Special Pink Reviews

3,6

Meer dan slecht dit bedrijf. 15 juli zouden ze leveren tot op heden niets meer gehoord. Aangetekende brief verstuurd via rechtsbijstand en zelfs daar reageren ze niet op. De koop is nu ontbonden, maar... Toon meer

Ook ik kan me niet vinden in eerdere reacties dat alles top is. Eind mei een hoogslaper met lounge gedeelte geleverd. De lattenbodem was niet de juiste maat en zou enkele dagen later verstuur... Toon meer

We kunnen ons totaal niet vinden in de reviews van sommigen hier. Offerte is nauwkeurig besproken, onze ideeen zijn uitgewerkt door de heren en dit resulteerde in een schitterende buffetkast, ee... Toon meer

Laatst een super mooie maatwerk kast besteld voor in de slaapkamer. We hebben leuk contact gehad via de mail, en alles goed doorgenomen. Schuine wanden of afwijkende maten waren geen probleem.... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Steigerhout is dé trend van dit moment. Wij maken al een aantal jaar meubels, onder andere leuke kinderbedden, stoere kasten, mooie tafels, en sfeervolle salontafels van voornamelijk steigerhout en zijn nog steeds de goedkoopste! Onze specialiteit is steigerhout, maar wij kunnen ook meubels van andere houtsoorten voor u maken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Voor een indruk van ons brede productaanbod kunt u in ons portfolio op de website kijken. Onze meubels zijn altijd goed geschuurd en netjes afgewerkt. Desgewenst kunnen wij de meubels ook extra schuren, beitsen en schilderen. Wij maken al onze meubels van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij u de beste kwaliteit meubels kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij uw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvangt u precies het meubel dat u graag wilt hebben. Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt u gegarandeerde kwaliteit! Heeft u een product op het oog welke u niet tegenkomt in onze webshop? Stuur ons dan een email en wij bieden u vrijblijvend een scherpe prijs.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi bedrijf, goeie prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb verschillende meubels in m'n woonkamer van special pink en kan nix anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over alles... keurig op tijd geleverd, mooi afgewerkt en zeer goed geholpen... maar ben vooral heel erg blij met m'n meubels.. verder leuke en veel like/deel en winacties...
Als je op zoek bent naar mooie kwaliteitsmeubels voor een goeie prijs dan zou ik zeker special pink aanraden... mijn volgende bestelling komt eraan!!!

Succes met jullie bedrijf

Mvg Linda

21 februari 2017

Prima service en kwaliteit!

In eigen werkplaats vervaardigde kwaliteits meubelen, die vele malen langer mee gaan dan die van de meeste online aanbieders.
Prima service, onze drie kinderkamers zijn fantastisch ingericht door Special Pink!

20 februari 2017

Goed hersteld / Top bed

Vandaag is het bestelde bed geleverd door Special Pink. Ondanks dat het bij ons niet helemaal goed ging zijn we tevreden. We kregen eerder hetzelfde bed geleverd van nieuw hout omdat we dat in de eerste instantie besteld hadden, na aangeven en navraag door Special Pink kozen we voor gebruikt hout. Jammer van het extra werk voor dit bedrijf maar binnen een week wel het juiste bed geleverd met een leuke broodplank als extraatje.

18 februari 2017

Special Pink heeft weinig respect voor de klant & de kwaliteit van hun product

Ik wou niet in detail treden, maar na onderstaande respons voel ik me jammer genoeg wel genoodzaakt.

Ik heb persoonlijk geen zin meer in de hele discussie. U kent het probleem:
- Levering 1 : De vervoerder is het onderstel vergeten van het bed.
- Levering 2 : DHL levert het onderstel maar het staat niet in elkaar (wij hebben wel voor montage betaald). De lattenbodem werd niet meegeleverd. Tevens hebben we het bed in elkaar gepast en kunnen de schuiven niet dicht.

Wij hebben inderdaad 3 x betaald:
- de eerste keer was een voorschot omdat we anders geen bestelling konden plaatsen.
- Het tweede deel was voor de goederen die de 1ste levering wel werden meegeleverd.
- Het derde deel was aan DHL omdat we anders ons pakket niet mochten ontpakken. Jammer genoeg konden we toen nog niet zien dat het niet in orde was en we gingen ervan uit dat Special Pink een eerlijke organisatie was.

Wij willen alleen ontvangen waarvoor we betaald hebben. Ik ben blij dat er toch mensen tevreden zijn over jullie diensten. 3 positieve recensies kort na enkele klachten zal jullie zeker ten goede komen.

