Thank you so much for your professional and extremely (child)-friendly help. Called the number of laegevagten, got an appointment and it was just perfect. Tak :o)
Kom på sygehuset Grindsted i god tid. 10 min før aftalt tid. Fik nummer. Venter 1 time. Først efter en time finder jeg en sygeplejerske og spurgte om hvorfor venter vi så lang tid . Vi fik svar at læg... Toon meer
Så er den gal igen med Hjerteambulatoriet i Esbjerg :O( Min mor fik en by-pass i Odense i december, fik indkaldelse til kontrol/scanning til 20. januar. Dette blev så aflyst få timer før mødetid, ny... Toon meer
Ekstrem udueligt og inkompetent sygehus!!! Ankom kl 12 til vagtlægen. Blev sendt til team 2, det var så forkert, kom til team 4 der var der ikke en sjæl… ventede 10 min på en stue (tidligere oplyst... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velkommen til Sydvestjysk Sygehus’ Facebookside. Her kan du læse om dagligdagen på Sydvestjysk Sygehus, fagligt indhold og om store og små begivenheder. Da vores Facebookside er offentlig tilgængelig, er det vigtigt, at du er forsigtig med at skrive...
Finsensgade 35, 6700, Esbjerg, Denemarken
- www.svs.dk
Har været på akut afd op til flere…
Har været på akut afd op til flere gange. Meget god behandling, ene stuer og super gearet personale.
Endvidere har jeg været tilknyttet afdeling for kvinde sygdomme, hvor der ligeledes blevet ydet en særdeles god behandling. Der var sat god tid af til samtale, og alt foregik ekstremt professionelt.
Extrem dårlig behandling
Extrem dårlig behandling, min far blev indlagt imorges, med blod i opkast, lægen sage han skulle scannes, efter vagtskifte smider lægen ham hjem og han er endnu ikke blevet scannet, og ikke fået et svar på hvad det evt kunne skyldes, han har været der hele dagen og kun fået to små kopper vand af sygehuset, intet mad intet overhovedet, det er bare under alt kritik, overfor en dansk mand der har betalt skat over 60 år