Oplichters!!! toestel opgestuurd en nooit meer iets gehoord van het bedrijf. Telefoonnummer op de website klopt niet, ze reageren niet op emails en op het contactformulier. Er is aangifte gedaan wegen... Toon meer
Nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van deze service. Zeer te spreken over de hoge waarde die vergoed wordt (veel hogere waarde dan andere websites). Daarnaast gaat de uitbetaling super snel! Bei... Toon meer
Waardeloos. 2 telefoons opgestuurd. Wanneer het niks zou zijn en je de algemene voorwaarden niet accepteert worden de telefoons GRATIS teruggestuurd. Niet dus, pure oplichters, door de verze... Toon meer
Pas op voor dit bedrijf en stuur hier je oude telefoon niet naar op. Ze geven aan dat het toestel ook netjes verpakt in bubbeltjes plastic (envelop) opgestuurd kan worden naar het antwoordnummer... Toon meer
Oplichters!!
Oplichters!!! toestel opgestuurd en nooit meer iets gehoord van het bedrijf. Telefoonnummer op de website klopt niet, ze reageren niet op emails en op het contactformulier. Er is aangifte gedaan wegens oplichting
NIET AAN BEGINNEN!!
NIET AAN BEGINNEN!!
Mijn telefoon was in een werkende staat, had een barst links boven. Verder prima. Scherm zelf niks mis mee. Paar dagen erna krijg ik bericht: telefoon valt onder “niet werkend” Omdat zei vinden dat die defect is. Retour sturen kan, kost mij enkel retour kosten en “controle kosten” aldus meer dan hij nu oplevert.
Snelle actie en afgesproken prijs is betaald
Ik heb mijn telefoons op 3 april verstuurd en op 10 april stond het geld (zoals via website was afgesproken) op de rekening.
Al 2x oude Iphone/Ipad ingeleverd
Al 2x oude Iphone/Ipad ingeleverd. Betrouwbare en snelle partij (binnen 2 dagen verwerkt en uitbetaald). Betere ervaring dan bij de ‘grotere’ partijen.
gsm opgestuurd binnen 1 week alles…
gsm opgestuurd binnen 1 week alles geregeld en geld op de bank, goede service! zeker een aanrader
Snel
Snel, goede prijs voor je oude smartphone. Zeker de moeite waard om hier je oude smartphones in te leveren. Tevens gratis verzending.
Je krijgt netje een mailmof je akkoord…
Je krijgt netje een mailmof je akkoord gaat met het bedrag wat ze uitkeren ams het iets anders is dan door gegeven. En een snelle afhandeling
Redelijk positieve ervaring
Ik heb een redelijk goede ervaring met ze gehad. Het geboden bedrag was niet spectaculair, maar acceptabel. Wat ik wel minder vond was dat ze het initiële bod verminderden met 15 euro omdat er krassen en gebruiksporen gevonden zouden zijn op het aangeboden toestel. Nou daar was echt geen sprake van want altijd netjes in een hoesje gezeten en een screen protector op gehad. Maar goed aangezien ik geen zin had in zelf leuren op marktplaats heb ik het geaccepteerd. Als je niet accoord gaat dan zijn er kosten aan verbonden voor het terugsturen. Ik zie mensen daar over klagen dat ze dat niet wisten maar het staat op de website.
De info op de website en de aanmeld procedure waren duidelijk. In de email met het nieuwe bedrag aanbod stond echter niet vermeld dat ik moest reageren waardoor er onnodig vertraging ontstond. Maar ze waren telefonisch goed te bereiken en na een gesprek stond het bedrag de volgende dag op mijn rekening.
Goede vergoeding en snelle afhandeling
Goede vergoeding en snelle afhandeling. Top !
Perfecte afwikkeling
Perfecte afwikkeling, de ene dag verstuurd de volgende dag het geld al op de rekening....zonder poespas en een goede vergoeding voor je toestel.
Nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling
Super!!!
Snelle afhandeling, eerlijk, duidelijk en echt super. Zeker doen.
Snelle afhandeling
goed besproken.
goed besproken.. wow dus bedankt voor hoogste bod.... bod geaccepteerd.. anderen geven lage bod...
Goede en prettige inkoop mobieltjes
Super hier kan je echt geld maken van je mobiel, ik had geen berichtje terug gekregen daarom gebeld en werd daar door een vriendelijke dame goed en accuraat geholpen en binnen 2 dagen stond het bedrag dat ik zou ontvangen op mijn rekening
Volgens afspraak geregeld.Top!
Waardeloos
Waardeloos.
Niet dus, pure oplichters, door de verzending zo hoog te maken dat niemand het betaald kunnen ze mooi gratis alle telefoons houden.
Ben het er zo niet mee eens, zo ben ik voor niks mn beide toestellen kwijt. Bedankt
Top service
Top service. 48 uur na ontvangst mijn geld gehad. Door de slechte reviews wel 2 keer ter zekerheid mail contact gehad met medewerker Hartman. Kreeg snel reactie en antwoord op mijn vragen. Daarom beloofd een goede review te schrijven. Bij deze. En mensen.. wil je dat je telefoon heel aankomt investeer dan 5 euro die ze verrekenen met pakket post. Je kan dan ook zien dat ze hem hebben. Geen gezeur niks.
Goede service en snelle uitbetaling !
Switchyourmobile
Staat op website als je niet akoord gaat met het voorgestelde bedrag dat ze hem kosteloos terugsturen.
NIET DUS!
Veel gezeik om niks....