Ik wens ook geen vervolg meer te geven aan deze lange discussie. Wij zullen dit op een andere manier opvolging geven.

17 februari 2017
Logo Special Pink

Antwoord van Special Pink

Hoi Katrien, ik denk niet dat dit de beste manier is om een oplossing die jou aanstaat af te dwingen. We zijn hier niet gevoelig voor. Je hebt alle bestelde en op maat gemaakte meubels en accessoires binnen. Steeds zoals van te voren per e-mail of telefoon afgesproken. Je hebt niet 1x maar 3x de keuze gemaakt om hiervoor te betalen. Ik begrijp dat er blijkbaar alsnog iets dwars zit bij je en heb je net zoals mijn collega eerder al heeft gedaan heeft een email gestuurd om te kijken of we dit op kunnen lossen. Graag hoor ik van je per e-mail, dit is tevens onze laatste reactie via dit kanaal.
Groeten Erik

Special Pink komt afspraken niet na

Wij hadden een dressoir gezien en wilden deze op maat laten maken door Special Pink. Dat was geen probleem. Omdat het maatwerk was moesten we een aanbetaling doen. Het dressoir zou in delen worden geleverd. Tot zover verliep het e-mail contact prettig. Op de dag van levering kregen we te horen dat de levering vertraagd was. Men was een onderdeel vergeten. De levering zou later op de dag plaats vinden. Maar het dressoir werd op die dag niet meer geleverd. Wegens drukte en een gebroken voet van een medewerker bleek men niet meer in staat te zijn om het dressoir te leveren. Wederom een afspraak die niet werd nagekomen. Special Pink liet weten de afspraak met een week te verzetten. U raadt het al. Ook deze afspraak werd niet nagekomen. Op vragen werd niet meer gereageerd. Ondertussen is de order geannuleerd maar de aanbetaling heb ik nog niet terug gekregen. Let op mensen. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Persoonlijk contact is niet mogelijk want er is geen bezoekadres. E-mail wordt niet altijd beantwoord maar het belangrijkste is dat dit bedrijf zijn afspraken NIET nakomt. Voor ons nooit meer Special Pink.

1 februari 2017
Logo Special Pink

Antwoord van Special Pink

Beste Mitchel Peereboom,

Bedankt voor je verhaal op internet, het stelt ons teleur dat je er een soort realistische fictie van maakt. We verwachten dat dit rancune is en zullen daarom 1x reageren met onze versie: De order is door Special Pink geannuleerd omdat de wijze van uw communiceren niet strookt met onze normen en waarden. Het klopt dat wij wegens een fout niet konden leveren op de afgesproken dag, hier is contact over geweest met uw vrouw. Er is ook een korting aangeboden vanwege de verplaatsing (ondanks dat we dat niet hoeven te doen). Echter vindt u het nodig om mensen, bedrijven te schofferen. Wij hebben de order geannuleerd, en binnen 10 dagen uw aanbetaling teruggestort . Ondanks dat we aangeven op de website slecht telefonische bereikbaar te zijn, iedere email hebben beantwoord, excuus hebben gemaakt, en netjes alternatieven bieden vindt u het nodig om uw kant van het verhaal op het internet te spuwen. We willen je succes wensen, en zoals je gelukkig zelf aangeeft: niet meer bij ons.

Als mensen dit lezen en vragen hebben over onze handelwijze of eventuele klachten dan horen we dat graag. Het is niet onze bedoeling om orders te annuleren of mensen teleur te stellen. Echter als je heel veel doet kunnen er ook dingen verkeerd gaan. In onze ogen gaat het erom hoe dit opgelost wordt!

