Tandprotesehuset Reviews 1.968

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionalisme går hånd i hånd med empati. Og så gør Maria Agger alt for at ens oplevelse kører smooth, bla. i samarbejde med Godt Smil. Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Natashia og milita er nogle fantastiske tandteknikere og søde mennesker, de er et godt team, og arbejdet de gør i fællesskab får god udgang. Meget pertentlige begge to Tak for dem 🙏🦋💙 Hillerød... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prosthodontist
  2. Tandtechnisch laboratorium
  3. Gebitsprothesecentrum

Info over Tandprotesehuset

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder tandproteser af høj kvalitet til lave priser. Hos Tandprotesehuset er vi eksperter i at fremstille alle former for tandproteser med et naturligt udseende, der vil genskabe dit smil. Vores topmoderne klinikker er beliggende i Aarhus, Silkeborg, Viborg, Randers, Risskov, Højbjerg, Skanderborg, Sønderborg, Aalborg, Kolding, Brørup, Vejle, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Amager, Hvidovre, Næstved, Vordingborg, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Frederikssund. Besøg os på tandproteser

4,8

1 ster

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik proteser for 2 år siden

Fik proteser for 2 år siden.
De har skøjtet rundt i munden lige siden.
Har lige været til kontrol uden positivt resultat.
Underprotesen skal limes ca. 3 gange om dagen.
Så tænk dig om.😬

15 april 2026

Protesekontrol

De var meget flinke og alt blev ordnet og alt var perfekt jeg vil give dem min bedste anbefaling

13 april 2026

God service og søde personale

God service og søde personale

7 april 2026

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive til os. Vi er meget glade for at du har givet os 5-stjerner. :-)

Det er rart at høre at du har oplevet en god service og at du synes at vores personale på klinikken har været søde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale protese huset i…

Jeg kan varmt anbefale protese huset i Risskov ved Århus, da de nu har haft hjulpet mig med at reparere min delprotese af 2 gange og hvergang med et meget flot resultat. Der er ikke lang ventetid. Ringede lige før påske og fik allerede en tid i i dag. Tandteknikerne er meget søde, imødekommende og meget kompetente og dygtige. Jeg vil for eftertiden altid henvende mig hos dem, hvis og når jeg får brug for hjælp vedr. min delprotese. De bedste anbefalinger til jer i Risskov og tusind tak for at sende mig hjem med et dejligt smil 😁
Mvh Christina 😊

8 april 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Christina

Tusind tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft så gode oplevelser på vores klinik i Risskov - både med reparationen af din protese og med den korte vente tid.

VI er særligt glade for, at du fremhæver vores team som søde, imødekommende og kompetente - det er noget, vi altid sætter en stor ære i hver dag.

Tak for din varme anmeldelse anbefaling og for din tillid.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen fremover, hvis behovet skulle opstå.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og…

Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og pasform mega professionelt udført

1 april 2026

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både høj kvalitet, god pasform og et professionelt udført arbejde - det er præcis det, vi stræber efter hver dag. Klinikken i Aalborg er meget glade for din anmeldelse.

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse, søde personale

1 april 2026

Kære Annelise

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft en positiv oplevelse, og du oplevede vores personale på klinikken i Aalborg som imødekommende og søde - det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse. :-)

Tak for at du har skrevet til os.

Man venlige hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionalisme går hånd i hånd med…

Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.

31 maart 2026

Kære Terne

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og for din store ros ift. Marias gode arbejde. Dine rosende ord betyder meget for hele teamet i Skanderborg.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet både empati og professionelisme gennem hele forløbet. Vi er særligt glade for at du fremhæver Maria og samarbejdet med Godt Smil. Tak for du anbefaler os - det sætter vi stor pris på:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom til med det samme fik en samlet…

Kom til med det samme fik en samlet prisoversigt som passede. Camilla i Tårstrup er virkelig sød og meget ærlig omkring hvad der sker og hvad jeg kan forvente men hun er der også lige på sidelinjen og hun gør alt hun kan for at sikre protesen sidder bedst muligt. Hun holder øje med alt er i orden og retter til i forhold til mine oplevelser og hun forsikrer mig om at alt nok skal blive godt ❤️ fik det hele gjort fredag den 27 marts og har allerede besøgt Camilla 3 gange og hun er altid død og imødekommende.

27 maart 2026

Kære Lenda

Tusind tak for din meget fine og detaljeret anmeldelse.
Det betyder super meget, at du har lyst til at dele din oplevelse med os. Camilla er en stjerne og det er vi meget glade for at du har oplevet på klinikken.

Din 5-stjernet anmeldelse er meget værdsat:-)

Mange venlige hilsener,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og hjælpsomt…

Altid god service og hjælpsomt personale.

13 november 2025

Kære Kenneth

Mange tak for din anmeldelse og for at du givet klinikken i Aalborg 5 stjerner. Det er klinikken meget glade for. :-)

Det betyder meget at du altid oplever en god service og møder hjælpsomt personale.:)

De bedste hilsener,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt hvad De har gjort det var rart og…

Alt hvad De har gjort det var rart og lethed...jeg følger ikke noget ondt...Tak

25 maart 2026

Kære Lan/Thi

Mange tak for din anmeldelse:-)
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft god og behagelig oplevelse hos os, og at du ikke har haft gener efter behandlingen.

Vi lægger stor vægt på, at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet hele vejen igennem.

Hvad kunne vi have gjort for, at du havde givet os 5-stjener i stedet? - Det hjælper os til at blive bedre:-)

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds

25 maart 2026

Kære Iryna

Vi er meget glade for din fine anmeldelse:-)

Det betyder meget for os at høre, at du har været meget tilfreds med din behandling og forløb hos os.
Din feedback motiverer os og gør teamet utrolig glad.

Mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og behandling i top

Professionel og behandling i top. Flexibel

23 maart 2026

Kære Niels

Mange tak for din flotte anmeldelse:-)

Det glæder os meget at høre, at du oplevede behandlingen som professionel og helt i top.
VI er også glade for, at du værdsætter vores fleksibilitet - det er vigtigt for os at kunne imødekomme vores patienter bedst muligt.

Kære Jonsson

Tusind tak for din fine anmeldelse:-)

Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse hos Camilla på klinikken i Taastrup.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fin modtagelse,og perfekt behandling

Fin modtagelse,og perfekt behandling

16 maart 2026

Kære Verner

Mange tak for din anmeldelse:-)

Vi er glade for at du har taget dig tid til at give os nogle pæne ord med på vejen. Det betyder meget at høre, at oplevede en fin modtagelse og en perfekt behandling, der levede op til dine forventninger.

Tryghed er helt essentielt i alle vores behandlinger. Det er dejligt at høre, at det også var din oplevelse på klinikken i Aarhus/Risskov.

Teamet i Tandprotesehuset.

Lees meer over geverifieerde reviews.