Onjuiste levering, geen terugbetaling en onbereikbare klantenservice bij Steve Madden
Op 2 juli 2025 heb ik een bestelling geplaatst bij Steve Madden (bestelnummer #STEVEU507347). Ik had twee paar sandalen van hetzelfde model besteld in verschillende maten. Bij levering bleek dat ik één correct paar ontving, maar daarnaast een verkeerd paar in een roze/nude kleur dat ik nooit besteld had.
Beide paren heb ik retour gestuurd. Toch is slechts één paar terugbetaald (€ 99,99), terwijl ik beide retour heb gezonden. Op 9 september heb ik hierover gemaild naar de klantenservice, maar tot op heden – nu al meer dan 11 dagen later – heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen.
Hun klantenservice is bovendien dramatisch:
Telefonisch zijn ze helemaal niet bereikbaar.
Winkels verwijzen je naar de webshop, maar daar is geen telefoonnummer van.
De enige contactopties zijn chat of mail. Via de chat moet je 3 uur wachten op een reactie (!), en per mail komt er simpelweg geen antwoord.
Ik vind dit ronduit onacceptabel. Steve Madden maakt fouten in de levering, lost dit niet op en is totaal niet bereikbaar voor zijn klanten. Tot nu toe mis ik nog steeds mijn geld terug voor het tweede paar sandalen dat ik netjes retour heb gestuurd.
Ik raad iedereen af om bij Steve Madden online te bestellen.