Hyggelig uformel stemning. Maden er velsmagende og varieret. Tjenerne er søde og deres koncept er rigtig godt. Maden bliver serveret hurtigt og er frisk.
Lees wat reviewers zeggen
Vil sige oplevelsen var skuffende der manglede personale og personale med viden om maden. Samt det virkede ikke som om at der var nok personale ude i køkkenet. Maden afspejlet ikke hvad man ser på der... Toon meer
Maden smagt virkelig godt, jeg er enda på ingen måde en kød elsker men det her var virkelig godt! Musikken skabte en god stemning. Kollegaerne var super flinke og kom med maden hurtigt. Ville klart ko... Toon meer
Yndlingsrestaurant! Deres Vacos Locos tacos er hele køreturen fra Næstved til Køge værd HVER GANG! Vi spiser der hvert år på min fødselsdag. Smagen svigter aldrig. 5 kæmpe stjerner herfra!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi blev budt velkommen af en rigtig…
Vi blev budt velkommen af en rigtig flink tjener, som gør, at Tacos locos får én stjerne.
Chefen i køkkenet havde en sur og ubehagelig attitude, da vi skulle betale. Vi fik af vide af en yngre tjener, at vi kunne bruge vores gavekort, samme aften, som vi netop havde vundet. Det afviser chefen, selvom vi henviser til, at vi har fået andet af vide. Han bliver sur og irettesætter den yngre tjener foran kunderne.
Derudover får vi ikke halvdelen af bestillingerne og ventede i 45 min på maden.
Kan bestemt ikk anbefale stedet.
God restaurant.
Super lækker mad og god betjening
Super lækker mad og god betjening
Nemt og lækkert 😋
Smagen er helt i top
Smagen er helt i top, portionerne er generøse, og råvarerne føles friske og veltilberedte. Servicen er venlig og hurtig, og stemningen er afslappet og hyggelig. Det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed i maden – klart et sted, jeg kommer tilbage til igen og igen. ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk mad virkelig lækkert absolut…
Fantastisk mad virkelig lækkert absolut ikke sidste gang hele familien var tilfreds og blev mætte lækkert lækkert.
Maden var lækkert og super
Maden var lækkert og super! Tilfreds herfra 😊
God mad og service
Det smagte flot men lidt forskinket
Det smagte flot men lidt forskinket
Det smagte virkelig godt
Det smagte virkelig godt
og sjovt at hænge ud med venner fordi at man havde det sjovt
Rigtig lækker mad
Rigtig lækker mad.
Dejligt man kan bestille løbende, maden kommer hurtigt.
Meget godt mad
Det var meget god mad og jeg hyggede mig men det med bestillingen var ret svært til at starte med men når man lærte det var det en god måde at gøre det
Så hyggeligt
Så hyggeligt, med mega lækkert mad. Det perfekte sted at fejre Bachelor!!❤️
Møg lækkert mad
Møg lækkert mad, og endnu bedre service! Kæmpe anbefaling!
Super lækkert mad
Sød og venlig betjening og muligheden…
Sød og venlig betjening og muligheden for at fjerne noget man ikke kan lide. Maden kom hurtigt. Restauranten var rigtig hyggelig indrettet og selskabet var godt😁
Dit is Trustpilot