Spin City Reviews 1.577

4,4

Welcome to the bustling streets of SpinCity, where every corner boasts hundreds of thrilling games, from neon-lit slots to sleek poker tables, blackjack boulevards, and timeless classics. Whether you’re a new face or a seasoned local, our city’s playground has something for everyone. Kick off the visit with a 550% up to €2,500 and 500 Free Spins Welcome Bonus Chain across the first four deposits. On your first stop, top up and grab a 200% bonus + 100 Free Spins, right in the heart of our entertainment district. Stay tuned for ever-changing citywide events and unique urban promos that keep SpinCity alive and roaring. Play Smart and Gamble Responsibly.

4,4

Uitstekend

2K reviews

Uiterst teleurstellende klantenservice en eindeloze vertragingen

Ik heb onlangs besloten om Spin City uit te proberen, maar mijn ervaring is helaas zeer negatief uitgevallen. Hoewel de website zelf redelijk overzichtelijk is, begonnen de grote problemen zodra ik het standaard verificatieproces wilde afronden. Ik heb alle benodigde documenten ruim een maand geleden al netjes en volgens de regels aangeleverd. Sindsdien zit ik echter in een eindeloze loop. Telkens wanneer ik contact opneem met de klantenservice via de live chat of e-mail om een simpele update te vragen, ontvang ik uitsluitend generieke, geautomatiseerde antwoorden. Er wordt totaal niet ingegaan op mijn specifieke situatie en er is geen enkele transparantie over de reden van deze extreme vertraging. Het wekt de indruk dat er geen serieus team achter zit dat daadwerkelijk om zijn gebruikers geeft. Een betrouwbaar platform hoort helder te communiceren en processen efficiënt af te handelen. Op basis van deze frustrerende en klantonvriendelijke ervaring kan ik deze service momenteel absoluut niet aanbevelen.

20 mei 2026
Logo Spin City

Antwoord van Spin City

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide feedback te delen. Het spijt ons oprecht om te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe teleurstellend en frustrerend zo’n lange vertraging in het verificatieproces en het gebrek aan duidelijke communicatie kunnen zijn. Dit is zeker niet het serviceniveau dat wij onze spelers willen bieden.

Houd er rekening mee dat verificatieprocedures een belangrijk onderdeel zijn van het waarborgen van accountbeveiliging en het naleven van wettelijke vereisten. In sommige gevallen kunnen aanvullende controles langer duren dan verwacht. We begrijpen echter volledig dat u recht heeft op tijdige updates en transparante communicatie gedurende het hele proces.

Wij waarderen uw geduld en feedback enorm, omdat dit helpt om verbeterpunten zichtbaar te maken. We raden u sterk aan opnieuw contact op te nemen met het ondersteuningsteam en te vragen om uw zaak verder te laten escaleren zodat deze grondiger kan worden beoordeeld. We hopen dat uw situatie zo snel mogelijk wordt opgelost en dat uw vertrouwen in de service kan worden hersteld.

Reviews in alle talen tonen. (1.577 reviews)