2,6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Farmors cafe Frederikshavn

Farmors cafe Frederikshavn
Rigtig fin gårdhave og vi nød solen og omgivelserne... Men.Efter 2 1/2 timers venten på 2x kartoffelsalat med frikadeller og 1 pariserbøf. Slap vores tolmodighed op.
Seriøst hvor mange kokke skal der bruges til at lave det.
Formoder kartoffelsalaten og frikadellerne er lavet om formiddagen inden åbningstid og pariserbøffen tager ikke mange minutter at lave. Vi bestilte endda dette da vi fik af vide at der ville være en 1/2 times ventetid.
Kan ikke fortælle hvordan maden smagte da vi aldrig fik den.Vi betalte for de øl vi fik mens vi ventede og gik

14 juli 2025

BRR BRR

alt startede egentlig rimelig fint og udmærket, men efter jeg havde været derinde i 3 timer gik jeg så ud i omklædningsrummet også så jeg en løve blandet sammen med en kaktus og vandmelon i et dyr. Han ødelagde hele omklædningsrummet og kastede med små kaktuser på folk, inden han forlod hallen kiggede han mig og øjnene og sagde jeg hedder lionbelli-cactusselli-watermelonshini. efter det bollede han mig med øjnene i 3 minutter og 34 sekunder og forlod stedet. har aldrig oplevet noget lignende

29 april 2025

Fantastisk svømmehal

Fantastisk svømmehal - hvor der er oplevelser for alle.
Svømmehallen fremstår ren og pæn, og gode faciliteter - også i omklædningen.
Helt klart bedste "offentlige" svømmehal jeg har været i.

10 oktober 2024

Fantastisk saunagus

Virkelig dejlig svømmehal.
Vi var til en seriesaunagus fredag aften.
Man mærker allerede det dejlige klima når man kommer ind i svømmehallen, bliver mødt af venlige livreddere, som ivrigt hjælper med forholdene til saunaguset.
Selve saunaen er intim, og den giver en god varme, og de 3 gusmestre var virkelige ihærdige, og man mærker de vil give en god oplevelse til alle...
En dejlig start til weekenden!

10 januari 2025

Ett fantastisk anlegg

Ett fantastisk anlegg, med dedikerede ansatte. Det er rent, det er rydigt, uansett hva en spørger om, virker ingenting til at være noget problem.
Det føles som om sikerheden og komforten er tillagt stor grad. I motsetning til andre svømmehaller ike langt unna, hvor jeg kunne se at en kan falle dø om, i badstu eller garderobe og nok bli liggende længe før det ene aller andre unge mennesket tok en runde for at se om alt var i orden.

24 oktober 2023

ubehøvlet og aggressiv livreder

ubehøvlet og aggressiv livreder, han burde passe sit arbejde og ikke skabe problemer for jeres kunder der kommer for at finde ro, men møder gang på gang problemer med personalet særligt h***b som føler en særlig trang til at irettesætte voksne mennesker, bliver konstant påtalt at jeg ikke må gøre dit eller dat uden grund til mistanke. det er virkelig trættende, jeg vil gerne anbefale jer når jeg snakker med venner bekendte men det er svært med jeres personale.

20 juni 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin oplevelse

Vi havde en god oplevelse på Scandic Frederikshavn (The Reef).
Godt nok trænger det efterhånden til en “make over” men okay værelse (dog elendigt tv)
Vildt sødt og imødekommende personale, og en rigtig fin og lækker morgenmad.
Billig parkering i p-kælder med mulighed for opladning af el-bil. Vi kommer helt sikkert igen🤗

25 mei 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ubehagelig livredder!

