Vi har været på en dejlig ferie på Tenerife. Vi boede på hotel Panorama i Coste Adeje. Super dejlig hotel - rummelige og dejlige lejligheder - vi var heldige, at få en med en fantastisk udsigt. Ren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har nu rejst med SunCharter fra Aalborg et par gange. Dejligt med fri parkering og kort afstand til lufthavnen. Fuld valuta for pengene. Smilende og imødekommende guider. Dejligt hotel med venligt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oliver var ikke bare en guide – han var hjertet af vores oplevelse på Kreta. Med sin dybe viden om øens historie, kultur og skjulte perler formåede han at gøre hver eneste dag både spændende og mening... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været på troulakis village 8 gange Et hyggelig hotel med rolige omgivelser Selvom børnene hygger ved poolen og de larmer (men det er charme) Personalet er meget venlig Rengøring er i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
SunCharter er dit valg når alt på ferien skal være i top. Fuld valuta for pengene, og med danske værdier. SunCharter - Mere ferie. Mindre "pangl"
Ny Lufthavnsvej 100, 9400, Nørresundby, Denemarken
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super dejlig hotel - rummelige og dejlige lejligheder - vi var heldige, at få en med en fantastisk udsigt. Rengøringen var i top - maden var god - dejlig pool område.
Masser at opleve i området.
Gode og søde guider.

Antwoord van SunCharter
Dejlig service. Både inden afrejse og under ferien.

Antwoord van SunCharter
Vi har rejst med SunCharter 3 gange og skal afsted til Rodos til sommer med dem også, det er et mindre selskab men fungere rigtig godt service venlig guider der kan deres kram og nærværende,er lige kommet hjem fra Tenerife fra en fantastisk tur man fornemmer der er en god familiær kultur i selskabet guiderne arbejder godt for både os som kunder men også for selskabet det er tegn på en sund kultur fra ledelse der husker og anerkende deres medarbejder og være synlig det er så hammer vigtig
Med venlig hilsen en x arbejdesgiver

Antwoord van SunCharter
Tenerife er en dejlig ø, og Hovima Panorama et sted vi gerne kommer til igen.

Antwoord van SunCharter
Fantastisk service. Har været på min 1.charterrejse, suncharter har været fuldstændigt fantastiske, før, under og efter rejsen. Hotellet var i top og maden lækker. Sød og Hjælpsom guide. Glæder os til at rejse med dem igen.

Antwoord van SunCharter
Rigtig god service ved bestilling
Pga god service ved sidste rejse og ønske om rejse fra Aalborg lufthavn, så har vi valgt at rejse med SunCharter igen og har bestilt rejse til Tenerife denne gang. Der var lidt tvivl om prisen - men ved henvendelse til SunCharter fik jeg meget fin behandling og god service og god pris. Så anbefaler varmt at snakke med dem, hvis man har spørgsmål omkring en rejse.

Antwoord van SunCharter
Godt gammeldags rejseselskab, med rejseledere der skaber tryghed inden og på rejsen. Vi havde en skøn tur til Kreta, vi blev kontaktet inden afrejse af en rejseleder der opholdt sig på Kreta, lige for at høre om vi havde spørgsmål til opholdet, det er da service i top.. vi havde besøg af rejseledere hver dag på hotellet, vi brugte dem ikke da vi bare skulle slappe af ved poolen, men de andre rejsende som skulle på udflugter og lign. Virkede godt tilfredse.. udflugter var der rigeligt at vælge imellem, så hvis det havde vores formål med ferien er jeg sikker på vi ville have benyttet os af tilbuddene.. suncharter er trygt og godt..

Vi har været på troulakis village 8 gange
Et hyggelig hotel med rolige omgivelser
Selvom børnene hygger ved poolen og de larmer (men det er charme)
Personalet er meget venlig
Rengøring er i top
Buffet er tip top altid noget man kan sætte sammen
Poolbar med snack og drinks (glassene er små men så går man 2 gange)
Kommer næste år igen
Gode sommerminder
Bettina og Knuderik dalsgaard

Antwoord van SunCharter
Det er utolig nemt at bestille via deres hjemmeside. Så løber der selvfølgelig div tillæg på, ift bagage, transfer mv, men det gør der også de andre steder. Beskrivelsen af feriedestinationen bør nok ændres lidt. Istedet for det ser ud til det er et turistpræget sted, bør beskrivelsen nok ændres til, " det autentiske Grækenland ". Da Evia på ingen måde er blevet præget/ødelagt af turister. Hvor vi ferierende. Vi have en lulle udfordring med værelset. Vi havde selvfølgelig selv prøvet hos hotellet at få det udbedret, ikke tilfredsstillende udførelse, så bad vi Sun Charters guide om at tage sig af det, og vupti, så blev udført tilfredsstillende. De guider vi havde på destinationen var ufattelig gode og vidende. Hvis vi spurgte om noget, fik vi svar. De hentede os i lufthavnen og sørgende for vi kom med den korrekte bus, hentede os på hotellerne og fulgte os hele vejen igennem tjek ind. Der var et ungt par mdd et lille barn, der blev rykket frem i køen af guiden, da barnet var meget ked af det. Ingen var utilfredse med det, der var forståelse fra samtlige rejsende. Igen, god service. Så jeg vil helt sikkert anbefale Sun Charter som rejsebureau.

