Banner for Stays

3.561
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger Stays relativt meget til små "ind i mellem ferier". På den måde optjener vi point, som i længeden ofte har kunnet betale helt eller delvist for vore ophold. En anden god ting er, at vi kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt ophold på Munkebo Kro med godt værelse og rigtig god mad god service og info vh Arne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels på Palads Hotel i Viborg, men desværre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To kæmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores første ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle være, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel
  2. Accommodatie
  3. Herberg

Geschreven door het bedrijf

Stays (tidligere Small Danish Hotels) er Danmarks største kæde af privatejede overnatningssteder med over 70 hoteller og kroer fordelt over landet. Fra byhoteller til badehoteller; spahoteller til storbyhoteller og meget mere. Du kan altid finde et overnatningssted og et ophold, som matcher dine ønsker. Og det er netop ophold, du finder hos os - det er derfor, vi hedder Stays. Skal dit ophold indeholde en gastronomisk oplevelse? En afslappende spaoplevelse eller et kulturelt indslag? Vores overnatningssteder er eksperter i at skræddersy ophold og oplevelser, som I aldrig glemmer. Glæd dig til en overnatning i moderne eller idylliske omgivelser, hvor det personlige værtskab og den høje service er i centrum af dit ophold. Eller forkæl én du holder af med et gavekort til Stays. Du kan købe vores gavekort online på stays.dk eller på vores hovedkontor på Vejlevej 16 i Horsens.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

(3.561)

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bookede et ophold og endte ud med at…

Vi bookede et ophold og endte med at betale hotel en del mere end gavekortets værdi.
Bookningen oplever vi som værende uigennemsigtig.
Således endte vi ud med at betale for en middag vi troede var inkluderet. Det stod uklart for os at middag IKKE var inkluderet på netop dette hotel..
Selve hotellet var meget dejligt.

Efterfølgende har vi desværre haft en kedelig oplevelse af Stays kundeservice. Vi kontaktede dem blot for at fortælle dem om vores oplevelse. dette i god mening for at forstå, hvor misforståelsen var opstået.
Første medarbejder var imødekommende- men kunne ikke hjælpe.
Blev herefter kontaktet af anden medarbejder, på mail og telefonisk. Jeg oplevede tonen som værende brysk og intimiderende . Fik følelsen af at jeg var en ubegavet kunde. Medarbejder hævede stemmen så jeg slutteligt måtte jeg måtte bede om at stoppe samtalen.
Virkeligt ubehagelig oplevelse.
Vi har indløst flere ophold førhen. Dette er det sidste.

9 september 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Nanna

Det er trist at høre, at en dejlig oplevelse endte med at blive en merudgift for jer.

Jeg vil forklare hvordan oplevelsesgavekort fungere hos os, så håber jeg, at det om ikke andet vil kaste lys sagen.

Når man køber eller får et oplevelsesgavekort, fremgår det af selve gavekortet at det kan bruges på et udvalg af hotellerne og derfor står der hvor og hvordan man reservere opholdet. På vores website står der, at man enten kan benytte sig af linket og reservere opholdet online, eller man kan ringe til vores kundeservice som vil foretage reservationen.

Hvis man ønsker at bruge oplevelsesgavekortet som et kontant gavekort kan det bruges på alle vores hoteller samt alle vores hoteller i udlandet som vi samarbejder med via Cosy Places.

Nu fremgår det ikke hvordan I har reserveret opholdet, og derfor kan jeg ikke kommenterer det. Men hvis det er online, kan man kun reservere de hoteller som modtager netop dette oplevelsesgavekort. Jeg ikke ud fra, at du har haft ringet til vores callcenter, da der er en kode på oplevelsesgavekortet som skal oplyses.

Og hvis I har reserveret opholdet direkte på hotellet, så er det helt korrekt, at de tager imod gavekortet som et kontantgavekort.

Jeg håber I atter vil benytte jer af ophold hos Stays og vi er altid klar til at hjælpe jer 😊

Helle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt ophold på Munkebo Kro med godt…

4 september 2026

Hej Gurli.
Dejligt at høre, at du har haft et skønt ophold, men denne side er egentlig til anmeldelserne vedr. købsoplevelsen af gavekort :-). Jeg sørger for at sende din fine hilsen videre til hotellet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bruger Stays relativt meget til små…

En anden god ting er, at vi kommer rundt i det meste Danmark og besøger steder, som vi ikke har adgang til daglig.
Nu da Small Danish Hotels har skiftet navn til Stays, var det måske på tide at udvide aktiviteterne til også at dække Skandinavien?

4 september 2026

Hej Ninna
Tak for jeres anmeldelse og tak for stjernerne :-)
Dit forslag er hermed givet videre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte et gavekort på 1000 kroner

Købte et gavekort på 1000 kroner
Bad om et kort med tekst på
Stort tillykke med guldbrylluppet
Det er der da godt nok med
Men en lille bitte skrift der dårligt nok kan læses
Er meget skuffet
Kan desværre ikke sætte billed ind

3 september 2026

Hej Erik
Tak for jeres anmeldelse, vi beklager at det ikke er blevet som forventet. Næste gange er du velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe med både skrift og billede.

Dejligt sted

Dejligt sted. Fin service. God mad.

13 augustus 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Ilse & Gert.
Tak for jeres anmeldelse - dette er dog til anmeldelser vedr. købsoplevelsen af vores gavekort, men jeg sender jeres besked videre :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikke noget specielt

Nemt at finde ud af

15 juni 2026

Hej Karen.
Skønt at høre og tak for stjernerne :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt at kunne bestille gavekort til…

Dejligt at kunne bestille gavekort til print hjemme. Savner dog, at beløbet kan være højere, så jeg ikke skal lave to gavekort

18 juni 2026

Hej Lene.
Det er vi rigtig glade for at høre, og vedr. beløbet så er der desværre lovgivning omkring det.
Tak for stjernerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nydt vores ophold og ønsker at…

Vi har nydt vores ophold og ønsker at give gavekort til andre, så de også kan få fornøjelse af ophold hos Stays

11 juni 2026

Hej Merete.
Hvor er skønt at høre, at du var tilfreds og kan anbefale os. Tusind tak for anmeldelsen og stjernerne :-)

En dejlig nem hjemmeside

En dejlig nem hjemmeside, med fint overblik.

5 juni 2026

Hej Mette.
Det er vi rigtig glade for at høre og tak for stjernerne :-)

Gavekort. Supernem bestilling.

Gavekort bestilling. Super nemt at gå til. Fin kontrol på opsætning og download af billedfil.

17 mei 2026

Hej Birthe.
Det er vi rigtig glade for at høre og tak for stjernerne :-)