Jeg har haft fornøjelsen af at have S.P. Jensen på besøg til udbedring af en del af min kloak. En fyr det hed Mads var forbi og udføre arbejdet, og her blev jeg mødt med stor venlighed, professional... Toon meer
S.P Jensen håndterede forsikringssag vedr. råd og fugt i spær i stuegulvet. Vi var meget tilfredse med håndteringen af sagen og ikke mindst med Daniel der var projektleder på projektet. Super profes... Toon meer
Skulle have fjernet en skuffe under min vaskemaskine. Der kom to medarbejdere fra S.P. Jensen. Flyttede skuffen og fik sat vaskemaskine på plads igen. Fint udført arbejde. Var meget tilfreds. Det tog... Toon meer
Hold jer væk fra dette useriøse firma. Formænd der lyver og er grove i tale. Aftaler der ikke bliver afholdt. De tager ikke telefonen medmindre man prøver med nye numre. Meget kort historie. Igennem... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
S. P. Jensen holder altid døgnåben. Så når skaden er sket, kan du altid kontakte os og få kloakservice, uanset hvornår på dagen det er >> Se mere online.
Vandskade på badeværelse i februar 2021…
Vandskade på badeværelse i februar 2021 som blev lavet af S.P. Jensen (desværre) men det er det firma vores forsikring bruger. Det tog uendelig lang tid, og der skete kun noget hvis man ringede og fulgte op på tingene, man vidste aldrig om der kom en håndværker. Håndværkerne var dygtige, men projektlederen var utrolig dårlig. Så igen i marts ny skade i badeværelset, så det var samme tur med S.P. Jensen og dårlig projektleder. Vi er nu nødt til at skifte forsikring, da vi ikke vil udsættes for S.P. Jensen igen.
Brug ALLE andre firmaer
Skulle lave en simpel installation udendørs (flytning af udelampe), men efter S.P. Jensens værk, måtte jeg tilkalde en (rigtig) elektriker til at udføre opgaven fyldestgørende.
Brug ikke S.P. Jensen, de laver utilfredsstillende arbejde og når du beder dem lave opgaven i en bare rimelig kvalitet, svarer de ikke men begynder at sende rykkere.
Hold jer væk fra dette useriøse firma
Meget kort historie. Igennem forsikringen kom SP Jensen og skulle fikse vores ødelagte kloak. Vi endte med at skulle have nyt gulv inde også. Efter at have været genhuset og gulv var meldt færdig, har de været ude mindst 10 gange. Fliserne ligger skæve. Mange huller i fuger, revnede fliser osv. Jeg har forsøgt kontakt både telefonisk og på mail pga en revnet flise og fuge som de allerede har haft lavet. Men bliver lovet at de ringer men intet sker..
Regning på 4 timer for mindre 2 timers arbejde
Regning på 4 timer for under 2 timers arbejde.
Regning på over 5000 kr. for at proppe to sprængte vandrør.
Talte med SP Jensen og her var holdingen klar at jeg skulle betale fordi det sagde fagforeningen.
Jeg har mange VVS opgaver der skal laves, men kommer ikke til at benytte SP Jensen igen efter dette.
Forfærdelig firma som snyder og bedrager
Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Vi har siden november forsøgt at få SP Jensen til at gøre det arbejde færdig, som de allerede har fået penge for fra forsikringsselskabet.Men det er helt umuligt at få dem i tale. Vi er dybt rystet over, at de kan have sådan et firma kørende.
Minus stjerner til firmaet
Minus stjerner til firmaet.
Hold jer langt fra dem. Medmindre du vil bruge penge og tid på noget ubrugeligt arbejde, som skal laves om. Og så oveni blive behandlet uforskammet af en formand der ikke er til at tale normalt med og som lyver. Utroligt man kan se sig selv i øjnene.
De bedste anbefalinger
SP Jensen skal hermed have den største og bedste anbefaling. I går stod vi med et defekt Geberit Monolith toilet som vi ikke selv kunne tilgå. Derfor blev SP Jensen tilkaldt og Morten stod her kort tid efter for at besigtige defekten. VVS´er Mathias blev tilkaldt og efter en time var vi flyvende igen. Tak til SP Jensen, Morten og Mathias fordi vi ikke skal gå julen i møde med blot et toilet til vores gæster. Og tak for jeres handlekraft og høje serviceniveau.
