Stor ros og taknemmelighed til tandlæge Omid Shirazi der gav en fin instruktion forud og i forløbet under en rodbehandling. Desværre viste tanden så store problemer, at den skulle fjernes. Omid S.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tak til Tandlægerne ved Søerne for Super god vejledning, service og udførelse af rodbehandlingen. Tak til Michael for kompetent rådgivning om mulighederne for at bevare min snart 65 år gamle +6 ta... Toon meer
Altid en rigtig god oplevelse. Personalet er super imødekommende, venligt og tilgængeligt, og man bliver altid mødt med et smil og en professionel service. Tandlægerne er både dygtige, grundige og m... Toon meer
Jeg har været på klinikken flere gange og har hver gang haft en god oplevelse. Stemningen er god og jeg har følt mig tryg. Simone virkede meget kompetent og professionel og var god til at forklare... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tandlægerne ved søerne tilbyder tandpleje med udgangspunkt i patienternes behov og tilstræber optimal og smertefri behandling til lave priser i en behagelig atmosfære. Vi har åbent hver dag, så du kan komme til tandlæge, når du har tid
Contactgegevens
Nørre Søgade 49, 1370, København, Denemarken
- michael@tandnet.dk
- www.tandnet.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Altid informerende og topprofessionelt.
Professionelt og betryggende.
Professionelt og betryggende.
Vi - hele familien - har holdt ved Michael Bonde Olsen, siden han var førstemand hos tandlæge Schleisner for 35 år siden. Michaels klinik er fremragende til at følge med tidens nye teknologier: Scanning i stedet for "gummi"aftryk, flotte Zirkoniumkroner, etc. og arbejdsdeling mellem de mere og mindre erfarne tandlæger og tandplejere. Weekend åbent også perfekt, når ulykken (brækket tand osv) er ude. Dyrt, ja så dyrt, vi må blive ved at argumentere for, tænder burde betragtes som en del af kroppens helse og blive berettiget til offentlig tilskud.
Var i dag hos tandlægerne ved søerne…
Var i dag hos tandlægerne ved søerne hvor jeg havde fået en akut tid dag efter jeg ringede. Det var super flot.
Var inde hos tandlæge Ulla som kikkede på min tand og fortalte Den godt kunne holde til min egen tandlæge kom fra ferie.
Super god og hyggelig betjening.
Mine varmeste anbefalinger.
Kan anbefales
Professionelle og imødekommende. Online tidsbestilling, nemt at få tid. Gode priser.
Utrolig tryg, hurtig og venlig behandling
Utrolig venlig, behagelig, hurtig og tryg behandling som jeg på det varmeste anbefaler.
Super service, vores datter havde slået fortanden i asfalten, på en lørdag, og alt var booket eller lukket. Men de fik presset en tid ind efter lukke tid!
mange tak for det.
God service!
første eftersyn idag - fuldt ud tilfreds! Man føler sig tryg og i gode, sikre hænder!
Varme anbefalinger herfra
En god oplevelse de dygtig.
Jeg har været til tand tjek hos tandlægerne ved søerne.
Jeg syns det var en rigtig god og en behagelig oplevelse. Yderst tilfreds.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales ! Fik super god og professionel gennemgang og rådgiving af Nadia og et rigtig flot arbejde af tandlægen Magnus. Begge var meget imødekommende og man var aldrig i tvivl hvad der skete under behandlingen og man fik altid fortalt hvad man kunne forvente inden et nyt instrument blev brugt. God og smertefri behandling!
Den bedste tandlæge…
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Har lidt af tandlægeskræk i mange år, men fik så grundig, kyndig, tålmodig og betænksom behandling af tandplejer Nadia og tandlæge Magnus, som man overhovedet kunne ønske. Fem stjerner er slet ikke nok :).
Altid perfekt behandling :)
Rigtig fin og pæn klinik...
Rigtig fin og pæn klinik med dejlig udsigt til søerne. Personalet er dygtige og professionelle og samtidig i øjenhøjde, så man føler sig i trygge hænder.
God behandling og venligt personale
Super god behandling hos Nadia og Ulla…
Super god behandling hos Nadia og Ulla 😉👍🏻
Sød og grundig behandling.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandlægerne ved Søerne. De har et nemt online booking system med mange tider - både tider om aften og i weekenderne. Jeg fik en god behandling og faglig kompetent rådgivning af Nadia. Kan varmt anbefales:-)
Tandlægerne ved søerne er super
Tandlægerne ved søerne er super. Dygtige og søde, der er gode åbningstider og mulighed for online booking. Jeg har været kunde i 9 år og har været tilfreds hele vejen.
Varm anbefaling af Tandlægerne ved søerne
Jeg blev kunde hos Tandlægerne ved søerne for et år siden, dette primært på baggrund af de sene åbningstider, nu er det ikke længere det, der holder mig som kunde. Men en professionel og servicemindet behandling - hertil en varm atmosfære, så en stor anbefaling også til “nervøse” kunder, som jeg. Opsummeret - den bedste tandlæge ud af de mange forskellige, jeg har været hos.