Bedrijf heeft geantwoord
Professionalisme går hånd i hånd med empati. Og så gør Maria Agger alt for at ens oplevelse kører smooth, bla. i samarbejde med Godt Smil. Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.
Bedrijf heeft geantwoord
Natashia og milita er nogle fantastiske tandteknikere og søde mennesker, de er et godt team, og arbejdet de gør i fællesskab får god udgang. Meget pertentlige begge to Tak for dem 🙏🦋💙 Hillerød... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Klinikker i hele landet, Denemarken
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
boris og dora super søde god behandling dora ved hvad hun laver kan klart anbefale dem
Fik proteser for 2 år siden.
De har skøjtet rundt i munden lige siden.
Har lige været til kontrol uden positivt resultat.
Underprotesen skal limes ca. 3 gange om dagen.
Så tænk dig om.😬
Jeg rettede henvendelse om et problem og bum fik jeg en tid og plan for løsning
De var meget flinke og alt blev ordnet og alt var perfekt jeg vil give dem min bedste anbefaling
Mit problem blev lavet med det samme, super behandling.

Antwoord van Tandprotesehuset
Jeg kan varmt anbefale protese huset i Risskov ved Århus, da de nu har haft hjulpet mig med at reparere min delprotese af 2 gange og hvergang med et meget flot resultat. Der er ikke lang ventetid. Ringede lige før påske og fik allerede en tid i i dag. Tandteknikerne er meget søde, imødekommende og meget kompetente og dygtige. Jeg vil for eftertiden altid henvende mig hos dem, hvis og når jeg får brug for hjælp vedr. min delprotese. De bedste anbefalinger til jer i Risskov og tusind tak for at sende mig hjem med et dejligt smil 😁
Mvh Christina 😊

Antwoord van Tandprotesehuset
Dygtig tekniker.virklig god kvalitet og pasform mega professionelt udført

Antwoord van Tandprotesehuset
Jeg har anbefalet Tandprotesehuset til andre.

Antwoord van Tandprotesehuset
Kom til med det samme fik en samlet prisoversigt som passede. Camilla i Tårstrup er virkelig sød og meget ærlig omkring hvad der sker og hvad jeg kan forvente men hun er der også lige på sidelinjen og hun gør alt hun kan for at sikre protesen sidder bedst muligt. Hun holder øje med alt er i orden og retter til i forhold til mine oplevelser og hun forsikrer mig om at alt nok skal blive godt ❤️ fik det hele gjort fredag den 27 marts og har allerede besøgt Camilla 3 gange og hun er altid død og imødekommende.

Antwoord van Tandprotesehuset
Alt hvad De har gjort det var rart og lethed...jeg følger ikke noget ondt...Tak

Antwoord van Tandprotesehuset
Lees meer over geverifieerde reviews.