De bedste hilsner og anbefalinger
Lars Grøn
Effektive og dygtige
I forbindelse med en forsikringssag sendte vores forsikringsselskab en håndværkstaksator ud, fra S. P. Jensen.
Alt arbejdet blev hurtigt lavet af forskellige medarbejdere fra S. P. Jensen, så indenfor ganske kort tid blev det hele ordnet, hvilket vi er glade for
Og både håndværkstaksator og håndværkere fra S. P. Jensen var dygtige, profesionelle og gode til at svare på alle mine/vores spørgsmål mm.
Servicen har været helt i top og vi er yderst tilfredse med S. P. Jensens arbejde!
Hold jer langt væk fra dette firma !! - De spilder din tid!
26.05-2021
Jeg kontakter SP Jensen for at høre om de vil være behjælpelige ved at komme ud og afgive tilbud på pudsning af vores badeværelsesvægge samt tage en snak om hvordan de også skulle lave nye kloak og etablere gulvvarme.
31.05-2021
SP Jensen vender tilbage og bekræfter vi kan mødes d. 03.06-2021 hvor opgaven så kan besigtes.
15.06-2021
Jeg sender en venlig opfølgning til deres håndværkstaksator.
16.06-2021
SP Jensen vender tilbage og oplyser at de har meget travlt.
30.06-2021
Jeg forhører mig igen hos SP Jensen om men hører intet.
10.07-2021
Prøver telefonisk at kontakte SP Jensen men de vender igen ikke retur.
13.10-201
En sød dame fra SP Jensen ringer og vil følge op på min første mail fra d. 26.05 men desværre ikke for at sende tilbud som aftalt.
Elektriker arbejde udført
Jeg har for nylig fået udført elektriker arbejde ved S.P. Jensen og har ikke andet end gode ting at sige.
God service i forhold til at koordinere en dato og pris. Og da arbejdet blev udført, var jeg i løbende dialog med håndværkeren omkring udførelsen mv.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse, som kun kan anbefales.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐.
Supper service 👍🏻👍🏻
BRUG IKKE S.P
BRUG IKKE S.P. JENSEN
gå langt uden om dette firma
havde besøg af dem fredag i uge 2020
manden der kom havde mere travl med at fortælle at han skulle hjem til tiden, da familien skulle i sommerhus.
han brugte en meget grov og ubehøvlet tone
han lave et stor hul i væggen på badeværelset, som vi kigger på hver dag.....
Hold Jer langt væk fra Dem
Da vi akut havde brug for en murer der skulle lægge nogle få klinker ned, prøvede vi igen SP Jensen. Det første mureren laver få min. efter ankomst til os, er at ødelægge yderligere 2 klinker. Vi havde kun få af de nye klinker og nogle hvor farven ikke passede korrekt, så nu skulle 2 af de få bruges til det, da det var et mere synligt sted. Vi bliver beskyldt for selv at have ødelagt det, selvom vi har billeddokumentation. INGEN KOMPENSATION for det. Aldrig aldrig mere og hold Jer fra dem.
Varmeste anbefaling til S.P. Jensen
Vi har tidligere haft besøg af S.P. Jensen i f.m. en forsikringsskade og da vi skulle have arbejde lavet i f.m. rottepærre og udbedring af brønd, tænkte vi, at dette helt klart skulle være S.P. Jensen igen.
Vi fik et tilbud, som vi valgte at benytte os af og det fortrød vi absolut ikke!
S.P. Jensen var utroligt punktlige og har været meget effektive i f.t. organiseringen af selve arbejdsprocessen.
Der var styr på alt ned til mindste detalje. Den ene medarbejder kom lige efter den anden og hele arbejdsprocessen har været utroligt effektiv og uden tidsspilde. Hver gang der var det mindre uforudsete i f.t. arbejdsprocessen, blev det løst på mindst mulig tid og uden tidsspilde mellem arbejdsgangene. Vi blev desuden løbende orienteret om arbejdet, så vi aldrig var i tvivl om, hvad der foregik.
Der var mange forskellige medarbejdere tilknyttet processen og hver eneste medarbejder var både kompentente og meget venlige, servicemindede og imødekommende.
Vi kan kun give S.P. Jensen vores bedste anbefalinger og vil helt sikkert benytte os af deres tilbud igen.
S.P. Jensen mange tak for jeres arbejdsindsats og velkommen en anden gang :)
Super service.