Antwoord van SunCharter
Vi ankom til vores hotel “Troulakis village” og det levede slet ikke op til det SunCharter beskrev det som. De beskrev det som 4,5 stjernet.
Beskidt værelse, det kedeligste udvalg af mad i buffeten, rengøring af værelse kun 2 gange i ugen, ingen snacks eller noget i baren i løbet af dagen kun drikkevare i de mindste glas, ikke engang solvogne nok til alle. I hvert fald ikke 4,5 stjernet hotel overhovedet. Vi flyttede hotel efter en dag.

Antwoord van SunCharter
Tak for en dejlig ferie på Diamond Resort i Sivota.
Beliggenheden er helt fantastisk med den flotteste udsigt.
Skønt værelse.
Fantastisk personale på hotellet.
Alle burde unde sig et ophold i Sivota, det levede helt op til forventningerne.
Også ros til guiderne, som var søde og imødekommende.

Antwoord van SunCharter
Vi havde fra start til slut en rigtig dejlig ferie. Et dejligt lille hotel i Paleros der hedder Kosta Maria. Virkeligt sødt personale, så pænt og rent.
De dejligste rejseledere Julie og Ellen. De gjorde virkelig alt for at vi fik en fantastisk ferie. Gode til at fortælle og forklare. Og ikke mindst havde de jysk humor.
Alt i alt den skønneste ferie vi længe har været på.
Så mange tak SunCharter for jer.❤️

Antwoord van SunCharter
Vi rejste med SunCharter til Kreta med vores lille barn, som netop er blevet 2 år. Til vores store chok blev vi placeret adskilt i flyet – mor ét sted, far et andet og vores 2-årige kun med én forælder. Det skabte et meget utrygt og stressende forløb, både for os som forældre og især for vores lille barn, der oplevede stor utryghed og gråd på turen.
Da vi efterfølgende kontaktede SunCharter om sagen, blev vi mødt med en meget ufleksibel og uforstående kundehåndtering. Vi fik blot at vide, at ændringer skulle foretages minimum 48 timer før afgang – på trods af at vi bestilte rejsen 24 timer før afrejse og derfor umuligt kunne overholde denne frist. Reglerne var jo overholdt med 1 forældre i nærheden af barnet. Derudover har flyselskabet AirSeven oplyst os, at det er SunCharter, som står for booking og sædeopdeling – men alligevel fralægger SunCharter sig ethvert ansvar.
At en rejsearrangør i 2025 ikke kan sikre, at en familie med et barn på kun 2 år sidder samlet, er uforståeligt og helt uacceptabelt. Vi føler os dårligt behandlet, og vi har ingen tillid til, at SunCharter tager ansvar for deres kunder – eller for børns trivsel og tryghed.
Vi håber, at andre familier med små børn tænker sig om en ekstra gang, inden de booker med SunCharter.
—
Kasper Ostenfeld Kristensen

Antwoord van SunCharter
Fantastisk ferie med Suncharter. Har kun rosende ord at sige.

Antwoord van SunCharter
har rejst med Suncharter flere gange har altid mødt nogle dygtige og smilende guider, altid god service.

Antwoord van SunCharter
Ville gerne give en stjerne mere. Et skønt sted og personalet hele vejen rundt servicerede os på bedste vis. En stjerne mere kunne nemt komme på tale hvis stedet havde hyret en handyman et par timer til at sørge for at installationer mv. fungerede bedre. Ville dog ikke vælge lejlighed 15 igen. :)

Antwoord van SunCharter
Tak for en fantastisk ferie på Meganisi, Esperides Resort. Her er så smukt, flot service, mad, hotel personale og virkelig dejlige guider med uforglemmelige udflugter. Scooter Safari og sejltur med frokost kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.

Sivota - Diamont spa resort
Fantastisk hotel med høj service og fantastisk udsigt. SunCharter yder høj service og har styr på tingene.
Eneste minus er langt til en god strand.

Antwoord van SunCharter
Helt igennem et rigtig dejlig selskab at rejse med, atl spiller ned til mindste detalje.
Guiderne er dygtige til deres sager, laver rigtig god underholdning.
Alt i alt " DER ER INGEN PANGEL" :-)

Antwoord van SunCharter
Lees meer over geverifieerde reviews.