SOVA - Barkarby Reviews 554

4,2

Herrestavägen 30, 177 38 Järfälla, Barkarby, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Säljaren satte sig verkligen in i köparens situation, erbjöd bästa möjliga lösning med tanke på pris, kvalité och leveranstid som krävdes av köparen 8/1 2024 Idag fick vi tyvärr veta att leveransen v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt nöjd med mitt köp hos Sova Barkarby! Duktig säljare som lät oss prova allt innan vi hittade rätt och lyssnade på våra önskemål. Sängen levererades och monterades smidigt hemma hos oss. Mycket... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Over SOVA - Barkarby

Geschreven door het bedrijf

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

köp aldrig Carpe Diem!

Köpte en relativt dyr Carpe Diem säng. Efter att ha använt den 1 mån var det tydligt att det var något fel på bäddmadrassen. Vi skickade in bilder till SOVA som i sin tur skickade bilderna till Carpe Diem. Fick också höra att fler kunder hade haft samma problem. Sedan kom svaret. Carpe Diem nekar reklamationen och hävdar att det är fullt naturligt att bäddmadrassen korvar sig efter användning. Hade jag köpt en säng på IKEA för 2000 kr hade den haft bättre kvalitet än sängen för 100 000 kr...känner mig väldigt besviken och lurad. Även om man kan tycka att denna recension tillhör Carpe Diem (köp aldrig något av det märket!) så är det SOVA som är ytterst ansvarig då det är från dem jag köpt sängen ifrån.

5 juni 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra guidelines vid leverans om vad som…

Bra guidelines vid leverans om vad som är viktigt att tänka på.

9 mei 2026

Hej Göran,
Vi är glada att höra att våra leveransriktlinjer uppskattades. Tack för din feedback! Sov gott!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig service och kvalitet

Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp.

Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynklig trots försök att rätta till och steama. Har varit i kontakt med reklamationsavdelningen flertalet gånger men ingen som följer upp.

7 mei 2026

Hej Charlotte,
Så tråkigt att höra om din upplevelse – så ska det självklart inte vara. Du är varmt välkommen att kontakta butiken direkt. Annars kan du även vända dig till vår kundservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig kunnig personal som verkligen…

Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering och bortforsling av packmaterial. Är väldigt nöjd med min nya säng.

22 april 2026

Hej Eva,
stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med besöket i butiken och att de kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Härligt också att leveransen fungerade smidigt.
Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med din nya säng!

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra . Bra info inför köpet och jag är mycket nöjd med produkten. Service och personal var mycket bra.

18 april 2026

Hej Diaz
stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med hela din upplevelse.
Önskar dig många sköna nätter framöver!

Sover gott!

Bra kundservice i butik

5 maart 2026

Hej Elin,
tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik. Vi hoppas du fortsatt kommer sova gott.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Att köpa en ny madrass tog allt för…

Att köpa en ny madrass tog allt för lång tid. Den nya madrassen är halare mot underlaget och glider lätt i sängen. Inte bara
Önskar ni kan göra något så madrassen ligger still. Har den gammal i sängen bredvid. Som jag upplever ligger still.

1 april 2026

Hej Kjell,
vad tråkigt att höra att bäddmadrassen inte motsvarade dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller fortsätta dialogen med din kontakt i butik om du har frågor eller funderingar. De kan säkert ge dig tips och råd kring att madrassen upplevs som hal.

Vänliga hälsningar
SOVA

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

If they say to us to buy from SOVA…

If they say to us to buy from SOVA instead of Mio and promise to deliver in six weeks then delivery 14 weeks later is NOT OK. Poor service

28 maart 2026

Hej Jonathan,
Vi beklagar verkligen förseningen av din vara och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi tar med oss dina synpunkter.

Antwoord van SOVA - Barkarby

Tack för din recension Patrik. Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min ull/bommul Bäddmadrass

Jag fick min bäddmadrass som var bomull på ena sidan och ull på andra, i februari 2026. Det var bra gjort men det kändes inte så skönt när jag skulle använda den för första gången och inte heller kändes som att den var en ny madrass i jämfört med min gamla när den var ny. Tråkigt att en del av produkter förlorar sin kvalitet. Mvh Susanne

21 februari 2026

Hej Susanne,
Tråkigt att höra att bäddmadrassen inte motsvarade dina förväntningar. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta butiken igen eller vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna vidare. Sov gott!

Antwoord van SOVA - Barkarby

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Säljaren var otroligt härlig och inlyssnande!

Allt fram till installation gick smidigt. Installatörerna var lite lite slarviga.

24 maart 2026

Hej Martin,
Tack för din recension. Tråkigt att höra att installationen inte levde upp till förväntningarna – så ska det självklart inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och kollar över vad som har hänt. Sov gott!

Kunnig serviceminded trevlig personal

Kunnig serviceminded trevlig personal

11 maart 2026

Antwoord van SOVA - Barkarby

Hej Björn, tack för din recension!
Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag valde er butik för att jag behövdBra köp och en bra investering i tempur sängen som formar sig efter kroppen e…

Jag valde er butik för att jag behövde en säng och den sängen blev jätte bra är mycket nöjd med mitt köp hos er ångrar ingenting

9 april 2026

Hej Carina,
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Härligt att sängen formar sig efter kroppen och ger dig den komfort du behövde. Vi hoppas att du fortsätter sova riktigt skönt i den framöver också!

Trevlig personal

Trevlig personal
Bra priser

18 maart 2026

Hej Malin,
Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.