Jeg har i mine 31,5 leveår haft rigtig mange gode stunder i Frederikshavn svømmehal. Altid et skønt sted for både store og små.
Idag blev det dog vendt. En ny regel jeg ved gud aldrig har hørt om.
“Man skal kunne svømme 4 baner uden at blive træt, for at kunne være i det store bassin”.
Så da mine 2 døtre på henholdsvis 6 og 10 år samt en veninde til min yngste var i det store bassin, imens vi sad 5-6 meter derfra, fik de først besked på, at der skulle være en voksen tilstede.
Da vi så går over i det varme bassin, vil min 10 årige datter gerne lege lidt videre i det store. Hun går til svømning, og tog inden juleferien et 500 meters mærke, så det kan sagtens gå.
Ligeså snart vi er ovre i det varme, render livredderen over til kanten af det store bassin, og pifter løs i sin fløjte, så hele svømmehallen står stille. Jeg går så over, for at se om det er min datter hun er efter igen. Hun spørger så, om det er min datter. Det kunne jeg bekræfte. Herefter får jeg besked på, at hente hende, da hun “ikke svømmer ordentligt”. Her fortæller hun så om det gængse regel, at man SKAL kunne svømme 4 baner uden at blive træt, ellers må man ikke være der.
Jeg henter min datter som selv kunne fortælle, da den vrede livredder var uden for rækkevidde, at hun ikke turde gå op, fordi hun ikke ville råbes af igen.
Der vil gå meget lang tid, før vi sætter vores ben der igen; hvis vi overhovedet gør. Min datter skal i hvert fald først kunne glemme den oplevelse, før hun vil med igen.

28 december 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Synspunkt fra en kørestol.

Har inden min tid i Kørestol kommet meget i Frederikshavn Svømmehal, men dette var første gang efter og hvilken udfordring jeg mødte.
Det gik allerede galt ved entreen. Da vi skulle købe billet, vidste de ansatte ikke hvordan ledsagerordningen som de har fungerede, så der gik lidt ekstra tid her, men det er en mindre ting. For at komme ind i kørestol og bruge handicapomklædningsrummet, skal man her kontakte personalet, som skal komme og låse en passage ved siden af indgangsmøllen op, så man kan trille ind i det almindelige omklædningsrum. Det kan man leve med, når man så kommer ind i omklædningen er der den obligatoriske krans af bænk som omslutter sko området og i denne er der selvfølgelig en lille passage hvor bænken kan åbnes for eks. folk i kørestol. Men her har de så valgt at sætte en lås på, som personalet ikke kunne finde nøgle til.... hvad er i bange for, at de uartige drenge i stedet for at træde over bænken i sko åbner lågen eller...... I dont get it. Faktum var at jeg nu skulle låses ud gennem den pladstrange indgangssluse igen for at køre ind i handicaprummet fra anden side. Nå men kom da ind hvor jeg kunne klæde om, så langt så godt. Her starter så prøvelse nr 2. at blive vasket, håbeløst, da brugseren i handicaprummet ikke virkede. Jeg fik mig klædt om og tog igen turen til det almindelige omklædningsrum. Her fik jeg mig vasket og var så klar til at rulle ud i svømmehallen. Hvor jeg som det første bliver mødt af en livreder der kommentere vredt at jeg da ikke måtte rulle ind i egen kørestol (som jeg i øvrigt havde skyllet grundigt inden jeg rullede ud). Jeg fik talt kvindfolket lidt ned og fik da lov at forblive i min egen komfortable stol, frem for deres gigabrede lånesol. Nu skulle jeg så finde hen til børnebassinet hvor min datter befandt sig, og for ikke at skulle hele den lange vej omkring det storebassin, køre jeg ned forbi cafeen, hvilket er langt den korteste vej. Her er et utal af borde og stole stillet op til de spisene gæster, som jeg i øvrigt i min tid i den svømmehal aldrig har set nogle af. Disse er stillet så de fylder så meget, at det er umuligt for en ellers smal kørestol at komme gennem. Jeg måtte I stolen flytte på div. stole og borde for at komme igennem. Ikke e'n ansat kom og hjalp mig. Selve tiden i vandet gik dog fint... Da vi skulle ud, skulle jeg igen have låst op til handicaprummet, og kunne man finde en med en nøgle, nej det knep sgu også lidt, men fandt da en til sidst.
Samlet set, så er Frederikshavn Svømmehal simpelthen for bøwlet at komme rundt i og benytte, når man er på hjul. Handicap venlige omgivelser som de skriver er nok lidt en overdrivelse. Jeg vil sige de er handicap mulige, ikke venlige. De kunne altså lære lidt af Park Vendia i Hjørring, selvom deres omklædning ikke er den bedste, så er den funktionel og iorden. og langt lettere at bruge end her.

28 februari 2015

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.