1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SportXL.nl is één van de grotere online sportwinkels met een zeer ruim aanbod van sportartikelen. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig, maar daar houdt het voor ons niet op! Onze klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten. Naast een duidelijke website en een ruim assortiment werken we continu aan het verbeteren van onze goede service, transparantie en personeel dat verstand heeft van de producten.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Mensen keken ook naar

Een waardeloze winkel

Een waardeloze winkel,

Ik wilde graag wat kopen bij deze winkel, maar ze nemen niet eens de moeite om contact met je op te nemen, nadat je ze meerdere keren, belt, mailt, en probeert te bereiken via de chat.

Echt heel prettig!

7 augustus 2020

Slechtse bedrijf ooooooooit!!!!!

Ik heb bijna 2 weken geleden bestelt bij SportXL, Aangezien sportscholen dicht zijn ben ik een thuis sportschool aan het maken om fit te blijven zoals de meeste van jullie waarschijnlijk ook doen.
Het enige wat ik nodig had waren klemmetjes voor de barbel. De rest heb ik bij dechatlon gekocht een sportwinkel die geen schijt heeft aan hun klanten.

Dus ik de klemmetjes van 5euro bestellen, eindstand moet je aan 10 euro bestellen “geen probleem” begrijpelijk bestel er dus ook nog een fles bij van 5 euro. komt daar ook nog eens verzendkosten bij van 5 euro, zit inmiddels op 15 euro. Na 4 dagen wachten dus geen dag komt alleen de fles aan. Vind ik best duur voor alleen fles die ik eigelijk niet wil.

Ik contact op nemen met SportXL en ze stellen me gerust dat het nog komt. Op dit moment ben ik weer blij met ze begrijp de situatie ivm met corona het wat langer kan duren, geen probleem dus.

Vandaag na 2 weken begin ik me een beetje genaaid te voelen dus neem weer contact op en vraag waar het blijft. Krijg eindstand te horen dat het niet meer komt en sorry voor het ongemak.
Ze hebben niet eens de moeite genomen om mij dit te laten weten.

De enige reden dat ik hier had bestelt is omdat dechatlon het op dat moment niet had en de eerst volgende levertijd was tussen 9 en 12 mei.

Als je naar de datum kijkt heeft SportXL dus met me gespeeld en er ook nog aan verdient.

Ik hoop dat genoeg mensen dit lezen zou het leuk vinden als ze failliet gaan.

Groet boze ex klant (een van de velen) die jullie hebben opgelicht en zijn tijd hebben verspeeld.

Daarnaast wil je voelen hoe het voelt om genaaid te worden, bestel hier en krijg het echte gevoel alsof je wordt opgelicht.

12 mei 2020

SportXL / keurshops is gestopt!

Fietshelm besteld en paste niet. Retourzending aangevraagd maar geweigerd want winkel in gestopt. Maar website is nog online! Kreeg nergens gehoor, alleen automatische antwoorden. Wettelijk zijn ze gewoon verplicht mijn retour te accepteren, schadalig. Heb ook klacht aan webshop keurmerk gemeld, want dat logo staat ook nog gewoon op de site.

23 februari 2017

Geen Aanrader

Ik had een dure Deuter backpack besteld. Na een week nog niks gehoord over het verzenden van het artikel. Ik heb contact gelegd met SportXL en er werd verteld dat dit artikel niet op voorraad is en ook niet meer leverbaar is. Een maand later zou er wel een vergelijkbaar artikel leverbaar worden en er werd gevraagd of ik daar interesse in had.
Ik vind het slecht dat er een niet leverbaar artikel nog steeds op de website te koop staat. Ik vind het teleurstellend dat het bedrijf geen contact met mij heeft opgenomen over het onleverbaar artikel. En dan een artikel aanbieden dat een maand later pas leverbaar is i.v.p. de optie om het bedrag terug te laten storten vind ik geen stijl.
Ik ga hier zeker in de toekomst niks meer kopen en ik raad het anderen ook niet aan.

1 februari 2017

Topservice, een voorbeeld voor andere webshops!

In eerste instantie was ik wat sceptisch om bij SportXL te bestellen. Zo verwijst de link naar hun ‘moederbedrijf’ Keurshops naar een gereserveerd domein, zijn er al sinds november 2013 geen Tweets meer op hun Twitter-pagina geplaatst, zijn er slechts een beperkt aantal reviews op het internet te vinden en zijn er nog wat andere kleine eigenaardigheden. De scherpe prijs en de belofte ‘Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden’ besloten mij om toch een Deuter rugtas bij SportXL te bestellen. Over een ding kan ik duidelijk zijn: ik heb geen moment spijt gehad van deze beslissing!

