Vi besøgte Svostruo Kro, busselskab på 33 personer. Vi blev modtaget rigtig pænt, betjening og mad var i top. Inden besøget blev vi opfordret til at tage kontanter med til afregning af drikkevarer d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi var 30 som havde bestilt i forvejen De fleste synes maden ikke svarer til prisen Stjerneskudene smagte ikke af andet end den panering der var brugt og manglede i den grad smag af krydderier o... Toon meer
Så tarvelig mad, der på ingen måde er lagt noget som helst i ! Fik tre forskellige ting og ingen af dem var velsmagende. Jeg gav det en chance til ,efter flere dårlige, kedelige og skuffende opl... Toon meer
Selv om der var fuldt booket, så fik vi en fremragende og hurtig betjening, af en SUPER dygtig tjener. Maden var fantastisk, hyggelig stemning så alt var GODT. Det er IKKE sidste gang vi kommer her.... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Stor skuffelse - elendigt til prisen
Elendig mad til prisen - virker slet ikke hjemmelavet af gode råvarer.
Wienerschnitzel tør med alt for meget panering og virkelig kedelig og smagsløs tilbehør. Rejecocktail og stjerneskud med samme kedelige dressing.Fiskefileterne var stegt for meget og også med for meget panering,
Uengageret betjening.
Kæresten og jeg fik rigtig god…
Kæresten og jeg fik rigtig god behandling og service under vores ophold. De tog hensyn til vores handicaps, og var meget venlige. Vi fik dejlig mad.
Fremragende mad
Rejecocktail og gryderet m pølser og bacon + kaffe. Mumz ❤️❤️❤️.
Kr 480.00
Glemte billede af rejecocktail. Øv. Den var ellers flot.
Lige ud til Gudenåen. 2 timers råhygge med tonsvis af myg, insekter og fluer.
Svostrup kro kan anbefales selv om det er et hårdt greb på feriepengene hvis man er på offentlig ydelse.
En af arbejdsferiens bedste oplevelser.
Jeg er fleksjobber og har haft råd til at spare op.
Det kan kun de færreste som nyder godt af andre folks penge 🤣
Jeg betaler dog min egen løn ved ansættelse i foreningen for Retssikkerhed - Betaler 600 kroner i kontingent hver måned - og så får foreningen råd til at udbetale min løn for 1 time pr uge hver måned.
Når jeg vinder i lotto så inviterer jeg jer allesammen. Så vil jeg bestille mindst 100 limousiner med eget lokum - og så skal vi hygge os, shoppe og bruge penge som aldrig før...
Nå- ønsketænkning, men uden håb for fremtiden så går vi i stampe.
Men Svostrup kro SKAL besøges igen
Knuz til jer alle ❤️❤️❤️
Stadig meget at ønske på servicen
Stadig meget at ønske på servicen. Til kaffe og kage, uanmeldt, blot 4 personer. Der var slet ikke fyldt op. Alligevel var tjeneren stresset, hurtig og meget upersonlig. Det blev ikke bedre med ham der serverede og som vi betalte til. Magen til umotiveret og intetsigende betjening skal man lede længe efter. Kunne ikke engang få et tak og farvel udover læberne, da jeg havde betalt. Og prisen var ellers høj nok. Kaffe og te var ad libitum, men vi blev ikke tilbudt mere end det, vi fik fra starten. Mælken var i brikker i stedet for i kande. Det lever vi med, men det harmonerer ikke med en pris på hele 70 kr. for et stykke fin kringle.
Virkelig lækker mad og god betjening i…
Virkelig lækker mad og god betjening i skønne omgivelser, den gamle kro er spækket med stemning og portionerne er store.
Tradition slut, niveauet for ringe
Tradition efter mere end 30 år er slut. Ikke flere besøg her. Sidst var både betjening ringe og flæsket klart genopvarmet (mikroovn!?) Måtte selv finde personale og i en ny omgang var flæsket stegt tørt, det pulveriserede fuldstændig:(
Og når jeg ser tilbage på de sidste 4 gange har det være lidt i samme fure.
Månedens menu
Månedens menu, svarede ikke til beskrivelsen på menu kortet. Kødet : sejt kunne næsten ikke skæres igennem, blev toppet med lever terrine ? som smagte som en skefuld leverpostej med små ristede løg drysset over. Grønsagerne ikke frisk tilberedte, indtørrede små seje tern. Pebersauce , meget stærk, overdøvede alle andre smage. Kartofler ikke nye som beskrevet. Forret : 2 hummerhaler ovenpå grønne ikke sprøde asparges. Dessert: velsmagende, anretningen på 2 plader bagt filodej var visuelt en uprofessionel oplevelse. Hele menuen var ikke pengene værd. Kejserens nye klæder !
