[SCAM] Gestolen persoonlijke foto's, valse reviews
Dit bedrijf is volledig onbetrouwbaar.
Dit bedrijf adverteerde op hun productpagina met een gestolen foto van mijzelf (een arm voor en na eczeem) en een foto van een vriend (een gezicht voor en na acne). Deze foto's zijn zonder mijn toestemming direct gekopieerd van mijn website primalglowcosmetics.com.
Ze hebben deze sindsdien verwijderd, maar bewijs hiervan is gedocumenteerd. Zie daarvoor o.a. de video op mijn Instagram account @primalglowcosmetics, maar ik heb ook meer bewijs.
Ze hebben ook mijn veelgestelde vragen direct gekopieerd.
Ze gebruiken AI gegenereerde foto's, zie de enorme spelfouten in de tekst van de productfoto's. Dit komt doordat AI slecht is met tekst genereren.
De reviews op de website zijn hoogstwaarschijnlijk nep. Volgens domeininformatie is de website slechts 48 dagen actief op het moment van schrijven, maar ze hebben nu al meer dan 1200 reviews. Bovendien is er geen link waar je al deze reviews kunt bekijken.
De review video's laten geen label zien, dus je kunt niet verifiëren dat ze het product van TallowLuxeCare gebruiken.
Als je het retourbeleid leest en naar beneden scrolt, zie je dat de producten uit China komen. Belangrijk om te weten, ook omdat deze producten dus hoogstwaarschijnlijk niet voldoen aan de eisen van de NVWA.
Kortom, het is duidelijk dat de eigenaar van deze webshop onethische praktijken en wetovertredingen pleegt om zijn of haar product te verkopen. Ik zou er ver van wegblijven.