Helaas een zeer teleurstellende…
Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Deze fotograaf (Stapelverliefd fotografie / Manon Zantinga ) geboekt voor onze bruiloft en in eerste instantie leek alles in orde. Enkele maanden later kwamen we echter meerdere negatieve reviews tegen, wat ons aan het twijfelen bracht.
Wat vooral zorgen baart, is de onduidelijkheid rondom de bereikbaarheid: op internet zijn meerdere verschillende telefoonnummers voor hetzelfde bedrijf. Pogingen om contact op te nemen liepen stroef. Nadat wij haar een bericht hadden gestuurd om een vervolg afspraak te maken, bleef een reactie meer dan een week uit, wat voor ons de doorslag was om deze boeking te annuleren.
Op dat moment hadden wij al een aanbetaling gedaan. Sindsdien wordt er nergens meer op gereageerd — niet op berichten en zelfs niet op het verzoek om de aanbetaling terug te storten.
Dit gebrek aan communicatie en professionaliteit geeft totaal geen vertrouwen, zeker niet voor zo’n belangrijke dag als een bruiloft. Wij raden aan om hier zeer voorzichtig mee om te gaan en goed na te denken voordat je met dit bedrijf in zee gaat, want voor je het weet ben je je geld kwijt.