Hold jer langt væk fra dette firma !!
Hold jer langt væk fra dette firma !!.
I 2018 havde vi problemer med rotter som var trængt ind i vores hus igennem kloakken. Vi melder det til Gjensidige forsikring, og der kommer en taksator ud fra sp Jensen, som har meget travlt med at komme derfra igen.
Vi blev så enige med sp Jensen om at en rotte spærre skulle holde de kryb ude, men det hjalp ingen ting desværre..
For ca 1 måned siden begyndte vi st høre kratten og skratten på vores loft igen.
Vi kontaktede så vores nye forsikringsselskab som sendte en ny kloakmester ud for at se på hvor disse kryb kan komme ind!.
Efter gennem gang af samtlige kloakker finder vi så frem til at sp Jensen har sat rotte spærren i den forkerte kloak.
De har sat den i en gennemløbsbrønd og ikke i hoved brønden som kommer ude fra vejen af.
Jeg kontakter sp Jensen igen for at få en forklaring hvorfor jeg har betalt 3500 for en rotte spærre som sidder forkert.
Jeg blev mød af en rigtig flabet og provokeret mand ved navn Andreas..
Han siger det ikke er deres skyld, fordi han siger at de har sat den ned i den ene kloak som var synlig i på min grund.
Så de gjorde bare det nemmeste.
Men idag står jeg og har store problemer med rotter i vores hus fordi de ikke har tid eller har interessse i at udbedre den skade som var sket !!
Jeg har fået lavet en skjult brønd for at undgå at se på disse grimme dæksler.. Jeg fik af vide af sp Jensen at de ikke vil røre ved skjulte dæksler, kun synlige..
Jeg har aldrig oplevet ringere service..
Vælg aldrig dette uprofessionelle firma !
Hold jer langt væk fra dem
Hold jer langt væk fra dem! Kan på ingen måde anbefale S.P. Jensen! Når man snakker med dem inden opgaven så kan de alt, men lad jer ikke snyde! Har brugt dem to gange inden for de sidste par år og begge gange har de formodet at gøre tingene værre end da de startede. En ting er at de laver fejl, det gør vi alle, men de vil på ingen måde anerkende at de har lavet fejl. De overholder ikke de aftaler man laver med dem og de vender hverken tilbage på mails eller opkald. Det er op af bakke med S.P. Jensen, de er blevet for store til at levere et ordentlig stykke til os helt almindelige mennesker med et stoppet toilet eller en ødelagt kloak. Mangel på service og faglig stolthed!
Hul i væggen
Overtager et hus midt januar , med dårligt vandtryk . Holm el og vvs laver en meget udførlig rapport , men Gjensidige forsikring som bruger sp Jensen sender en meget udygtig mand på min adr, som har meget travlt med at komme hjem da han skal på ferie til middag.
Han bruger rapporten fra tidligere håndværker , og ringer mange gange til taksator som ikke selv har set skaden. han laver et kæmpe stort hul i væggen , afmonterer bade karret , fuger omkring armaturet i bruse kabinen.
Nu skriver vi uge 35 , stadig hul i væggen , ingen bade kar , NU fugt i væggen da det er noget værre klamp huggeri der er lavet .
Jeg har sjældent mødt så uhøflig en mand , som man tydeligt kunne mærke var forsikringens mand , ikke noget at sige til i er jaget ud af flere byer med jeres uprofessionelle arbejde og folk
Jeg giver minus 500 stjerner
Skrækkeligt
Hvis det var muligt, ikke at give en stjerne overhovedet ville jeg gerne det.
De er fuldstændig åndssvagt dårlige til at komme til tiden. De har været hyret til at skulle lave mit badeværelse, og har tit siddet og ventet 1-2 timer yderligere, fordi de enten lige havde glemt de skulle komme, eller ikke lige kom afsted til tiden. For 2 måneder siden rev de vores badeværelse ned, og sagde de nok skulle sørge for at få langt fliser mm. Igen. Vi hørte ikke fra dem i 1 måned, indtil vi selv trak i dem SAMTLIGE gange. Det har nu taget dem en yderligere måned, at lægge fliser, der er ikke engang malet endnu. Aldrig været i nærheden af så ligeglade håndværkere, simpelthen så egoistiske og deres arbejde er ikke engang spot on, når det så udføres.
Lees meer over geverifieerde reviews.