Tacoslocos Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig uformel stemning. Maden er velsmagende og varieret. Tjenerne er søde og deres koncept er rigtig godt. Maden bliver serveret hurtigt og er frisk.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vil sige oplevelsen var skuffende der manglede personale og personale med viden om maden. Samt det virkede ikke som om at der var nok personale ude i køkkenet. Maden afspejlet ikke hvad man ser på der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maden smagt virkelig godt, jeg er enda på ingen måde en kød elsker men det her var virkelig godt! Musikken skabte en god stemning. Kollegaerne var super flinke og kom med maden hurtigt. Ville klart ko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yndlingsrestaurant! Deres Vacos Locos tacos er hele køreturen fra Næstved til Køge værd HVER GANG! Vi spiser der hvert år på min fødselsdag. Smagen svigter aldrig. 5 kæmpe stjerner herfra!

Bedrijfsgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

134 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ubehageligt, dovent og useriøst personale. Dog Rigtig god mad

Rigtig god mad, MEN de kan ikke følge med eller holde styr på bestillingerne.
Vi var inde og spise all you can eat, hvor vi starter med at bestille 2 tacoer og en burrito PÅ SAMME BESTILLING! Der kommer kun 1 taco og 1 burrito. Vi tænker at den nok kommer om lidt. 10 minutter efter spørger vi efter den til en af oprydderne, og hun ville lige se hvor langt den var. Vi hørte intet.
Efter 30 minutter spurgte vi endnu en oprydder, hun ville også følge op på det, og så hørte vi intet, IGEN.
Efter 50 minutter gik jeg op og talte bestemt at det ikke kunne være rigtigt, og blev mødt af en sur chef om at jeg ikke bare kunne regne med at komme forrest i køen da maden bliver lavet efter bestilling. Sagde så til ham at det hele var bestilt sammen på samme bestilling for 1 time siden, og jeg STADIG IKKE havde set skyggen af den taco. Han ignorere mig og går ud i køkkenet. Efter noget tid kommer han tilbage, og meget ubehageligt siger at nu skal jeg gå ned og sætte mig, og vente. Jeg går ned og sætter mig, og vi bestiller nyt mad, da vi nu har brugt halvanden time ud af vores 2 timer, på at spise meget lidt mad. Da vi havde bestilt, og det kommer til vores bord (efter kort tid) får vi nærmest skæld ud over at have bestilt mere mad.
En anden oplevelse samme dag var at chefen skulle ned med noget drikkevare til et bord ved siden af os. Han får skubbet til kundens glas, som falder ned og går i stykker. Herre gud, det kan ske. Chefen beder kunden om bare at lade det ligge. På de 2 timer vi var der, blev det aldrig ryddet op, på trods af at min mand gjorde personalet opmærksom på de 2 gange. Så vi andre (der var 4 borde omkring) måtte gå forsigtigt, nærmest hoppende, for at undgå at træde på store som små Glasskår.
Maden er super lækker, men det er også det eneste. Ubehageligt, dovent og useriøst personale.

31 oktober 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God mad men ...

Vi var fire voksne og to børn og bestilte all you can eat. Vi var noget i tvivl om hvordan vi skulle gøre med bestilling men fik god hjælp af personalet.
Mad vi fik var rimelig god men et minus for os var, at når tre ved bordet havde bestilt fx tacos , blev alle bestillingerne serveret på samme tallerken og det var lidt svært at se hvilken taco der var til hvem.
Det absolut største minus, og også grunden til at vi formodentlig ikke kommer igen, var ventetiden. Vi ventede en time på første bestilling, hvilket er uacceptabelt. Det gjorde også at vi bestilte lidt i flæng for at være sikre på at nå at få det mad vi ville have, da vi kun havde all-you-can-eat i to timer.
Men en times ventetid uden forklaring på hvorfor det tog så lang tid med to børn gjorde bare at aftenen som skulle have været hyggelig, til sidst bare skulle overstås, desværre. Og ventetiden burde ikke skyldes vores bestilling, da vi kun havde bestilt tre forskellige retter.
Summa summarum, god mad, men alt for lang ventetid.

1 november 2025

Dårligt

Trist oplevelse. Ved bordet blev vi ikke budt velkommen og måtte selv finde ud af at bestille via app.

Da vi havde bestilt ventede vi 50 min på maden 1 gang og ca 30 min 2 gang efter der gad vi ikke være der mere manden var ikke noget at råbe hurra for, rigtig dårlig lyd i rummet. Vi var der er torsdag så har ikke lyst til at vide hvordan det er når der er fuldt hus.

Personalet var tilgænglig søde, og gjorde sødt bedste.
Kan ikke anbefales. Spild af penge til prisen.

29 oktober 2025

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Da vi ankom ventede vi længe på vores bord som vi havde bestilt. Ved bordet blev vi ikke budt velkommen og måtte selv finde ud af at bestille via. App.

Da vi havde bestilt ventede vi længe på maden. Ved servering kunne personalet ikke huske hvad der var på tallerkenerne og vi fik flere gange serveret mad der var til andre gæster.

Efter to serveringer over ca 2 timer endte vi med at gå igen. Vi havde all you can eat men, blev ikke mætte.

Personalet virkede sløset. Mad og service blev tabt på gulvet, men der blev ikke ryddet op, så vi kunne sidde og se på madrester på gulvet.

Kan ikke anbefales. Spild af penge til prisen.

28 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggeligt sted med god mad

Hyggeligt sted, god mad og flinkt personale.

Enkelte kommentarer som ville forbedre det (for mig) til 5 stjerner ud fra typen af restaurant ville være lidt bedre fordeling af fyld i burrito da de bliver skåret i to, så dem vi fik havde f.eks. kun kylling i den ene del og kun chili cheese tops i den anden.

En kort præsentation af maden ville også lige give det lidt ekstra, så man vidste hvad der var hvad, da det godt kan være lidt svært at se.

Men vil helt sikkert komme igen en anden gang hvis vi er i området!

18 oktober 2025

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted. Søde medarbejdere. God service. God mad. Lækkert med mange valgmuligheder i deres “all you can eat” menu.
Vi vender helt sikker tilbage 😊

16 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og maden levede ikke op til forventningerne.

Vi var 3 par med børn der havde glædet os til at spise på Tacos Locos efter vi havde hørt godt om det på de sociale medier.
Den eneste voksne, der var til stede var vildt stresset og bestemt ikke venlig. Generelt var der ikke styr på noget.. Nok pga. det elendige it-system vi brugte til at bestille maden på. Vi måtte rykke for drikkevarer efter 30 min. og det meste af maden smagte okay men levede ikke op til det hype det var bygget op til. Bonusinfo.. Jeg fik dårlig mave af det.
Vil bestemt ikke anbefale det til nogen.
Man er nødt til at eje en vis grad kundeservice i den branche.. Så smil dog lidt.

11 oktober 2025