Stor ros og taknemmelighed til tandlæge Omid Shirazi der gav en fin instruktion forud og i forløbet under en rodbehandling. Desværre viste tanden så store problemer, at den skulle fjernes. Omid S.... Toon meer
Tak til Tandlægerne ved Søerne for Super god vejledning, service og udførelse af rodbehandlingen. Tak til Michael for kompetent rådgivning om mulighederne for at bevare min snart 65 år gamle +6 ta... Toon meer
Altid en rigtig god oplevelse. Personalet er super imødekommende, venligt og tilgængeligt, og man bliver altid mødt med et smil og en professionel service. Tandlægerne er både dygtige, grundige og m... Toon meer
Jeg har været på klinikken flere gange og har hver gang haft en god oplevelse. Stemningen er god og jeg har følt mig tryg. Simone virkede meget kompetent og professionel og var god til at forklare... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Tandartspraktijk
- ook in
- Tandarts
Geschreven door het bedrijf
Tandlægerne ved søerne tilbyder tandpleje med udgangspunkt i patienternes behov og tilstræber optimal og smertefri behandling til lave priser i en behagelig atmosfære. Vi har åbent hver dag, så du kan komme til tandlæge, når du har tid
Nørre Søgade 49, 1370, København, Denemarken
- michael@tandnet.dk
- www.tandnet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Altid behagelig service og behandling
Fantastisk personale
Fantastisk personale, god service og behandling.
Super god behandling
Super god behandling, venligt personale, rigtig god oplevelse
De bedste tandlæger
Ganske simpelt bare det bedste sted at få ordnet sine tænder. Og så har de åbent når du har fri fra arbejde.
Kan klart anbefales!
Top behandling!
Det var en KOMPLET smertefri behandling. Omid var beroligende, informativ og gav mig optimal tryghed under hele operationen. Omid og hele klinikken er fremragende. Top anbefaling herfra!!
1 stjerne fordi jeg fik en tid hurtigt…
1 stjerne fordi jeg fik en tid hurtigt .. og fordi man ikke kan give mindre. Det var så det positive. Alt det positive! Jeg har fået lavet tre tænder over et par år. Ikke engang en simpel fyldning .. Den skulle slibes til over to gange. Men det sidste! En krone. Den er blevet slebet til den ene gang efter den anden. Den har en forkert farve, og det har resulteret i at tanden inden under nu er totalt misfarvet. Det skete da kronen med vold blev sat på af en klinikassistent. Jeg har holdt på at den ikke sad ordentligt, at det viste sig jo så at holde stik, da den faldt af efter 17 måneder! Heldigvis var jeg i Rødovre Centrum hvor der er masser af tandlæger. Jeg kom hurtigt til, og tandlægen sagde lige ud at kronen er sjusket lavet! Den er for kort og dækker ikke alt det der er slebet af min egen tand. I oplyste mig om at det ikke er usædvanligt at have ondt i et års tid. Nye tandlæger sagde noget der ikke er egnet til gentagelse! Nye tandlæge var flink og satte kronen på U/B, men sagde også at jeg burde klage og klage indtil I lavede en ny krone. Gratis! Men helt ærligt .. Det ved jeg også aldrig kommer til at ske ..
Men tak fordi jeg nu skal rende rundt med en grå tand og en halvgod krone til en helgod pris. Emax kroner skulle jo være det bedste. Nu spekulerer jeg da på om jeg fik hvad jeg har betalt for!
Tak for svar.
Det er simpelthen ikke rigtigt at jeg ikke har været i kontakt med jer siden August 2016!
Jeg har ringet og fået en sang fra de varme lande, og jeg har sendt emails, sidste gang fra min arbejdsmiljø. Men I reagerer ikke!
Så selvfølgelig har du kunnet finde mit navn, det er ikke 14 dage siden jeg sidst sendte en email.
Jeg har været inde efter August 2016 og få slebet på kronen (endnu engang).
Så nu sender jeg endnu en mail, I kunne jo starte med at besvare den! Sjovt nok er det første gang jeg får et andet svar end "det er helt normalt".
Jeg ser frem til et svar på min mail!
Nu d. 20. April og der er stadigt ingen reaktion på henvendelser.

Antwoord van Tandnet
Jeg kan virkelig anbefale Tandlægerne…
Jeg kan virkelig anbefale Tandlægerne ved Søerne. De er virkelig søde og imødekommende og yderst professionelle.