Konfirmationen for mine tvillingepiger…
Konfirmationen for mine tvillingepiger gik over alt forventning. Vi ankom en halv time for tidligt og blev taget rigtig godt imod. Der var kun lavet et gavebord, men det fik de hurtigt ændret til to.
Ejeren kom efterfølgende og ønskede begge konfirmander tillykke!
Maden var en standart Konfirmationsmenu, men hold da op det var lækkert. ALT maden var tilberedt til perfektion!!! Og smagte vidunderligt!
Hyggelige lokaler og idylliske omgivelser!
Ved afrejse kom der endnu en overraskelse, regningen nok noget billigere end jeg forventede!
Dette var første, men bestemt ikke sidste gang jeg holder fest på jeres smukke kro og med jeres fantastiske personale!
10 stjerner til jer!
Mvh Jan
Fik skældud da vi ankom til 96 års fødselsdag
Anmeldelse af Svostrup Kro – desværre en skuffende oplevelse
Vi har i mange år haft en særlig tilknytning til Svostrup Kro. I mine drengeår deltog vi hver år til Sankt Hans-aftener i krohaven, og gennem hele livet har vi valgt at holde vores familiefester på kroen altid med super gode oplevelser.
Derfor var det naturligt, at min onkel inviterede os til at fejre hans 96-års fødselsdag på kroen. Vi havde glædet os meget til en hyggelig aften i de velkendte rammer.
Vi havde bestilt bord til kl. 17.30, men ankom omkring kl. 17. Vi var ude og køre en tur og min gamle onkel skulle på toilettet, jeg sagde til han at der sker ikke noget ved vi kommer lidt før men jeg tog fejl.
Desværre blev vi mødt af en ældre tjener, som på en meget ubehøvlet og ubehagelig måde skældte os ud for at komme en halv time før. Dette satte en trist stemning for aftenen, allerede inden vi overhovedet var kommet på plads.
Heldigvis tog en yngre tjener senere over og undskyldte oplevelsen. Han var meget forstående gav os også ret, min mor klaget over det til han og han gav os 3 gratis sodavand – en gestus vi naturligvis satte pris på, men som ikke kunne rette op på den skuffelse, vi følte.
Vi havde glædet os til at nyde en dejlig middag med lam, som annonceret i menukortet. Men efter bestillingen kom tjeneren tilbage og oplyste, at lam desværre ikke var tilgængeligt, og hvis vi stadig ønskede det, ville det tage ekstra lang tid, da det skulle tilberedes fra bunden. Vi valgte derfor andre retter. Kort tid efter – måske otte minutter – blev maden serveret, men desværre var tarteletterne ikke varme, De blev sendt ud i køkkenet for at blive varmet, men kom tilbage med bløde skaller, hvilket ikke ligefrem forbedrede oplevelsen.
Alt i alt blev en aften, som vi havde set frem til, ødelagt af dårlig modtagelse, manglende service og skuffende madoplevelser. Det gør os kede af det at sige, at vi nok ikke vender tilbage til Svostrup Kro igen – en kro, som ellers har betydet så meget for vores familie.
Jeg er selv uddannet kok og har været restauratør i mange år, sådan behandler man bare ikke kunderne, når man tager ud skal man føle sig velkommen og afslappet og tages godt imod. Han kunne jo bare have sagt vi var nødt til at vente men at komme ind præciskl.17:30 🤣
Boret var dækket og vi forvente ikke hurtig mad lavet på 8 min men frisk lavet mad 🤔
Synes også det er lidt trist at se cocktailpølser der har været en tur i friture
Konklusion
ØV!!!
Meget fin service og lækkert smørrebrød
Meget fin og imødekommende service fra vi kom til vi gik. Vi var et selskab på 25 personer, og restauranten gav os en rigtig fin oplevelse. Vi fik rigtig dejligt smørrebrød med lækkert brød. Vi kommer igen🤗
Kvalitets mad, venlig personale og hyggelig kro
Aftensmad for 2. Blev modtaget af en smilende og venlig tjener og fik med det samme vores bord, som vi på forhånd var blevet info om, var overfor baren. Lavede bordbestilling kl 18 og kunne komme 1 time senere, det var det sidste ledige bord. Det var på ingen måde til gene, at sidde nær baren kun hyggeligt at høre personalets gode tone mellem sig og vi var ikke generet af gæster, som kom for at betale for deres mad. På trods af fuld besat på kroen, virkede de ikke stressede og kom ret hurtigt for at modtage vores bestilling. Valgte 2 retters menu, som var krokette af krabbekød og bøf Wellington, som blev præsenteret af en kyndig tjener med meget viden om mad, som tog sig tid til at forklare om retterne og svare på vores spørgsmål. Må bare sige maden var utrolig velsmagende og lækker og personalet meget opmærksom og smilende. Derfor fuld fortjent 5 stjerner!!
