Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice da varen jeg kjøpte var delvis defekt. Flere løsninger ble gjennomført og varer sendt med ekspress, nærmest over natta. Tydelig at de ønsker fornøyde kunder, anbefales!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den 13. oktober spaserte jeg ned Bygdøy allé med et mål for øye, hente mitt Oktoberfest-kostyme fra superkul.no. Spenningen var stor da jeg åpnet pakken, og følelsene gikk tilbake til da jeg var et ba... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet på superkul.no gjennom flere år, og det er bare en sann glede. De har et kjempeutvalg av produkter til enhver anledning, og til svært gode priser. Det går raskt og enkelt å handle hos... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kostuumwinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Rask levering og stort utvalg gjør superkul.no til det beste valget på markedet i dag.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Anbefales!

14 maart 2026

Antwoord van Superkul.no

Hei, TUSEN TAKK! Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd :) Hilsen oss i team Superkul :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

superkul.no Rask og effektiv bestilling og levering!

Å bestille fra superkul.no var en meget bra opplevelse. Bestilte på morgenen og fikk varen levert i postkassen allerede dagen etter. Raskt og effektivt!

23 januari 2026

Antwoord van Superkul.no

Hei, tusen takk skal du ha for omtalen, det varmer godt i disse vintertidene :) Ha en strålende dag!

Rask og effektiv kundebehandling

Rask og effektiv kundebehandling

14 januari 2026

Antwoord van Superkul.no

Tusen takk for at du tok det tid til å skrive en anmeldelse :) Det er superhyggelige tilbakemeldinger å få :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Seriøst og pålitelig nettbutikk!

Varen jeg bestilte er absolutt like fint som på bildet. Nettsiden handler utrolig raskt og ryddig. Jeg er kjempe fornøyd. Kommer definitivt til å ha "Superkul.no" blant mine favoritter. ❤️

13 november 2025

Antwoord van Superkul.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Beklager sent svar. Det er utrolig fint når du tar deg tid til å legge inn en review :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har stor postkasse som er åpen

Hvorfor heter det helt hjem?Har stor postkasse som er åpen, og skjønner ikke hvorfor jeg skal kjøre til nærmeste butikk 3 mil for å hente pakken???

23 oktober 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, beklager dette men fraktleverandøren kan endre på hvordan de leverer. Vi har sendt med den tjenesten til den plassen du har ønsket. Det er mulig det ikke var plass.
Hilsen Superkul

Effektivitet

Det gikk kjempefort å motta forsendelsen.

16 oktober 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, tusen takk for tilbakemeldingen det betyr masse for oss :)

Best service and price

Best service, prime delivery 📦! 10/10

14 oktober 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, tusen takk. Det er supert at du er fornøyd, mend slike tilbakemeldinger blir hele staben glade :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De sende rask med helthjem i 2 dager…

De sende rask med helthjem i 2 dager fått jeg min bestillingen.

5 oktober 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, så supert at du er fornøyd og at pakken kom raskt. Vi gjør hva vi kan for å sende så fort som over hodet mulig. De som pakker løper etter de som henter pakkene for å få med den aller siste som er ferdig :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Faktura

Det ser ut som at jeg får faktura på papir, og det vil selvfølgelig medføre et stort gebyr. Beløpet skulle blitt trukket direkte fra konto.

4 oktober 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, Walley.no sender ingen fakturaer på papir. De kan betales i bank som normalt og sendes på epost.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde noe problemer med leveransen fra…

Hadde noe problemer med leveransen fra helt hjem hvor bare en del av orderen ble levert. Sendte mail, og dagen etter ble jeg oppringt angående saken. De tok saken videre og ga meg godgjørelse for manglende leveranse. Super service!

11 september 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, kjempebra at du er fornøyd det er fantastisk med slike tilbakemeldinger. Det varmer og motiverer masse :)

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, og aldri fått noe som har blitt ødelagt under frakt - til nå i alle fall. 🙏🏻🌷

3 juli 2025

Antwoord van Superkul.no

Hei, så hyggelig at du er fornøyd. Hele teamet på lageret gjør det de kan hver eneste dag for å få varene trygt frem :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Retur, porto på retur og inkasso

Jeg returnerte en vare og kjøpte returlapp til 89. Fikk ikke brukt denne fordi den måtte printes ut. Har ikke printer. Posten fikk ikke printet den heller da returlappen ikke kom som vedlegg på mail. Betalte selv porto på 177 kr. Jeg skulle derfor få refundert de 89. Nå er pakken igjen sendt til meg og i tillegg har jeg fått inkasso. Jeg har betalt mer for retur og porto enn totalsum på selve varen. Superkul kundeservice har ennå ikke svart meg på mailen om dette tullet og inkassoen ruller på andre uken. Superkul er superdrit å anbefaler å ikke handle på nett der. Tenk deg om før du handler der.

1 juni 2025

Antwoord van Superkul.no

Returen var sendt tilbake til en ikke eksisterende adresse og dette gjorde det vanskelig å behandle returen. Den kom aldri til oss, men vi fikset likevel en ordning som fungerte for begge :)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Pakken min stod som levert av HeltHjem (noe de bekreftet når jeg kontaktet dem), men vi fikk aldri pakken. Etter å ha kontaktet Superkul fikk jeg raskt svar med spørsmål om jeg ville ha pengene tilbake, eller om de skulle sende varene på nytt, og dagen etter lå det ny pakke på trappa! :)

19 juni 2025

Antwoord van Superkul.no

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding :) Vi gjør så godt vi kan og kundeservice koste seg når de fikk se hva du skrev :) Ha en god sommer hilsen alle oss i Superkul

Rask Levering

17 maart 2025

Antwoord van Superkul.no

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig at du tar deg tid til dette og det betyr mye for oss. Hilsen superkul :)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.