Swedish Stockings Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket lätt o enkelt att lägga en beställning och att ta emot de. Fick en positiv inställning genast. Beställde Olivia och de var så bra. Andra strumpor jag använt korvar o rullar ner i midjan efter e... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte ett par strumpbyxor för att jag hört att kvalitén skulle vara bättre än andra strumpbyxor men de gick sönder när jag skulle ta på mig dem. Eftersom jag köpt dem vid en utförsäljning som gjordes... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Love the brand, their efforts to becoming more sustainable, their marketing (inclusive models, content, promotions), and products! I have (>25) pairs of socks & tights, and love their (consistent) fit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har nyligen köpt ett gäng Alexa Silk Touch Socks och är supernöjd! Tycker ofta att strumpor är obekväma, men inte de här! Jag är kund sen många år tillbaka men har bara köpt strumpbyxor tidigare. Stru... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

After learning that traditional pantyhose are petroleum products planned for obsolescence, we started Swedish Stockings with the mission to change and influence the entire hosiery industry towards sustainable production overall. We offer sustainable tights, leggings and socks made from recycled materials in an ethical and environmentally friendly process in Italy. We ship worldwide. Free shipping over €60. 30 days warranty.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De skönaste strumpor jag äger

De skönaste strumporna jag äger. Väldigt bra kvalitet. Rekommenderar stark.

20 april 2026

Hej Frida,

Tack för din fina review, vi blir så glada att höra att du tycker att strumpbyxorna är både sköna och hållbara!

Glömde använda min bonuscheck

Glömde använda min bonuscheck. Mailade kundservice och redan nästa dag hade de hjälp mig lösa problemet utan problem.

20 april 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hej! Tack så mycket för din review. Hoppas du kommer tycka om dina nya strumpbyxor!

God pasform

Jeg har lige fået tre par forskellige strømpebukser, de er super lækre, går højt op i taljen og ruller ikke ned - og så var der så mange flotte farver. Det er ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem :)

4 april 2026

Hej Line,
Tack för din recension! Så roligt att du är nöjd med dina strumpbyxor.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Je suis ravie de mes collant

Je suis ravie de mes collant! Surtout Eisa, qui me valent plein de compliments. J'ai hâte de découvrir les couleurs de la saison prochaine :)

1 april 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Bonjour Anna, merci pour ton avis. Nous sommes ravis d'apprendre que tu aimes ces collants!

Wrong delivery!!

Wrong delivery!!! Got 2 tights for half the price of 4 pairs of socks.

The joke is the little handsigned card certifying the packing with care…. How is it when they do not care 😱

No answer, no solutions

To avoid urgently!!!

30 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Engångsstrumpor

Tyvärr strumpor som inte håller måttet. Går sönder lätt även om man är försiktig. Engångsstrumpor med högt pris.

21 maart 2026

Hej Therese,

Vi är så ledsna att höra om din upplevelse av våra produkter, det är inget vi står för som företag. Kontakta gärna vår kundservice på info@swedishstockings.com så ska vi hjälpa dig vidare.

Bästa,
Swedish Stockings Team

Ikke pengene værd

Jeg har bestilt et par vildt dyre “slidstærke” nylonstrømper. De holdt kun i en time, før de løb i hælen. Øv.Nettos egne er bedre kvalitet

27 februari 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hej Maria, tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att dina strumpbyxor inte höll som förväntat. Kontakta gärna vår kundservice (info@swedishstockings.com) så hjälper vi dig med vår garanti så att du kan få ett nytt par.

Worn once… and ripped

Worn once… and ripped. I wanted to invest in a good pair of tights only to spend a fortune on these and still be disappointed. What a shame

I have a second pair (in black) which I still haven’t worn, but not hoping it’d be any better

7 februari 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hi Dayana, we're sorry to hear that your tights ripped. We'd like to help you with our 30 days warranty, please email our customer service (info@swedishstockings.com).

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

They sent me the wrong colour and refused exchange

They sent me the wrong colour over Christmas, and have not responded to my two e-mails, over 4 weeks. Three pairs cost £80! Sending the wrong colour is their mistake, yet they went incommunicado. Please send me my return label. I would like to return what you sent me, and to receive the stockings in the colour I bought please. Customer 985 E Fields. Repeat UK customer. Very disappointing. I am now an owner of 3 pairs of black tights I will never wear, and out £80.

16 januari 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hi Lars, I'm sorry the hear about your order. We're unable to locate your emails and have been trying to get more information regarding your order. Please email me at johanna@swedishstockings.com and I'll help you with your order.