Vriendelijke groeten Erik,
Special Pink mail: info@specialpink.nl

Waardeloze service

Ik zocht een babykamer van steigerhout en kwam uiteindelijk bij Special Pink terecht. Ze leken betrouwbaar en stonden ook op de negen maanden beurs, waardoor ik het soort meubels dat ze maken al gezien had. Dus we besloten bij hen te bestellen. Maar toen begon de ellende.
Alle contact verliep via e-mail. In het begin kreeg ik wel reacties terug, maar dan kreeg ik elke keer maar korte antwoorden op de helft van mijn vragen. Als ik dan toch het antwoord op de rest ook nog te weten wilde komen moest ik steeds nog 2-3 keer opnieuw mailen. Later kreeg ik ook verschillende keren helemaal geen reactie en dus moest ik weer opnieuw mailen. Toen kreeg ik te horen dat ze een storing in de mail hadden gehad. Nouja, kan gebeuren denk je de eerste keer dan nog. Maar ik vond het al erg vervelend dat ik zo vaak de antwoorden op mijn vragen bijna uit ze los moest trekken.
Uiteindelijk zouden mijn meubels klaar zijn en geleverd worden. Wij konden die ene dag niet. Toen kon het bij hen pas een hele maand later! Wat ik echt niet begrijp, want ik betaal gewoon bezorgkosten en dan moet je in mijn ogen gewoon rijden.
Maar goed oke, een maand later dus. Ze leveren alleen op zaterdag en de woensdag ervoor zou je dan horen wanneer ze die zaterdag komen. Het was woensdag, niks gehoord. Dus maar weer een mailtje. Krijg ik donderdag een voicemail 'sorry we kunnen zaterdag helaas niet leveren, het wordt een week later.' Verder geen opgaaf van reden. Pardon? Dat kan toch niet zomaar? Wie weet ben ik wel helemaal niet thuis een week later. Ik had een beetje het gevoel dat ze me vergeten waren en dat ze er door mijn mail achter kwamen dat mijn bestelling dus niet meer in de planning paste. Zo kwam het over. Dus ik heb gebeld en was al aardig boos. Toen kreeg ik eerst te horen dat ze met te weinig personeel waren, vandaar het slechte mailcontact.(Niet mijn probleem toch? Los het maar op!) Vervolgens krijg ik te horen dat een van hun bezorgauto's stuk is. Ja dus? Daar ben je als bedrijf toch voor verzekerd? Huur een auto dan. Moet ik daar dan de dupe van worden?
Aan de telefoon ook nog even gevraagd of ze dan echt zeker weten wel die zaterdag komen. Ja dat beloofde hij. Hij kon me ook de tijd doorgeven, maar die zou ik ook nog via mail krijgen.
Die tijd wisten ze dus al ruim een week van tevoren. De woensdag wanneer je het normaal doorkrijgt was een feestdag. Het zou netjes geweest zijn als ze het dan alvast dinsdag doorgestuurd hadden via mail, want ze wisten het immers toch al. Maar niet dus. Dus ik voelde de bui alweer hangen. Donderdagochtend een mail gestuurd of ik die dag dan nog een bevestiging van de levertijd zou krijgen. Ik krijg vrij snel een reactie terug 'ja die krijg je vandaag van ons' (in plaats van dat ze het er meteen bij zetten?!?!). Dus de hele dag afgewacht, niks meer gehoord. Na 18u zijn ze gesloten volgens de site, dus ga ik er vanuit dat ik niks meer zal horen. De boosheid stijgt. Het is nu al de zoveelste keer. Dus maar weer een mail. Krijg ik een uur later toch nog antwoord met 'de dag is nog niet voorbij' (het was inmiddels 19.30u) met de levertijd. Het excuus dit keer was dat ze een blikseminslag gehad hadden. In de mail stond een heel stuk over hoe ik de meubels kon betalen. Ik schreef terug dat ik eerst de meubels wel eens wilde zien voordat ik zou betalen. Ik vertrouwde het voor geen cent meer.
Toen moest ik opeens 50% aanbetalen voordat ze zaterdag zouden komen leveren. (Dat stuurden ze om 22.30 nog! Het was toen donderdag). Dat weigerde ik. Dat was niet de overeenkomst. En ik ga niet betalen voor iets wat ik nog helemaal niet gezien heb. Ik ben akkoord gegaan met de eerste overeenkomst waarin stond dat ik kon betalen bij aflevering. Niet met de aangepaste. Dus ik vind niet dat ze dat zomaar kunnen veranderen. Dat heb ik ook gezegd. De volgende dag krijg ik te horen dat ze geen betaling binnen hebben gehad en dat ze de levering dus opschorten. Als ik uberhaupt al akkoord gegaan zou zijn met de aanbetaling, had ik die op vrijdag pas overgemaakt. Dan is het vrij logisch dat ze die dezelfde dag nog niet binnen hebben. Dus weer zo'n kul argument. Ook kreeg ik nu te horen dat de telefooncentrale plat lag.
Dus wat heb ik nu al aan smoesjes gehoord:
- e-mail storing
- te weinig personeel
- kapotte bezorgauto
- blikseminslag
- telefooncentrale ligt plat
Niet echt goede reclame voor je bedrijf zo. Deze opsomming bij elkaar is natuurlijk wel erg ongeloofwaardig.
Maar goed het maakt niet meer uit. Ik heb de koop ontbonden en ik ben er helemaal klaar mee. Ik zoek mijn babykamer wel ergens anders uit.

29 april 2016