Superleuke kleding voor een lage prijs. Meteen 2 dingen besteld. Bij ontvangst bleek bij een jasje een knoop te ontbreken. Heb ik meteen gemeld. Zonder probleem kreeg ik een nieuw jasje opgestuurd.... Toon meer
Snel verzonden en geleverd. Door de super duidelijke omschrijving van de maat wist ik precies de juiste maat te bestellen. De items zijn echt super leuk, bedankt!
STELS STORE is een kledingwebsihop speciaal gericht op lange meiden. In veel winkels is het lastig geschikte broeken te vinden als je wat langer bent! Daar is onze webshop voor! Wij willen lange meiden blij maken met ons tall collecties, zodat je niet meer met hoogwater hoeft rond te lopen!
Nederland
- info@stelsstore.nl
- www.stelsstore.nl
Ik ben erg blij met de kwalitatief…
Ik ben erg blij met de kwalitatief goede broeken van Stels Store. Ook leuke prijzen in verhouding met de goede kwaliteit en eerlijk advies over de lengte van de broek en of een broek op maat valt. De verzending en verpakking was ook allemaal in orde en vlot. Bedankt!
Snelle bezorging
Had een artikel besteld die ik snel nodig had. Dit aangegeven bij mn bestelling en hele snelle verzending! Dag er na al in huis.
Super goeie kwaliteit
Super goeie kwaliteit, snelle levering, top! Ik ben zelf iets langer (1.78) en de lengte van de tall variant is top!
TOP!
Super vriendelijk en leuke kleding
Ik kreeg stelsstore regelmatig in mn tijdlijn op Instagram en zag leuke kleding voorbij komen om als verassing te kopen voor mijn vriendin. Vind dit altijd super lastig omdat je altijd denkt van past dit wel of past dit niet.. vervolgens heb ik een berichtje gestuurd en kreeg ik een super leuke enthousiaste reactie terug waarbij ik erg vriendelijk ben geholpen. Met deze adviezen heb ik leuke cadeautjes uitgezocht en is mijn vriendin hier super blij mee en de kleding staat fantastisch.
Snelle levering en goede spullen
Snelle levering en goede spullen. Eindelijk voor lange vrouwen! Top!
Helaas is de linnen broek een miskoop
De 'linnen' broek was inderdaad een goede lengte voor iemand van 1.80. De broek krimpt een beetje maar met strijken wordt hij weer terug iets langer.
Helaas kreukt de broek echt enorm waardoor het er echt totaal niet mooi uitziet tijdens het dragen. Ook komt er ondanks dat dit echt de beste maat is (pasvorm hetzelfde als model), echt te veel spanning op de naden, deze staan na nog geen een dag dragen al verder uit elkaar. Ook schijnt de lichte variant ook met licht ondergoed nog door.
Vind het altijd leuk om een kleinere webshop te supporten maar baal eigenlijk wel dat ik deze broek nu niet ga dragen. Maar omdat hij al gewassen is kunnen jullie misschien ook niets meer voor mij doen?
Snelle verzending en fijne broeken voor…
Snelle verzending en fijne broeken voor lange benen.
Ik ben tevreden.
Contact was prima
Contact was prima. Jasje helaas te kort voor mij maar is prima opgelost.
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd. Ik was zo dom om mijn huisnummer te vergeten, stuurden ze mij meteen een lief mailtje om het alsnog te doen.
Goede kwaliteit en snel bezorgd!
Leuk!
Alweer een leuke aankoop gedaan bij Stels Store! Eindelijk een shop met broeken voor langere dames. De jasjes zijn ook erg leuk.
Slechte kwaliteit en niet mee denkend
Super leuke pantalon besteld aan de lange kant maar daar kan van alles aan gedaan worden. Deze broek 1 avond aan gehad en toen tijdens deze avond begon de broek te pillen er staat duidelijk op de site dat ze hiervoor geen retour doen. Ik vind dat na 1 keer dragen wel heel erg snel en slecht, ook was mijn knoop al los gegaan. Ik kreeg als reactie ondanks dat ik de broek maar 1 keer gedragen heb dat ze hier niks mee doen. Ik kreeg wel 4 euro terug om ERGENST ANDERS mijn knoop te kunnen laten maken. Wat een slechte service en kwaliteit zeg echt een grap dit 😂 eens en nooit meer hier!!
Koop hier niet!!
Koop hier niet!!
Ik heb een bestelling geplaatst, deze later ontvangen met DHL en deze geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. Hier heb ik over gemaild dat de leverdatum niet klopt en ik wel in deze termijn heb geretourneerd. Desondanks was het voor hen niet acceptabel om een retour voor een jeans dat 2 dagen ‘later’ binnen kwam bij hen, te verwerken.
Totaal onvriendelijk maar goed, ik dacht: als ze je retour niet verwerken, dan sturen ze het terug, op mijn kosten. Toen ik hier om vroeg kreeg ik te horen dat dat niet kon en ze het niet terugsturen. Dus ik ben mijn geld kwijt en kan er naar fluiten, puur omdat zij niet vanwege klantvriendelijkheid mee denken.
Alle begrip als iets 1-2 weken later geretourneerd wordt, maar het gaat om 2!! dagen vanwege een te late levering (welke ik helaas niet kan bewijzen)
Ze geven telkens aan ‘we volgen de wetten en plichten’ maar het boeit ze niet of ze klantvriendelijk zijn of niet.
Super oneerlijke handel! Nooit zoiets meegemaakt
Super goeie kwaliteit en snel…
Super goeie kwaliteit en snel verzonden!
Zeer tevreden over Stels store!

Antwoord van STELS STORE
Ik heb het pak binnen gekregen en…
Ik heb het pak binnen gekregen en eerlijk niet eens gepast! Een xs zelf 1.65 zoals vermeld zou het moeten passen maar als ik naar het pak kijk lijkt het wel een L... Een vriendin die 1.77 heeft ook even gekeken en zij zij ook deze broekmaat klopt echt niet ook voor haar te lang. Vind het jammer nu moet ik het terug sturen op eigen kosten terwijl er waarschijnlijk een fout in de maten zitten.

Mooie kleding, goede kwaliteit! 🩷
Hele goede kwaliteit. Snelle levering en ook er leuk ingepakt! Complimenten! 🩷