Otroligt dåligt kvalitet

Önskar att jag hade läst fler omdömen innan jag la in min stora beställning hos företaget.
Jag har aldrig haft problem med att mina strumpbyxor går sönder tidigare, fastän jag ofta har köpt dem på H&M/Lindex etc. Men jag tänkte att jag skulle köpa nya till bra kvalitet som garanterat håller länge, så jag köpte 4 stycken från Swedish Stockings. Har använt ett par och de går sönder redan under första användningen, mitt bland folk.
När jag försöker reklamera dem får jag bara till svar att jag måste stå för frakt själv som skulle kosta nästan lika mycket som själva strumpbyxan (enligt de fraktalternativ till företag som jag får upp).
Så nu har jag betalat massa pengar för något som går direkt i soporna.
Företaget omsatte för mer än 40 miljoner år 2024, men skyller på "att de är ett stackars lite företag som inte har råd att stå för returen vid en reklamation". De hävdar fortfarande att de har så otroligt bra kvalitet, men det stämmer verkligen inte.

8 januari 2026

Hej Jonna,

Tack för din feedback, vi är ledsna över att dina strumpbyxor gick sönder. Vi är ensamma i branschen om att erbjuda en garanti på våra produkter eftersom vi tror på deras kvalitet, samtidigt är strumpbyxor en känslig produkt oavsett kvalitet.

Som ett litet företag har vi begränsade resurser, vilket tyvärr gör att vi inte kan stå för frakten vid användadet av vår garanti. Kontakta gärna vår kundtjänst igen så hjälper vi dig att hitta en lösning och bättre fraktalternativ.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service hele vejen igennem

Elendig service hele vejen igennem. Jeg bestilte strømperne i november med lovet levering på 5 dage. I stedet gik der næsten 4 uger. Og da pakken endelig kom, indeholdt den to forskellige strømper.

Jeg bad om pengene retur, men firmaet ignorerede mit ønske og valgte i stedet bare at sende en ny strømpe. Den er nu kommet, men skaden er sket. Hele processen har været langsom, rodet og totalt uprofessionel.

Manglende kommunikation, fejl i ordren og ingen respekt for kunden. Hvis I ikke kan levere det, I lover, burde I ikke sælge online. Spild af tid – kan absolut ikke anbefales.

21 januari 2026

Hej Michael,

Tack för din feedback, vårt kundserviceteam har skickat ett mejl till dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke fået det bestilte og…

Jeg har endnu ikke fået det bestilte og har ventet siden den 8 december. Emails svarer I ikke på....
Jeg er mega skuffet og er så ked af at jeg havde tillid til at handle med jer. Det var en julegave.... Og jeg er næsten 100% sikker på at jeg får nul og nix.
Det kan I ikke være bekendt... Og kunne jeg give negative stjerner så fik I det.

6 januari 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hi Tine, We're sorry to hear that you haven't received your order. Our customer service has reached out to you.

I would give zero stars if I could

I would give zero stars if I could

My sister gave me these stockings for Christmas. These are expensive stockings and ripped on the first use. I didn't do anything to rip them, I just looked down and there was a huge run at the heel. The company will only take them back if I pay for shipping back to Sweden AND duties for the return. That would add another $30 to the cost of the tights, which is just not worth it to me. I will not ever buy from this company again. They advertise themselves as being high quality but do nothing to stand behind this guarantee.

5 januari 2026

Antwoord van Swedish Stockings

Hi Meera, We are sorry to hear that our product didn't meet your expectations. Please contact our customer service again and we will help you.

Surprise customs bill

I ordered some tights from Swedish stockings. The website actually encourages you to buy more by adding discount/multi buy deals.

However, what the website doesn't make clear is that over a certain amount, you will be sent a customs bill! I then received a customs bill for £60!

When I raised this with their customer service there was no apology, no willingness to refund me, no accountability. The tights are also bang average, I would recommend shopping at Snag tights instead.

31 december 2024

Antwoord van Swedish Stockings

Hi Lish, We are sorry to hear that you got a customs bill to the UK, this is not supposed to happen. Please contact us again at info@swedishstockings.com and we will help you further.

Toxic

Order placed December 19th when item was in stock. Today Dec 26th I received an email to say the item is “out of stock”. What kind of a rubbish system takes orders for out of stock items? Alternatively, are they so internally disorganised that they don’t prioritise items for dispatch by order date? I won’t be doing business with this company again.

26 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.