GA NIET MET SUCHHELDEN IN ZEE
1. Bij deze een waarschuwing om met Suchhelden in zee te gaan. Alle informatie, en alle gesprekken over de telefoon zijn niet bindend. Daar maakt Niklas Meijerink van Suchhelden dan ook gretig gebruik van: compensaties, en beloften worden enkel telefonisch besproken. Houd er dus rekening mee dat als jij je handen wilt branden – alle communicatie enkel via de mail (zwart op wit) verlopen.
2. Naast de strategische keus om alles telefonisch te bespreken, heeft Suchhelden nog één strategie. Ze verdedigen liever hun fouten, dan dat zij deze fouten oplossen. Kortom, ze rationaliseren liever hun fouten dan dat zij de fouten rechtzetten. Zo is een belangrijke zoekterm (5400 zoekopdrachten) door Matthis Heitmann aangepast naar een zoekterm met 10 zoekopdrachten. Volgens Matthis Heitmann was er een betere conversion rate voor de zoekterm van 10 zoekopdrachten per maand. Dit zou betekenen dat de zoekterm van 5400 zoekopdrachten minstens een conversion rate van 0,00185% zou moeten hebben – terwijl de zoekterm van 10 zoekopdrachten per maand in dat opzicht een conversion rate van 100% hoort te hebben.
3. Niklas Meijerink heeft ons een compensatie van 3 maanden aangeboden: 3 maanden gratis werk omdat niet alleen de resultaten, maar ook het werk van o.a. Lea Linnemüller, en Verena Rolfes in de voorgaande 6 maanden ondermaats zouden zijn. Drie maanden compensatie zou leiden tot een echte SuchHelden experience. Na de 3 maanden, ondanks het telefonische verzoek om het contract ‘on hold’ te zetten, krijgen wij te horen dat het contract een opzegtermijn van twee maanden heeft. (!!!!!)
4. Naast het bovenstaande is ook nog eens de communicatie zeer armzalig. Zo zijn diverse mails vanuit ons in de “spam” terechtgekomen van onder andere Lea Linnemüller. Lea kwam hier helaas pas drie weken later achter; een echte projectmanager (alvorens zij vervangen werd). Ondanks dat alvorens het contract werd afgesproken dat SuchHelden de implementatie zou doen, werd dit toch vaak betwist door diverse werknemers van SuchHelden. Dermate vaak zelfs, dat wij besloten om de implementatie zelf te doen en het back-end account van SuchHelden te verwijderen. Dit hebben wij per e-mail gecommuniceerd met Matthis, Lea en Genia. Een voor een hebben zij in een periode van 2 weken naar het wachtwoord gevraagd. Dit laat zien dat onze mails alles behalve gelezen worden.
5. Om nog eens verder te gaan aangaande de communicatie: ons project werd overgenomen door een andere projectmanager. In plaats van dat er intern bij SuchHelden gecommuniceerd werd over wat er al is gedaan, en wie wat hoort te doen – moesten wij alles communiceren. Dit laat zien hoe chaotisch het (intern) gaat.
6. SuchHelden is daarbij incompetent. Waar er gesproken wordt over een keyword research, wordt deze in werkelijkheid niet gedaan. Naast de verandering in zoekwoord (punt 2), was de meta data betreurenswaardig. Wij hebben het document van 69 feedbackpunten voorzien. Mede de reden waarom Niklas 3 maanden gratis heeft aangeboden (punt 3).
7. Daarbij ontbraken er diverse maandelijkse rapportages die eigenlijk vanuit Lea Linnemüller verzonden hoorden te worden. Belachelijk.
8. De meeste backlinks zijn het geld niet waard. De backlinks komen voornamelijk van dode websites met enige autoriteit. Bij concurrentie kan je betere backlinks voor een betere prijs krijgen.
9. Ondanks dat het bovenstaande verschillende grote missers omschrijft, is dit nog niet eens het ergst. Als de rankings van onze websites waren toegenomen konden wij het een en ander door de vingers zien. Maar een wurgcontract, slechte kwaliteit en een daling van onze rankings: onacceptabel. Wil je jouw geld doen verdwijnen? Steek het dan in de fik, of spoel het door het toilet. Daar haal je meer winst uit.