Själva upplevelsen kring köpet är jag supernöjd med. Väldigt tillmötesgående (Monika) och professionell. Hade specifikt önskemål om lev vilken de lyckades med. Men tyvärr har jag behövt reklamera s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har gjort fler misslyckade köp av säng och nästan gett upp hoppet om att hitta en säng som gav mig rätt vila och sömn Tack Monica Hedman för ditt vänliga bemötande och din goda kunskap som gjorde a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Säljaren var lugn o inte påstridig. Vi fick offert skriftligt och kunde åka o fika o fundera över vårt beslut. Bra utbud i butiken. Kändes proffsiga. Var där igen och köpte täcken då vi fått rabatt ku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra och kompetent hjälp i butiken vid utprovning och val av sängar. Skönt att säljaren inte försökte pracka på oss en massa extra tillbehör! Allting fungerade sen som utlovat vid leverans. Vi har ha... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Geschreven door het bedrijf

Karlsgatan 12, 291 59, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Zweden
Vraagt klanten om een review
Men tyvärr har jag behövt reklamera sängen då hela sängen inte lever upp till förväntningarna. Och hanteringen kring reklamationen är under all kritik. Har säkert ringt 10-15 ggr under denna tid för att höra hur ärendet går. Nu har det gått över två månader och inget händer. Leverantören ska komma ut och titta men ingen hör av sig.
Har tröttnat så kommer lämna tillbaka hela sängen på garanti. Leverantör Viking.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Proffsigt och personligen bemötande i butiken, (Kristianstad)

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Mycket bra bemötande av personalen. Som kund var jag i deras fokus hela tiden. De visade bra produktkännedom.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Återigen fantastisk service av Monica och väldigt fina och sköna sängar 👏🏼✨

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Utmärkta råd, den bekvämaste sängen jag någonsin haft - leverans i toppklass

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Malin var helt fantastisk! Hon svarade snabbt på alla mina mejl och var så tålmodig med alla mina frågor, särskilt eftersom jag köpte sängen utan att ha sett den först. Hon gjorde verkligen det lilla extra och jag kände mig trygg genom hela köpet.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Bra service o kunnande om madrasser och snabb leverans.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Köpte ett överdrag till kudden. Kom hem med fel storlek. Tyvärr kom förpackningen i soporna innan kuddfodralet provades. Kom in till affären o de kunde ej ge min ny storlek till byte då jag ej hade förpackningen med mig. Tänkte de vill inte ha en smutsig förpackning.
Kassabiträdet såg inte i affären heller att jag köpt fel storlek då jag köpte ny tempurkudde samtidigt borde hon varit uppmärksam. Mycket dåligt. Hon ringde chefen som poängterade att jag inte fick byta.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Väldigt bra bemötande i personalen med kunnig personal. Fick bästa hjälpen. Sen när vi fick den levererad så bar dom in sängen innanför dörren fast det bara var till tomtgränsen egentligen. Super bra!! 🤩

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Mycket bra service och väldigt bekväma sängar!

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Bra personal som verkligen vill att allt blir bra och rätt för dig som kund. Perfekt med fullservice av leveransen där både inbärning och montering ingår. Duktiga o snabba.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Trevlig och kunnig personal.
Var flera gånger och testade och valde och det var lika trevligt bemötande varje gång.

Antwoord van SOVA - Kristianstad Långebro
Ett trevligt bemötande och hjälp av den kvinna som jobbade den dagen