Ik kocht sneakers van Hoff (partner van spartoo) die te klein waren en die ik bijgevolg terug gestuurd heb naar het bedrijf in Spanje. Daar is mijn pakket op 27 maart aangekomen maar heb tot op hede... Toon meer
Ik ben super tevreden. Voor mij verdient Spartoo een 10. Ik bestelde 2 paar laarzen, zodat ik de juiste maat kon kiezen. Binnen de afgesproken tijd werden ze bezorgd. Het retourbedrag van de terugzen... Toon meer
Gisteren Panama Jack laarsjes besteld en vandaag in huis! Een aantal jaren geleden had ik meerdere keren Sendra's besteld bij Spartoo. Dit ging altijd goed. Toch was ik gisteren beetje huiv... Toon meer
Na een 1ste 'verloren gegaan' pakket begin augustus met een snelle terugbetaling binnen de 5 werkdagen, waagde ik mijn kans de bestelling opnieuw te plaatsen. Deze keer verliep de levering prima,... Toon meer
Le plus grand choix de chaussures, vêtements, sacs et accessoires mode sur internet: plus de 8000 marques et 700 000 modèles. Livraison gratuite et retour offert! Converse, Adidas, Nike, Birkenstock, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Lacoste...
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Echt he wat een slechte zaak is dit!! Ik heb pantoffels gekocht, maar ze moeten retour, zijn te klein!! Ik kan geen retour aanmelden, en geen formulier krijgen, ook telefonisch contact niet te doen!! Een gebrekkig Engels talig meisje, die niks snapt!! Nog niet 1 ster waardig!! Koop hier niks, ik ben mn dure geld kwijt!!! Stap ook naar mn advokaat!!! Alice van der Horst Thomasse

Antwoord van Spartoo.com
Gisteren Panama Jack laarsjes besteld en vandaag in huis!
Een aantal jaren geleden had ik meerdere keren Sendra's besteld bij Spartoo.
Dit ging altijd goed. Toch was ik gisteren beetje huiverig om geld over te maken na laatste revieuw. Ik belde meerdere keren met klantenservice zodat ze mogelijk mijn zorgen konden wegnemen. Er werd zeer snel opgenomen en ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan.
Ik had de laarsjes met UPS Express besteld. Dit koste 15,99 extra. Ik doe het gewoon dacht ik.
Zojuist kreeg ik nog voor de beloofde bezorgtijd mijn pakket.
Keurig verzorgd met puntgave laarsjes erin.
Dankjewel Spartoo
Dikke 10!!!!
Ga zeker vaker mijn schoenen hier bestellen.
Hartelijke groet,
Janet Pimblett- Lucassen
een zeer tevreden klant
Slechte service. Retouren worden niet goed verwerkt. Alles gaat moeizaam, pakketje kwijt omdat er een verkeerde retouren label op zit die ik van hen heb gekregen. Kortom als je iets terug stuurd kun je wel fluiten naar je centen

Antwoord van Spartoo.com
Vlotte communicatie en correcte afhandeling van de terugbetaling.
Vandaag een bestelling gedaan voor laarzen van €70, maar geen bevestigings mail gekregen.
Na 6 uur nog geen mail
Krijg hier een naar gevoel door !
Durf bijna niet meer te bestellen omdat er zo veel fake bedrijven bestaan, wil dit niet van dit bedrijf zeggen, maar waarom gaat dit fout?
Gaarne een bevestiging
Mvg Karen

Antwoord van Spartoo.com
Alles prima zoals je van een webshop mag verwachten(het is niet goed of bijzonder als dingen gaan zoals ze horen te gaan, daar betaal je voor) maar dan ga je afrekenen, dan kies je voor je producten in je mandje express bezorging(€15 extra) omdat je op vakantie gaat en de spullen graag voor je vakantie wilt ontvangen. Allemaal niks mis mee. Maar dan, na het betalen, krijg je een mailtje met daarin drie verschillende afleveringsdata waarvan 1 product voor je vakantie.
Waarom geven jullie dit niet aan VOOR de betaling?
Klantenservice gebeld, het standaard antwoord: vervelend, maar wij kunnen u niet helpen.
Conclusie: maar eens stoppen met online kopen en naar een winkel gaan die service biedt, misschien iets duurder maar scheelt een hoop frustratie als er iets mis gaat. En zoals we, denk ik, allemaal wel weten is dat helaas regelmatig bij die giga concerns.

Antwoord van Spartoo.com
Vlotte levering. Mooie prijs voor de reiskoffer en in perfecte staat geleverd.
Ik heb een pet bestld en netjes een bestelnummer gekregen maar vervolgends geen mailtje dat mijn bestelling is bevestigd, er stond dat het petje tussen woendsdag 15 juni en 17 juni bij de spar afgeleverd zou worden maar ik heb nog geen mailtje dat die verzonden is en ook geen een ander mailtje. Vraag me af hoe dit komt.