En fantastisk weekend
En fantastisk weekend
Endnu engang en super god weekend, fantastiske omgivelser og dejlig kromad. Vi kommer bestemt igen
De bedste hilsner fra Kristine og lars
Den mad vi fik serveret levede ikke op…
Den mad vi fik serveret levede ikke op til forventningen.
Har fået bedre mad på café.
Deres menukort var meget kedeligt.
Dog meget hyggelige omgivelser
Skønt ophold og god mad
Vi havde en skøn oplevelse med 1 overnatning på Svostrup kro. Alt på kroen er gennemført i rustik stil, hvilket gav en helt speciel atmosfære for opholdet.
Anden min kæreste fik til aftensmad var helt i top og anbefalelsesværdig og vi var i det hele taget meget tilfredse med
aftensmad, morgenmad, overnatning m. spa-bad på værelset og personalet.
Som et ekstra plus tilbyder kroen hhv. tidlig indtjekning fra kl 13 og sen udtjekning kl 13 for et gebyr på 100kr pr ydelse. Vi benyttede os af det sidste og fik dermed tid til en herlig vandretur i det naturskønne område.
Her kommer vi gerne igen!
Alt var dårligt ved vores besøg
Tre til kaffe og kage. Første dårlige indtryk: der blev fjernet service fra det bord vi blev tildelt men ikke tørret af. Dernæst fik jeg og min mor fine kaffekopper mens min mand fik en mikroskopisk kop der ikke passede til øvrige porcelæn. Dernæst var min mand uheldig igen og fik endeskiven af den kringle vi bestilte, halvt så stort et stykke som vi andres. I øvrigt et virkelig kedeligt stykke kringle til 70 kroner stykket. Stearinlyset på bordet blev kkke tændt. Fåmælt betjening. Dog fik min mand et andet stykke kringle da vi bad om det. Ikke pengene værd.
Hyggelig aften på Svostrup Kro
Hyggelig aften på Svostrup Kro, dejlig mad og god betjening
Vi fik måneds menu for oktober
Vi fik måneds menu for oktober. Hovedret og dessert.
Det smagte rigtig godt og var perfekt tilberedt.
I menukortet stod at Hovedret var garneret med grønt fra markerne ved Sminge. Der blev vi skuffede for der var intet grønt på terlerknen. Kun lidt svampe og en lille klat græskar mos.
Kunne godt have tænkt os lidt porre eller rodfrugter til den pris.
Ellers var det en god oplevelse at besøge kroen.
Skøn oplevelse
Lækker mad. God stemning. God behandling. Hyggelige omgivelser.
Tjeneren var rigtig effektiv, professionel og behagelig. Følte mig godt tilpas og afslappet. Maden var virkelig lækker, og vi gik bestemt ikke sultne hjem.
Er vild med indretning og udsmykning.
Jeg giver Svostrup Kro 5 stjerner.
Jeg giver Svostrup Kro 5 stjerner.
Jeg holdt min 50-års fødselsdag på kroen i starten af september.
Alt var lige som det skulle være i de smukke omgivelser, hyggeligt værelse, hovedretter til gæster var bestilt på forhånd og var vel tilberedt, kransekage og fyldte chokolader var bare godt, stemningen i top og vejret var fantastisk til at nyde vores velkomstdrink, Cava, i den hyggelige gård eller nyde udsigten over Gudenå.
Tak for denne gang og glæder os til næste besøg.
Hvis maden var som omgivelserne, var alt godt
Jeg skulle nok have tjekket anmeldelserne inden vi bestemte os for et besøg på kroen med de smukke omgivelser. Wienerschnitzler blev bestilt, og mangen til sej oplevelser skal man lede længe efter. derudover var tilbehøret totalt smagsløst. Ingen salt og peber på bordet. Vi talte om hvad vi skulle sige hvis tjeneren spurgte ind til maden. Det gjorde han ikke, for måske er de vant til at kunderne ikke er tilfredse.
Dit is Trustpilot