Szymonmanowski Reviews

TrustScore 1 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszuści! Nie zamawiajcie! Towar inny niż na zdjęciach. Po odesłaniu produktu odpisuje kontakt mailowy automatyczny . Po 6 miesiącach pisania dzień w dzień paczka zwrócona z powrotem do mnie bez zwrotu... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zwykły oszust , któremu prawo pozwala bezkarnie oszukiwać ludzi i ciągłe się reklamować. DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH. NIE ODZYSKACIE PIENIĘDZY , ALE MOŻECIE MU UPRZYKRZYĆ ŻYCIE ZASYPUJĄC GO MAILAMI. NAPI... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

w grudniu zakupiłem kurtkę skórzaną czarną męską wiadomo że zimą jej nie nosiłem teraz w marcu założyłem ją kilka razy może dziesięć i kurtka się rozpadła na większości szwów pod pachami i na rękawach... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ten sklep to wielkie oszustwo.Kupiłem buty w listopadzie 2024 za 190 zł.Buty bardzo słabej jakości, zamiast skóry jakiś szajs.Odesłałem je 02.12.2024 i do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.Fir... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oszustwo Oszustwo

Zamówienie 1132 nigdy nie zostało zrealizowane. Ponad 600zł. Mnóstwo maili oraz telefonów wykonano. Nic. Ani pieniędzy ani towaru.Należało by tam pojechać i mordę obić. Aż strach pomyśleć jakie pieniądze zarobią na tym procederze.

8 september 2024

Oszuści

Oszuści. Od listopada zero jakiegokolwiek odzewu. Zamówienie złożone i cisza. Wysłałam pisemne odstąpienie od umowy. Nawet nie raczyli zwrócić środków na konto. Zgłosiłam ich wszędzie. Do banku, na policję, do prawnika, do rzecznika praw konsumenta a nawet do serwisu przez który dokonałam płatności. Omijajcie
szerokim łukiem. Jak tak można oszukiwać ludzi

20 november 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Koszula dotarła

Faktycznie brak informacji, że to z chin . Dopiero człowiek uświadamia sobie na koniec gdy dostaje wiadomość , że czas oczekiwania to 8-12 dni. W cenie pewnie wliczona przesyłka. Ale odebrałem zamówiona koszule .. nie ma metek .. jest tylko metka 100% cotton , i nawet w dotyku można odczuć , że nie jest to "sam plastik" koszula z grubego granatowego materiału , i nawet pasuje rozmiar L na 182 cm ( jestem szczupły). Na początku pomyślałem -tragedia! Jak po fakcie poczytałem opinie. Koszula jest .. trzeba wypróbować ! Ale na przyszłość lepiej nie ulegać pozorom , że strona po polsku, bo google ja reklamuje jako sugestie ! Trzeba sprawdzać !!

1 december 2024

Oszust i cwaniak

Nawet nie zagladać na stronę tego b.rana, wielkie oszustwo tanie szmaty z chin totalny syf, zapakowane tak że wyprasować się nie da. Oszust internetowy nadaje się do zgłoszenia na Policję.

1 december 2024

Uwaga! Firma krzak

Uwaga. Firma krzak. Towar niezgodny z opisem. Typowa chińszczyzna plastikowa niczym TEMU czy inny SHEIN. Kontaktu brak. Jak chcesz za 300 PLN kupić towar warty 70 PLN w dodatku pełen wad fabrycznych o naprawdę marnej jakości, to jest to idealne miejsce dla Cienie. Dno dna.

28 november 2024

Omijać ten sklep.

Kupiłem kurtkę za 299,00 PLN. Ani dużo ani mało. To co przyszło nie wygląda tak jak na obrazku. Do wyprowadzania psa się nada. 100,00 PLN było by uczciwą ceną. Sklep nie podaje informacji, że towar jest lotniczo wysyłany z Chin. Przesyłka przyszła po 16 dniach od zamówienia. Szkoda, że wcześniej nie zajrzałem na tę stronę.

10 november 2024

Oszuści

Oszuści. Zgłaszam sprawę do UOKiK. Czy ktoś chętny się przyłączyć? Badziew z Chin. Strona mnie trochę zastanawiała a mimo to zamówiłam. Nie zostawię tego tak.

26 november 2024

Chińscy oszuści

Oczywiście ! Zawsze sprawdzam dane strony internetowe! Co mnie nagle opętało, że prawie tego chińskiego oszusta nie sprawdziłem !!!??? Kupiłem szmatę z Chin i jedynie co mogę zrobić to.... No właśnie to....
"骗人人一时,骗己人一世。"
(Piàn rén rén yī shí, piàn jǐ rén yī shì.)

Tłumaczenie:
"Oszukasz innych na chwilę, ale siebie oszukujesz na całe życie."

25 november 2024

SCAM

Tak samo jak u innych
Zamówiłem garnitur
Szedł miesiąc, z Hong Kongu
Nie odebrałem, bo okazja na którą miał być, minęła. Licząc że zostanie zwrócony do nadawcy i dostanę zwrot środków
Nic bardziej mylnego. Nie odpowiadają na maile, telefon milczy. Prawdopodobnie jestem w plecy 500zł. Wyślę temat do UOKiK bo jest to po prostu zwykłe oszustwo i trzeba się tym zająć.

11 november 2024

Kupiłem płaszcz -

Kupiłem płaszcz, Towar bezpośrednio z Chin, bez metek z nazwą jak na stronie, bez informacji jak o niego dbać. Nie wart swojej ceny. Przy chęci zwrotu towaru jako niezgodnego z opisem, informacją iż mam na swój koszt odesłać do Chin.
Na stronie w zakładce zwroty owszem jest informacja o tym, że zwrot na własną rękę, jednak w danych kontaktowych jest adres Holenderski. Nigdzie nic nie ma o tym, że zwrot należy odesłać na swój koszt do Chin. Dla mnie oszustwo i należy tą stronę niezwłocznie zablokować. Sprawa trafia do UOKiK

21 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super

Witam
Kurtkę którą zamówiłam doszła zgodnie z opisem jest super 👍
Dziękuję i przepraszam że przed czasem czytając opinie już Pana osadziłam
Jeszcze raz Dziękuję

18 november 2024

Zło …

Zamowienie na które czekało się niby z Holandii okazało się rozmiarowo kiepska jakościowo koszulą bez metek,jedynie zapakowana w worek z logo Szymon.Manowski.Przesylka z Hong Kong i wiadomo,że koszt zwrotu przewyższa dwukrotnie wartość,a wiadomości z rekalamacki zwrotnej od firmy brak.

23 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

tak jak inni towar niezgodny z opisem

tak jak inni towar niezgodny z opisem, brak możliwości zwrotu chyba, że do Chin. Jednak dobrze by było żeby coś z tym zrobić, żeby inni nie byli oszukani. Ja postaram się złożyć sprawę do rzecznika praw UOKIKu i na policje dla zasady. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł proszę o kontakt, nie dajmy oszustowi działać dalej netkam @ netkam.net

21 november 2024

Szukam osób

Szukam osób, którzy tak jak jak złożyli zamówienie a następnie w ciągu 24h zdążyli je odwołać (zgodnie z regulaminem) & celowo nie odebrali przesyłki powołując się na anulowanie zamówienia. Oszuści oczywiście tego nie respektują i brak kontaktu. Jest jedna taka pani mecenas chętna żeby pociągnąć temat - jeśli będzie więcej osób - i gościowi zrobić jesień wiadomo czego. Lub przynajmniej poszczuć policją, urzędem i komornikami tak żeby zamknął ten chiński kramik.

20 november 2024

Dit is Trustpilot