Insåg tidigt i morse på Landvetter flp att Svedavia genom sin nya p- policy låst ute andra p- bolag genom att dessa måste lämna och hämta i Norra ändan av flygplatsbyggnaden- mao längst möjlig gångväg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Att åka genom Landvetters Hämta & Lämna-parkering kostade i mitt fall 29kr samt fakturaavgift 49kr, trots att det är "10min avgiftsfri parkering". Att fakturan kommer knappt en vecka innan förfallodat... Toon meer
Frustrerande med sån inkompetent ledning. Hur svårt kan det vara att ha koll på bemanning så det inte tar 20 min genom fast-track eller när boarding completed är gjort, 10 min innan avgång, och trots... Toon meer
Stod 9 respektive 7 minuter på P10 parkeringen den 24/5 samt 1/6 och är övertygade om att vi såg max 10 minuter utan avgift. Trots detta så fick både jag och den andra bilen betala parkering. Vid över... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Swedavia AB is a Swedish nationally owned company, which owns and operates the major airports of Sweden.
Contactgegevens
190 45, Stockholm-Arlanda, Zweden
- www.swedavia.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hämtade vid terminal 4
Hämtade vid terminal 4. Planet landat och personen på väg. Kom efter 3 minuter. Stannade bilen vid den helt tomma bussparkeringen utanför terminal 4. Satt kvar i bilen och kunde enkelt kört undan för ev buss. En fulltatuerad grobian (från Swedavia?) kom farande och hotade direkt med böter! Ingen hjälp om alternativ upphämtningsplats, eller annan anvisning. Bara hot och ett helt ociviliserat uppträdande i övrigt! Och detta ska var ett statligt serviceförtag! Helt ofattbart!!! Undvik om möjligt!!
Hutlösa priser på parkering och vidrig…
Hutlösa priser på parkering och vidrig service. För allt i världen, parkera hos någon annan.
När blir terminal 5 klar
När blir terminal 5 klar? Nu stannar bussen vid nr 4 och man får gå långt till incheckningen. Där blir det ofta trångt, många flaskhalsar. Forfarande köer vid säkerhetskontrollen. När man återvänder hem så ställde de specialbaggaget på en släpkärra och den ställde man vid dörrarna där folk gick igenom, smart. Med bagaget på en kärra försöker man ta sig till bussarna för att mötas av en rulltrappa där man inte får använda baggagekärra. Många svordomar från folk. Nä en väldigt dålig planerad flygplats.
Sämsta flygplatsen med hemskt säkerhetskontrollanter!!
Sämsta flygplatsen jag varit på och när man inte trodde att det kunde bli sämre och har det blivit det. Utskällningar av otrevliga säkerhetskontrollerna som ger en otroligt tråkig början på en långt väntat resan!!
Inga stjärnor alls egentligen…
Bemötandet vid incheckningen av vårt bagage var under all kritik
Varför placera ut en personal vid disken när hans enda uppgift ( i våra ögon )
är att vara otrevlig.
Vi gjorde inget fel, men ändå fick vi höra spydigheter
SKÄRPNING!!!
Inte intresserad av er personals skämt, när jag söker service
Kom till terminalen stressad. Frågade om det var terminal 4. Personalen säger ”Nej, jag vet inte var den ligger” följt av ”Jo då, det är här”. Inte intresserad av er personals skämt. Undermålig service.
Arlanda är nog världens sämsta…
Arlanda är nog världens sämsta flygplats otrevligaste säkerhetskontrollspersonalen vi mött. Det var som vanligt en otrevlig början på en dyr resa som ska vara en semester. Min son på 10 år vill aldrig med åka via Arlanda. Man blir skälld på och det är dålig logistik dålig information och egna regler i säkerhetskontrollen.
