Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vormgeving, drukwerk, belettering, gevelreclame en kalenders. Met vakkennis van nú. Waar? Nijverheidsweg 7 te Elst (gld).

3,5

Gemiddeld

Vorig jaar mijn auto hier laten…

Vorig jaar mijn auto hier laten (her)wrappen nadat deze beschadigd was. Echter is er nu steenslag beschadiging zichtbaar op de wrap. Iets wat mijn inziens niet zou moeten kunnen na amper een jaar. Bij navraag bleek dat de wrap niet bestand was tegen steenslag. Iets wat nuttige informatie was om aan de voorzijde te weten wanneer je iets aan de voorkant van je auto laat wrappen. Helaas is dit niet gecommuniceerd en zit ik nu met kapotte wrap en geen oplossing. Erg jammer, na een goede eerste ervaring.

6 april 2024

Wrap herstellen auto

Tijdens mijn zoektocht naar een bedrijf wat de gewrapte delen van mijn auto kon herstellen kwam ik bij Stunnenberg uit. Na kort mailcontact langs geweest voor nadere informatie. Uiteindelijk een mooie prijsopgave gekregen en een goed resultaat. Goede service en top werk geleverd.

24 mei 2023

Perfecte service en kwaliteit

Mario heeft de omslag en het binnenwerk van mijn proefschrift ontworpen. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit die hij geleverd heeft. Hij heeft het idee dat ik zelf in mijn hoofd had perfect weten om te zetten in het ontwerp en het resultaat is nog beter dan ik gehoopt had. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

21 oktober 2022

Erg tevreden met de Kwaliteit en…

Erg tevreden met de Kwaliteit en Service die Stunnenberg levert. Wij hebben nu al een aantal bussen laten bestickeren maar zullen pas stoppen als heel onze wagenpark klaar is. Ze denken goed mee qua design en de prijs-kwaliteit verhouding is prima! Zeker een aanrader, ga zo door! Team Weis Koeriers

26 maart 2020

Na vele jaren van samenwerking ,wil ik…

Na vele jaren van samenwerking ,wil ik toch een keer laten weten dat ik de samen werking tussen Broekhuis Arnhem en Stunnenberg reclame altijd als zeer prettig ervaar, kwaliteit ,vriendelijkheid ,en de gemaakte afspraken waar maken dat is waar het om gaat en daar voor kun je bij Stunnenberg op rekenen .
Ik zou zeggen laten we dat nog vele jaren voort zetten

13 februari 2020

Ik werk al een aantal jaren met plezier…

Ik werk al een aantal jaren met plezier samen met de heren en dames van Stunnenberg uit Elst. Een professionele partij die meedenkt, flexibel en snel is. Geen ellelange e-mails en ingewikkelde offertes, maar gewoon bellen en leveren wat er gevraagd wordt. Daar kan mening signingpartij en drukkerij een voorbeeld aan nemen!

Maarten Visschedijk
ATAG Benelux

11 februari 2020

We werken al jaren fijn samen met…

We werken al jaren fijn samen met Stunnenberg. Als er een nieuwe showroom geopend moet worden, dan worden zij ingeschakeld om te "plakken". Daarbij worden al onze wensen meegenomen en wordt er meegedacht over eventuele problemen die zich kunnen voordoen of hebben voorgedaan. Snel contact, snelle planning & goed (vak)werk!

10 februari 2020

Geweldig bedrijf !!

Geweldig bedrijf die als een van de weinige in deze branche weet hoe het moet om kwaliteit af te leveren, voor zowel ons wagenpark als ook de reclame op onze bedrijfspanden echt puik werk.
Natuurlijk ook het drukwerk niet vergeten die heel betaalbaar is tegen een goeie prijs.
Geen gezeur en gedoe als er een keer iets aangepast moet worden in een ontwerp.
Niets is teveel voor het team van Stunnenberg.
Wij hebben al wat bedrijven geprobeerd maar Stunnenberg is overgebleven omdat ze doen wat ze zeggen en denken vooral ook mee en dat heb je nodig als ondernemer.

7 februari 2020

Stunnenberg is zeer kwalitatief

Stunnenberg is zeer kwalitatief, Breed in service en Flexibel. Hier is de klant nog ECHT koning en staat hij centraal. onze twee bedrijfswagens en aanhanger zijn omgetoverd tot ware kunstwerken op wielen. Filerijden was nog nooit zo leuk!. Nogmaals alle dank en lof voor jullie producten!... Wilco de Bruijn - De Toffe Peer Werkfruit

7 februari 2020

Ontwerp bedrijfslogo

Ik ben bij Arnoud terecht gekomen met de vraag een bedrijfslogo te ontwerpen. Om te komen tot de juiste uitstraling voor mijn bedrijf. Met een moodboard in mijn hand en Arnouds betrokkenheid, oprechte interesse, heb ik goed kunnen sparren met Arnoud. Stunnenberg heeft een prachtig resultaat neergezet.
Samenwerken met Arnoud was een vanzelfsprekende volgende stap om mijn interieurideeen te laten uitvoeren door Stunnenberg die perfect verzorgd waren. Top !

21 januari 2020

Aanrader

Stunnenberg, wat een Prachtig Bedrijf...
Wederom onze bus weer laten beletteren.
Mensen die volop samen met jouw Brainstormen om zo tot het Mooiste resultaat te komen.
Een Bedrijf met passie en volop kennis.
Altijd fijn en vertrouwd om een bak koffie te doen met een Glimlach....

17 januari 2020