Wij liepen zonder afspraak deze vestiging binnen maar werden toch hartelijk ontvangen en met een medewerker in kontakt gebracht. Deze man, Guy, had nog even geen tijd maar vroeg of wij misschien een... Toon meer
Vandaag binnen gestapt om mijn maatvoering te laten bepalen. Ik werd zonder afspraak te woord gestaan door Michael. Hij heeft me ruim drie kwartier geholpen met meten en advies. Uiteindelijk wat mooie... Toon meer
Wij zijn in Rotterdam geweest , en zijn geholpen door Jibraan , fijne en zeer goede adviseur ! Weet waar hij over praat en laat je echt op je gemak voelen , Kom zeker wanneer de nieuwe winter coll... Toon meer
Een mooi merk, goed concept en bovenal consistent. Ook de prijs kwaliteit is uitstekend. Desondanks vind ik het wel jammer dat ze na al die jaren géén loyaliteitsprogramma hanteren. Ik geef hier jaarl... Toon meer
HJE Wenckebachweg 210, 1096 AS, Amsterdam, Nederland
- 0800 020 6227
- service@suitsupply.com
- www.suitsupply.com
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eerste pak voor mijn zoon gekocht en…
Eerste pak voor mijn zoon gekocht en dankzij Rob van SuitSupply Breda is het een hele bijzondere ervaring geworden. Dank je wel!!
Super vlotte service en onze toegewezen…
Super vlotte service en onze toegewezen persoon: Jan, was zeer behulpzaam en vriendelijk.
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! Vriendelijk, professioneel en super kijk op de stijl!
Great quality and service
Goed geholpen
Goed geholpen, prettige sfeer zonder opdringerigheid.
Perfect service and nice guy
Super Service door Jesse
Fijne persoonlijke behandeling en aandacht. Meedenken en opties aandragen zonder opdringerig te zijn. Super ervaring door Jesse, aardige kerel!
Voor de eerste keer bij suitsupply…
Voor de eerste keer bij suitsupply Antwerpen, super vriendelijke assistent. Ik beveel het zeker iedereen aan, heel behulpzaam en mooie kleding.
Great advice
Perfect
Goede en snelle service. Aardig en behulpzaam personeel. Informatief en tevreden aankoop afgerond
Heel goede hulp gekregen
Heel goede hulp gekregen !
Heel goede info gegeven
Mijn trouw kostuum gevonden
Heel veel dank
Goede hulp, eerlijk
Vriendelijke en behulpzame dienstverlening
Vriendelijke en behulpzame man, zelf mooi gekleed, was niet opdringerig, gaf advies met kennis van zaken en geen moeite was hem teveel. Zeer leuk contact.
Onprofessionele retourafhandeling – gebrek aan verantwoordelijkheid bij fout Suitsupply
Ik heb bij Suitsupply twee shirts besteld ter waarde van €198 en deze volgens de retourvoorwaarden correct en volledig geretourneerd. De retourzending werd geregistreerd en ontvangen, wat ook blijkt uit mijn bewijsstukken (retourbevestiging én UPS-verzendbewijs met een pakketgewicht van 0,85 kg).
Tot mijn verbazing werd slechts één artikel verwerkt. Ik heb meerdere keren contact gezocht en alle bewijzen aangeleverd, inclusief de verzendinformatie en het gewicht van het pakket dat duidelijk aangeeft dat er twee shirts zijn teruggestuurd. Toch blijft Suitsupply weigeren de retour van het tweede artikel te erkennen.
Belangrijke punten:
• De retour was volledig en correct volgens de voorwaarden.
• Bewijsstukken (inclusief gewicht, tracking en bevestiging) zijn herhaaldelijk verstrekt.
• Suitsupply verwijst naar Klarna en stelt niet verantwoordelijk te zijn voor de verwerking, ondanks dat de retour in hun magazijn is aangekomen.
Volgens de Europese Consumentenrichtlijn (2011/83/EU) en artikel 6:230 BW heb ik als consument recht op volledige terugbetaling bij correcte retourzending. Het negeren van bewijslast en het niet erkennen van hun eigen fouten is onacceptabel voor een bedrijf dat zich positioneert als premium merk.
Conclusie:
Suitsupply toont in deze situatie geen klantgerichtheid, geen verantwoordelijkheid en geen integriteit. Als alles vlekkeloos verloopt is er geen probleem. Maar als er iets misgaat — zelfs wanneer dat aan hun kant ligt — wordt de verantwoordelijkheid afgeschoven. Dit hoort niet bij een professioneel en klantvriendelijk merk.

Antwoord van Suitsupply