Monopol skapar möjligheter för illa…
Monopol skapar möjligheter för illa skötta företag. Arlanda; dyrt, sämsta servicen, ständig ombyggnad. I dag 3/5-23 upplevde jag personalen i säkerhetskontrollen som griniga, otrevliga och sura. Den lilla glada-sur knappen var borttagen! Lustigt nog har jag senaste åren tyckt dom varit ovanligt trevliga. Vi skulle ha frukost 06.00 ingen idé svindyra smörgåsar minst en vecka gamla. Det hoppade vi över. Bygg ut Bromma skapa konkurrens.
Riktiga stolpskott som jobbar här
Riktiga stolpskott som jobbar här, trots att säkerhetskontrollpersonalen sa att det är ok med en basketboll. Så gjorde inchecknings disken en grej av det hela och konfiskerade min 12åriga dotters boll. MYCKET osmidig personal. Vill egentligen inte ens ge en enda stjärna, riktigt dåliga.
Nu när hjulen börjar rulla igen…
Nu när hjulen börjar rulla igen med flygen tycker jag att ni borde ha bättre koll på era restaurang- och bar entreprenörer och dess priser. Går till en av era barer och vill ta ett glas vin innan man reser vidare - 190:-/glas för 'Husets vin'....Patetiskt!
Otrevlig personal & ansvarig för swedvia
Otrevlig personal vid säkerhets kontrollen som tycker det är ok att skrapa sönder folks mobiler samt välta ut ens saker ur lådorna innan man hunnit ta dom. När man sen kontaktar ansvarig för detta via mail och sen ringer upp så har denne dålig attityd och kommer med usla ursäkter, samt försöker skylla deras oansvar på mig.
Har förståelse att service jobb inte alltid är en dans på rosor men att skylla ifrån sig, komma med usla ursäkter och även ha en rutten attityd är inte ok.
Eran personal, även de ansvariga bör gå en kurs i kundbemötande innan de har kontakt med resenärer som fått sina saker förstörda!!!!
Noll flexibilitet
Noll flexibilitet, använd privata uthyrare med service.
Jag har senaste åren varit på ett…
Jag har senaste åren varit på ett tiotal resmål i Europa. Helsinfors, Tallin, Prag, Budapest, Malaga, Warsawa med flera. Samtliga har levererat en trevlig flygplatsupplevelse med liten eller obefintlig köhantering. SAMTLIGA gånger när jag flugit från Arlanda eller Landvetter möts man av massiva köer, dålig köhantering och en generellt dålig upplevelse till efter säkerhetskontrollen. Swedavia är en skam för Sverige.
Sälj flygplatsen till ett privatbilar…
Sälj flygplatsen till ett privatbolag som kan sköta den istället för staten
Dålig service och fel information varje…
Dålig service och fel information varje gång man är i kontakt med dom. Fråga någon annan istället
Förbannat otrevlig attityd i…
Förbannat otrevlig attityd i säkerhetskontrollen, har rest i MÅNGA länder och aldrig sett något liknande 🤬
Arlandas bagagehantering
Arlandas bagage hantering är klart sämst i Europa. Lååånga väntetider även från små plan. Tragiskt!!
Ni anställer totalt obegåvade personer…
Ni anställer totalt obegåvade personer som har noll verklighetsuppfattning och noll tankeverksamhet. Hur i hela världen kan ni stanna upp hela kön i säkerhetskkontrollen i nästan en timma för att en vilsen rullstolsburen indier har både väskor och kläder fyllda med vätskor parfymer och allt möjligt man kan tänka sig. Man blir frustrerad!!
Totalt kaos
Totalt kaos, inga ställen med alkoholtillstånd öppet vid C43 vid 10.00. Vill Arlanda verkligen förstöra hela semesterupplevelsen för många resenärer. Men ni bryr er förmodligen inte då vi till stor del måste flyga från Arlanda.
Uruselt att ingen pub var öppen och då…
Uruselt att ingen pub var öppen och då åkte vi ändå kl 11 en lördag. Den obligatoriska arlandaölen uteblev. Trist.
Dit is Trustpilot