Strandparkens Camping Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hovsa

Hovsa - kom til at give 4 stjerner, det skulle selvfølgelig være 5 😊 - har rettet det

7 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en fantastisk campingplads

Det er en fantastisk campingplads.
Alle faciliteter er i top, stort flot køkken, fine toiletforhold, og beliggenheden er helt i særklasse. Du kan på mindre end 5 min komme til det store friluftsbad, og trods det, at det ligger så tæt på er der ingen larm derfra. Du kan gå til Skurbyen i nærheden som har de fineste små finurlige huse, og du kan gå til Ålborg centrum. Der er desuden købmand og bager lige i nærheden.
De fem store stjerner fra os er meget fortjente og vi synes det fungerede meget fint med check ind via automaten efter kl. 16.

2 augustus 2024

En fantastisk campingplads

En fantastisk campingplads, hvor rengøring og faciliteter er i “den absolut høje ende på karakterskalaen”.
Venligt og meget hjælpsomt personale.
Campingpladsen har en lækker legeplads til “småbørn” og de større børn kan have gavn af friluftsbadet, som er lige udenfor lågen.
Stille og rolig veltrimmet plads, hvor vi har en dejlig rolig ferie samtidigt med der er en del aktiviteter i området.

11 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg forstår slet ikke de dårlige…

Jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser af Camping Strandparken. Vi synes det er en pragtfuld plads. Vi boede der i 10 uger i eftersommeren 2021. Og vi er ovenud tilfredse. Pladsen er flot. Den bliver holdt perfekt. Beliggenheden er super god, tæt ved friluftsbad og fjorden, og med flere stier til gode spadsereture. Tæt ved by og indkøb. Bad og toiletter er altid rene og pæne. Der er nok toiletter. Skulle de være optaget, kan man gå over på den anden side af bygningen, hvor der er familiebad med toiletter. Køkkenet er virkelig hyggeligt, og praktisk indrettet. Vaskemaskine og tørretumbler er bedste kvalitet. Bitten og hendes team er søde og hjælpsomme mennesker, der tager enhver henvendelse seriøs. Vi havde et virkeligt dejligt ophold, som vi altid vil tænke tilbage på med taknemmelighed, og anbefaler denne plads til alle, der har brug for et ukompliceret ophold. De varmeste hilsner, Peter og Kitte

30 november 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har boet på denne campingplads i 4…

Vi har boet på denne campingplads i 4 dage. Da vi skulle sove i telt, blev vi først henvist til en plads helt uden for campingpladsens område. Dvs at for at benytte campingpladsen skulle vi have krydset en lille vej. Vi kørte tilbage til informationen og bad om en anden plads eller refundering, da vi har børn med. Vi fik en plads ved legepladsen, hvilket var ok. Pladsen har alt for få toiletter. Vi prøvede ikke at gå på toilet uden at stå i kø. Virkelig træls når man har små børn med. Vi kommer nok ikke tilbage til denne plads, da vi oplevede personalet som spydig og spids da vi bad om en bedre plads.

21 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

BRUG IKKE DENNE CAMPINGPLADS

Vi har boet på Strandparken Camping i Aalborg i over 1 måned.
og vi har aldrig haft nogen problemer bortset fra at der sjældent blev gjort rent på toilettet og når man skulle vaske hender så kunne vi ikke få den tørret. Da de højest sendsynligt slukkede for maskinerne for nogen gange virkede de og andre gange gjorde de ikke.

D. 4/6-2010 får vi vores kammerat der ligger i en campingvogn ved siden af os til at passe vores hund da vi skulle have samvær med vores søn om formiddagen og hjælpe en anden kammerat i deres pølsehus da der jo er fint vejr.

Pludselig bliver vi ringet op af vores kammerat der passer vores hund om at der er problemer. ejerens af pladsen Bent brokker sig over at vores hund stod og gørde. Ejeren siger at vores hund gøede 20 minutter og vores cammerat sage 2 min.
"Så hvem har ret ??"
Jeg spærger en anden der ligger i nærheden som siger 2 minutter men ejeren Bent holder fast i 20 minutter.
Da han så spørger om jeg tror at han lyver siger jeg ja.
her fik jeg så straks besked på at jeg skulle rejse fra pladsen.
Fint med mig så mig og min kone samt vores kammerat pakker straks vores ting sammen og kører til en anden campingplads.

Her viser det sig at de faktisk er meget billigere end Strandparken.
Så det er jo dejligt.

Med den opførsel som ejeren Bent har og da hans kone Bitten tror på ham og ikke på andre (Hun var ikke tilstede da hun sad oppe i informationen) og at de beder os rejse fordi at jeg siger ja til at jeg tror at han lyver så vi bliver smidt ud af pladsen samt deres rengøring m.v.
Vil jeg gerne advarer andre mod at bruge denne campingplads.
I kan finde en der er bedre lige i nærheden.

Kør i stedet til Skydebanevej 50 i Aalborg (Ca. 500 m fra Strandparken på samme vej.)
de har plads, er billige og du får en god betjening.

Ole & Maria Christiansen, Nørresundby

5 juni 2010