Nadat ik op woensdag rond 13:30 uur mijn bestelling plaatste ontving ik om 15:15 uur al een e-mail dat mijn bestelling was ingepakt en ontving ik een aparte e-mail met de factuur. Een half uur later volgde de verzendbevestiging inclusief een track-and-trace code van DHL. De volgende dag werd mijn pakket, netjes ingepakt in een stevige doos, bezorgd. Top!

Bij het inspecteren van de rugtas werd al snel duidelijk dat dit exemplaar een vreemd doch serieus defect had. Dit model rugtas heeft als optie om het volume van de tas met behulp van een rits met 3 liter te vergroten. Hoewel de rits zelf wel aanwezig was op de rugtas, ontbrak de loper om de rits te openen en te sluiten.

Nadat ik dit defect aan het eind van de middag kenbaar maakte via een e-mail naar SportXL, ontving ik kort daarna al een e-mail dat mijn vraag in behandeling was genomen inclusief een ticketnummer. De volgende ochtend ontving ik bericht dat een nieuw exemplaar zou worden opgestuurd met daarbij het verzoek de defect rugtas terug te sturen. Er werd mij medegedeeld dat de gemaakte verzendkosten zouden worden vergoed. Waar maak je nog mee dat een vervangend product wordt opgestuurd zonder daarbij eerst het defecte product terug te sturen? Fantastische service!

De dag hierna ontving ik de vervangende rugtas, bij deze gelukkig geen problemen! Na het weekend heb ik de defecte tas voor de retourzending bij PostNL aangeboden en de verzendbevestiging en kassabon naar SportXL ge-e-maild waarop ik meteen daarna bericht terug kreeg dat de gemaakte verzendkosten al waren overgemaakt op mijn bankrekening. En inderdaad, de volgende dag was het bedrag voor de retourzending al op mijn bankrekening bijgeschreven. Wederom alle lof voor de gang van zaken! Wat mij betreft een aanrader om bij SportXL te bestellen!

3 augustus 2016

Top bedrijf

Zeer goed bedrijf. Er was een fout gemaakt bij Oakley, maar SportXL heeft gezorgd dat het opgelost werd en ik als nog op tijd mijn product had.

23 maart 2016

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Een bestelling gedaan van een hartslagmeter die de volgende dag al werd geleverd. Helaas een verkeerde kleur borstband ontvangen. Een mail gestuurd en geheel kosteloos de juiste kleur nagestuurd. De nieuwe bestelling die ik al had gedaan met de juiste kleur, werd geannuleerd en het geld direct weer teruggestuurd. Ik kreeg telkens binnen een uur reactie op mijn mails

18 februari 2016

Geweldige service

Super tevreden met de manier waarop de voorraadfout op de website werd opgelost. Er werd direct meegedacht voor een alternatief, en deze is dezelfde dan nog verzonden. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren, chapau!

2 december 2015

Volgende dag al in huis

Ik heb afgelopen vrijdag een sporthorloge besteld. Het zou die dag weer op voorraad komen. En dat was ook zo. Dezeflde dag een bevestiging dat het horloge werd verzonden, incl 3S code om het pakketje te tracen bij PostNL. De volgende dag stond de postbode al aan de deur. Bezorging was dus nog sneller dan dat de site had aangegeven. Geen bezorgkosten boven de 25 euro, en handtekening voor ontvangst verplicht.
Prima, snelle service!

10 augustus 2015

Snelle levering, gratis verzending.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was erg positief, voorraad informatie klopte en er werd snel geleverd. Verzending was zelfs gratis boven de € 50,-. In eerste instantie met PayPal betaald, ondanks de forse toeslag (€ 5,-), omdat ik het bedrijf nog niet kende. De tweede bestelling durfde ik een gratis betaalmethode (iDEAL) wel aan.

Enige suggestie is dan ook, om ook PayPal betaling gratis aan te bieden. Voor de rest niets dan lof. Bedankt voor de snelle leveringen!

27 juli 2015

Een niet goed werkende fietscomputer zonder moeite omgeruild.

Ik had een Polar fietscomputer met hartslag gekocht. Na montage bleek dat deze draadloze computer op een 4-tal plaatsen op mijn vaste route uitviel. Aanvankelijk dacht men aan een kapotte computer en die werd zonder meer vervangen. Helaas was dat niet de oorzaak. Ik heb toen voorgesteld de Polar voor een Sigma in te ruilen, deze kan n.l. ook met een draadje werken, geen probleem. Na montage mijn rondje gereden en hij doet het zonder storing. Sportxl een prima service!!!

H de Hoogh

27 maart 2010