DANMARKS BEDSTE TANDLÆGE
Jeg har fast kommet hos Tandlægerne ved søerne i mange år nu. Jeg er altid gået derfra med den bedste behandling, både som "patient" men også med bedste resultat efter behandling. Michael er uden tvivl den bedste tandlæge du kan finde, og han tager sig altid god tid til dig, er yderst behagelig og professionel! Jeg har lige fået revet en visdomstand ud i dag, og jeg var HUNDERÆD, men igen gik jeg derfra med en god oplevelse - og jeg er ikke længere bange for når mine andre visdomstænder skal ud af munden. Yderst top kvalitet til rigtig fleksible priser! KAN KUN ANBEFALES! :)
Rigtig god service og gode priser!
Tryg og meget professionel tandpleje
Jeg er kommet hos Tandlægerne ved Søerne i mange år og føler mig altid i trygge hænder hos dem. Behandlingen er meget professionel, og atmosfæren er altid venlig og behagelig. Samtidig er åbningstiderne fantastiske, med weekend og aften åbent. Jeg kan ikke anbefale dem nok!
Tryg og professionel behandling
Ulla Selmer har nu behandlet mig to gange. Hun er dygtig og pædagogisk. Hun forklarer, hvad hun laver og hvorfor og hvad det koster. Der er ingen dumme eller paranoide spørgsmål - hvilket jeg værdsætter. Jeg vil klart anbefale Ulla Selmer. Klart den bedste tandlæge, jeg har prøvet i København. Og jeg har prøvet en del
Altid super søde
Altid super søde. Gode åbningstider og dygtigt personale
Stol med udsigt
Har lige fået lavet en krone som gik fuldstændig smertefrit og meget let.Og så er der jo altid lidt ventetid (aftryk og andet)og man har uden overdrivelse den bedste udsigt fra stolen.En stor anbefaling herfra.
Susanne
This clinic is a model for others to emulate.
First, I would say that Danish dentists are on the whole better than British ones. Partly a cultural thing, but they also train for longer.
I have tried four different dentists/practices over the last fifteen years, and Tandlægerne ved Søerne (tandnet.dk) is certainly the best. Over the last few years I have become increasingly ill, and am now a rather low-rent customer, but there has been no change in the level of service or general professionalism on their part.
All of their work is to the highest standard. Careful assessment and planning is followed by reliably rigorous work.
My illness has brought many days in hospital, and many more surgical procedures, so I can be a rather anxious patient. The dentists and staff at this clinic are reliably consistent in showing patience and genuine care, making every effort to ensure pain-free treatment.
This clinic really is a model for others to emulate.
Jeg har kun godt at sige om Tandlægerne …
Jeg har kun godt at sige om Tandlægerne ved søerne og har nu været tilknyttet i over 6 år.
De er altid venlige, taler lige ud af posen og er altid super fair med priserne. Åbningstiderne er enormt gode og jeg har fuld tillid til den vejledning jeg får.
Dobbelt rodbehandling med succes
Ankommer lidt nervøs til Tandlægerne ved Søerne. Jeg ved bare at det jeg skal have lavet så absolut ikke er rart. 2 rodbehandlinger på kindtænder lige ved siden af hinanden. Jeg får først en meget grundig forklaring, og jeg stiller alle mulige spørgsmål som bliver besvaret. Jeg bliver bedøvet, og jeg har aldrig fået så effektiv en bedøvelse. Er blevet rodbehandlet hos anden tandlæge og har kunnet mærke det. Men her var der INTET jeg kunne mærke. Hele vejen igennem (2½ time) følte jeg mig tryg og ikke spor nervøs. Blev hele tiden opdateret på hvad der foregik. Assistenten var utrolig sød og opmærksom. Bagefter en grundig forklaring og hvad jeg skulle være opmærksom på de følgende dage. Alt gik som det skulle, og jeg vil aldrig mere være nervøs for en rodbehandling hos Omid. Han var fuldstændig fantastisk!
De allerbedste
Er altid i de tryggeste hænder hos personalet her! Har haft Michael som tandlæge lige siden jeg kan huske! Har fået fjernet alle 4 visdomstænder og den sidste nu i fredags. Fik en tid samme dag da jeg havde mange smerter, og under 20 min efter var tanden ude! Ukompliceret og professionelt. Jeg kan varmt anbefale stedet til andre 😊
Har fået opereret mine to visdomstænder …
Har fået opereret mine to visdomstænder ud ved Magnus, hele oplevelsen var så tryg og jeg kunne hele tiden få fat i klinikken efterfølgende når jeg havde brug for vejledning. Tak!
Altid god behandling!
Jeg er kommet hos Tandlægerne ved Søerne i over 15 år, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Personalet er utroligt imødekommende, hensynsfulde og tålmodige. Jeg har ikke haft de store udfordringer med mine tænder, men det er mit indtryk, at deres priser er konkurrencedygtige, og man kan altid få en tid til behandling inden for ganske kort tid. Gode åbningstider og god beliggenhed for os, der arbejder i byen.
Jeg napper gerne 15 år mere. Fem stjerner herfra!