Antwoord van Spartoo.com
Heb zojuist een Ralph Lauren polo besteld, maar nog steeds geen orderbevestiging ontvangen. Ook heb ik geen idee wanneer mijn bestelling word geleverd.

Antwoord van Spartoo.com
Pumps besteld en nooit een bevestigings mail gehad. Aantal keer geprobeerd te bellen en wat mails gestuurd alleen ook geen reactie. Conclusie geld kwijt en geen schoenen gekregen.

Antwoord van Spartoo.com
Op 22 april schoenen bestel en betaald. Zouden voor 6 mei geleverd worden.
Nu op 9 mei nog niets ontvangen, ze zijn ook niet te vinden op de site van DHL.
Helpdesk is niet te bereiken.😡😡 Bandje met bel later terug.
Was mijn eerste bestelling en gelijk teleurgesteld.
Hopelijk wordt dit snel en goed opgelost.
Up date
De schoenen zijn 13 mei geleverd door Post.nl
Alleen de verkeerde maat in de doos 😡😡😡
Dus nu een retourticket aangevraagd en moet dan het geld terugkrijgen. Hopelijk snel. Kan niet omruilen alleen opnieuw bestellen.
Heb ik nu gedaan, ik hoop dat deze levering wel goed en snel gaat, anders is het klaar met Spartoo.
De verkeerde maat staat ook op de doos.😏
Dus iemand heeft niet opgelet.
Weer up date
Ik heb eindelijk de retoursticker gekregen via mail, blijkt het nummer niet te kloppen en kan dus niet gescand worden bij het afleverpunt. Kan het dus niet versturen De tijd loopt verder…..wat een gedoe bij deze firma..
zolang krijg ik dus ook mijn geld niet terug. Waar gaat dit iedere keer weer fout???????
up date
de tweede levering van de schoenen is binnen.
je gelooft het niet.........weer verkeerde maat en verkeerde kleur. ze stoppen in Spanje dus gewoon een paar schoenen in een doos. wat een drama.
weer retourticket aangevraagd en gekregen.
Had aangegeven dat de eerste sticker niet gescand kan worden bij DHL.
hopelijk dan deze wel gescand worden bij DHL !!!!!
Als ik het geld terugheb van Spartoo ben ik er helemaal klaar mee. NOOIT MEER SPARTOO

Antwoord van Spartoo.com
Artikel retour gezonden, maar daarna niks meer vernomen. Telefonisch is Spartoo niet te bereiken. Er wordt verzocht op een ander moment terug te bellen. Ik heb meerdere mails verstuurd, maar daar wordt ook niet op gereageerd. EUR 100,- weg. Ik zou iedereen afraden hier te bestellen, het lijken wel oplichters.

Joke H.
Mijn eerste bestelling bij Spartoo, dames nike venture runner wit dinsdag besteld, donderdag in huis goede sneakers juiste maat (1 maatje meer bestellen) vallen 1 maat kleiner. Ben er heel blij mee bedankt Spartoo goede service. Top.
Mijn eerste ervaring met Spartoo: mannen sweater besteld maar een vrouwen legging ontvangen... super raar. Per mail wel een bevestiging ontvangen dat de sweater geleverd zou moeten zijn.

Steeds tevreden , prima kwaliteit aan de beste prijs . Snelle levering
Heel goede ervaring. Snelle reactie, levering in twee dagen ipv beloofde vier. Heel mooi verpakt, onbeschadigd en zoals verwacht. Een echte aanrader!!
Heb een artikel geretourneerd maar zit al weken op mijn geld terug te wachten door problemen met het terug betaalsysteem.

Antwoord van Spartoo.com
Ik doe een bestelling, daarna krijg ik een mail dat ik een foto van bankkaart , foto van elektriciteits factuur,..om zogezegd fraude te voorkomen. Dat is s
De eerste keer dat ik zoiets moest doen. Soite ik stuur de foto van mijn kaart + fotp van mijn uitreksel + foto van identiteitskaart van mijn lief (omdat het op zijn naam staat) en ook nog foto van factuur van de bank. Want een factuur is een factuur. Maar nee was nog niet goed het moet een factuur zijn van elektriciteit of water..?! Dan zoek ik achter de factuur stuur deze door. Geen 1ntwoord gekrege maar wel een mail d1 mijn bestelling geanulleerd is?? En ook niets van info voor de terugbetaling over hoelang het zal duren. Als jullie iets willen bestellen op die website houdt dan rekening daze u tijd kunnen doen verliezen.

Antwoord van Spartoo.com
TRES BON MARKETING AVEC LES TICKETS A GRATTER ON EST COMME DES ENFANTS...ON RIGOLE ET ON GAGNE..
MON MARI ET FOU CAR J'ACHETE DES CHAUSSURES COMME UNE BAGUETTE DE PAIN...
UNE SEUL FOIS DECUE MAIS SEULEMENT PAR LA MARQUE DU PRODUIT ET EN AUCUN CAS PAR SPARTOO...
CHAPEAU ET MERCI...