige undskyldninger og dårlig service som jeg har været igennem ønsker jeg ikke andre skal prøve.
Sony KD55x8505C
Sony KD55x8505C
Som mange andre, kan jeg se, gik tvét ned efter en opdatering. Har været i kontakt med Sony, som ikke mente at de kunne gøre noget ved det, da det ca er 4 år gammelt. Det bliver så det sidste Sony produkt der har været inde i huset og kan kun advare andre om at ligge deres penge der. Sgu surt bare at skulle smide et fjernsyn ud, pga af noget software
Er DØDTRÆT af PS store og SONYs…
Er DØDTRÆT af PS store og SONYs Kundeservice. Køber spil jeg IKKE kan få lov til at downloade, men bliver trukket for, og kan IKKE komme igennem til deres såkaldte Kundeservice selvom jeg har været igennem alle muligheder ved enda kontakte den engelske version i et forkølet håb om at blive hørt. De skrev at jeg skulle kontakte den Danske. Hurraaaa !!
Sony est une marque de bonne facture
Købte Sony TV
Købte Sony TV
1månede gammel går pludselig i sort
Efter rep. Holder den i 40 minutter
Jeg Beder om en ny, gider ikke bruge mere tid på et defekt TV.
Næ nej det må rep. 3 gange før man får et nyt
De fik lov til at beholde lo.... 4400kr ud af vinduet
ALDRIG mere Sony
Tak for l...
Opdaterings support
Har i dag haft brug for hjælp til fejlfinding på mit TV. Fik fat i Sebastian fra Support som hjalp mig godt igennem, var meget tålmodig og fremsendte en opdatering som jeg skulle bruge. Alt i alt SUPER SERVICE :-) Og jeg har 2 SONY TV som har fungeret perfekt siden køb.
Det simpelt
Det simpelt, de er et skod firma som ikke tager deres kunder seriøst med den skamfulde måde de har håndteret deres PS5 salg på.
Har købt et Sony KD43XH8505 model 2020…
Har købt et Sony KD43XH8505 model 2020 og opdateret software, men den indbyggede Cromecast virker bare slet ikke.
Burn in på OLED tv til 40000kr
Burn in på OLED tv til 40000kr
Skodfirmaet vil ikke dække defekten
Produkterne fungerer bare
Produkterne fungerer bare. Dette er en erfaring igennem hele mit liv at Sony produkterne er gennemtestet samt kvalitets opbygningen af dem er helt i top
Hej Jeg købte et Sony TV KD55X7055
Hej Jeg købte et Sony TV KD55X7055
Man kan ikke downloade flere apps, det fremgår ikke tydeligt, det var på Føtex hjemmeside, TV er ok, men at man ikke kan downloade nye apps er da jammerligt, øv
Hilsen Jan