Speakerkoning Reviews

4,7

Perfecte communicatie met Aart en precies de goede kolomsysteem van HK wat bij mijn wens past, goede kwaliteit en mooi warm geluid voldoende volume voor een mooie zaal personen Aart geweldig en top... Toon meer

Aart,... De Speakerkoning,.... Wat een man,... - komt z'n afspraken na, ook na uiteindelijke levering na chipgebrek en corona. Nogmaals een dubbele DB Technologies ES1203 besteld, in mei 2021. Nu o... Toon meer

Hallo allemaal,vandaag geef ik speaker koning weer ! een dikke pluim,hier kunnen nog vele bedrijven van leren hoe om te gaan met klanten ,Aart reageerd altijd op jou vragen en komt zijn afspraken na... Toon meer

Aart is geweldig met zijn service. Ondanks dat RCF niet tijdig kon leveren was een (re)actie nooit te veel gevraagd. Zelfs toen ik via andere wegen alsnog sneller specifieke onderdelen kon krijgen (o... Toon meer

1. Audiovisueel adviseur
  2. Audiovisueel materiaal verhuurder

Welkom bij de enige echte Speakerkoning. Al vele jaren actief in de muziekwereld, als actieve DJ, en met verkoop van in mijn ogen het beste in de muziekwereld, RCF /dBtechnologies, PA en speakersystemen . We zijn sinds 2024 exclusief dealer van QSC voor zuid Nederland! L-acoustics Shure EV en Dynacord zijn inmiddels toegetreden bij Speakerkoning. Inmiddels al 14 jaar dealer van deze merken, waarbij persoonlijke aandacht mijn drijfveer is. U kunt bij mij rekenen op de beste prijs, uitstekende service en nazorg mocht er wat aan de hand zijn. En u betaalt pas na de levering, wel zo vertrouwd. Ook is een voordeel dat we ons specialiseren in deze vertrouwde professionele merken, en geen 100 merken verkopen.

Uitstekend

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service !

Super service !
Hier ben je nog graag klant !

Dikke merci !

22 september 2022

Dank Marc

Topfirma

Snelle reacties, scherpe prijzen en uitstekende service.

6 september 2022

Dank Alex

Top bedrijf

Top bedrijf! Aart is zeer vriendelijk en enthousiast, denkt met je mee en geeft goed advies. Korte lijntjes om te communiceren en reageert snel.

20 augustus 2022

dank Tommy!

Topleverancier als je PA nodig hebt

Topleverancier als je PA nodig hebt. Ze mailen heel snel terug en geven veel info. Je voelt echt dat ze experts zijn op audio-vlak en er passie voor hebben!

17 augustus 2022

thanks Jules !

Aart, reageert altijd snel en correct. Betrouwbaar en geeft je de beste advies. Kan niet wachten tot mijn set geleverd word. Top

9 augustus 2022

Dank je wel :-)

Aart …

Tja wat valt er te zeggen over Aart ja de meeste kennen hem wel , helaas door omstandigheden Corona chips oorlog etc Kon rcf het helaas niet snel leveren , maar omg wat heeft Aart zijn best gedaan en een super set geleverd 👍💪 kortom geluid nodig gewoon naar speakerkoning gaan Aart bedankt voor alles 👌🎶

7 juli 2022

Thanks !

Weer super blij met mijn setje TTS15A…

Weer super blij met mijn setje TTS15A dat de levering moeilijk is overal kunnen wij niet ontkennen! maar Aart houd bij de fabrieken de druk op de Ketel! en altijd info! Aart van Speaker Koning is een topper! en goud eerlijk!

Groetjes Peter la Haye

23 juni 2022

Peterrrr thanks !

Fantastische en snelle service

Fantastische en snelle service! Wij van poppodium Roodkapje Rotterdam zijn zeer blij om zaken te doen met Aart. Persoonlijke service en houd de beste prijs aan! Verdiend zijn naam als Speakerkoning absoluut!

10 juni 2022

dank!