Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Toon meer
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Toon meer
I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Story No. 9 er en dansk online gaveshop på kærlighedsmission. Drømmen er at sprede glæde med vores personlige bøger. Alle bøger er lavet med kærlighed, kreativitet, flot design og et personligt præg. Vores danske bøger er printet i Letland, som bliver kærligt bundet sammen i højeste kvalitet 🌻
Tunnelvej 7, 1. TV, 2600, Glostrup, Denemarken
- heilo@storynine.dk
- www.storynine.gift
Vraagt klanten om een review
Hurtig levering, og en vare der lever op til forventningen
Hurtig levering af en vare der er som vist ved bestilling

Nemt og hurtigt!
Nemt og hurtigt!
Nem og hurtig gave og i rigtigt sødt design - og rigtigt dejligt at der er flere at versioner vælge imellem!

Antwoord van Story No. 9
Tilfreds med produkt, bare ikke levering
Super tilfreds med produktet. Men levering tog over en uge, og havde bestilt og betalt ekstra i fragt for at få den hjem inden valentines dag, synes jeg var rigtig ærgerligt.
Men god service til trods for, og er tilfreds med bogen.

Super sød lille bog
Super sød lille bog som blev modtaget til stor glæde. Printet er flot og meget prof.

Antwoord van Story No. 9
Super fin bog jeg har modtaget
Super fin bog jeg har modtaget - hurtig og god betjening 👏🙏jeg er begejstret

God oplevelse
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering selvom det var med Post Nord og virkelig flot bog der blev lavet. Bogen blev modtaget så positivt :)

hurtig levering
hurtig levering, og super flot bog til ok billige penge... En gave i verdens klasse ... 😍❤️

Utrolige flotte illustrationer
Skøn bog med utrolige flotte illustrationer og personlig hilsen. Kunne ikke være mere tilfreds med mit køb! Min kæreste blev enormt glad da han åbnede gaven. Story no. 9 kan varmt anbefales!

forkert omslag/super service
bestilte 2 bøger. desværre var der byttet rundt på omslagende.. men sød idé..
opdatering:
efterfølgende helt fantastisk service og en super løsning. det gik fra at være en øv oplevelse til den bedste kundeservice ever 😊

Fin lille bog
Fin lille bog, flot trykt og fair pris. Levering var lidt lang tid, taget i betragtning af at det kostede knap 35 kr.

Antwoord van Story No. 9
Super service og en mega flot bog.
Super service og en mega flot bog.
Her handler jeg helt sikkert igen.
Vh Mia

Antwoord van Story No. 9
Hurtig , dygtig og lidt små ..
Bestilte over nettet og det gik nemt og smertefrit ..
Modtog de tre bøger hurtigt i postkassen , havde dog håbet på at de var størrere men en god ide til veninden , søsteren og kæresten ..
Kan kun give gode stjerner fir det

Nem instruktion på hjemmesiden
Nem instruktion på hjemmesiden. Hurtig levering. Flot produkt. Jeg er fuld ud tilfreds.

Antwoord van Story No. 9
Seriøs online webshop med absolut god…
Seriøs online webshop med absolut god og lynhurtig service. Jeg havde problemer med en ordre, og fik svar på mailen indenfor en time. Jeg har gået længe og ledt efter en meget speciel gave til min veninde. Endelig en gave med indhold. Mere end bare en halskæde eller mainstream ting, som hun egentlig ikke har brug for. Jeg elsker idéen. Det er skruet godt sammen med en flot visuel bog og ting min veninde og jeg kan lave sammen. Tak storynine 🙂