Nooit online bestellen! Wanneer je retour stuurt naar het adres op de pakbon, krijg je het na 2 weken weer bij je thuis terug. Ook nog eens geld van verzendkosten weg. Bedrijf reageert op geen enkele... Toon meer
Update 2, geld is teruggestort. Gelukkig! Update: vandaag kreeg ik bevestiging dat mijn retour is verwerkt. Als betaling heeft plaatsgevonden zal ik dit laten weten. Ook mijn ervaring met retourz... Toon meer
Prima webshop, met goede klantenservice. Een enkele keer nodig gehad maar snel antwoord met een goede oplossing. Verzending is gratis, terugsturen moet je zelf betalen. Enige punt dat ze 5 sterren k... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De leukste, hipste jurkjes voor dames! Retro, vrouwelijk en vintage feel, uniek en kleurrijk. Het merk waar je blij van word!
6662 PE, Elst, Nederland
- www.tantebetsy.nl
Prima webwinkel
Alles werd heel snel geleverd, netjes verpakt en er zijn verschillende betaalmogelijkheden mogelijk. Ik had het geluk nog een leuk jurkje in een zo goed als uitverkochte print te scoren in de sale, helemaal leuk. Ik heb goede ervaringen met Tante Betsy en ze komen altijd met verrassende printjes. Ik krijg vaak complimentjes als ik TB draag en de stoffen blijven mooi.
Nooit online bestellen
Bedrijf reageert op geen enkele manier op mail. Waarom .. gooit een bedrijf, dat goede kleding maakt, zijn naam zo te grabbel. Qua services is het net zo slecht als sommige berdrijven uit het buitenland! Je geld ben je kwijt + retourkosten.
Geen enkele reactie van "klantenservice "
Ik probeerde een retour te sturen en die blijkt niet aangenomen te zijn op het genoemde retouradres dus ik kreeg een melding van postnl dat ze het pakket naar een postpunt sturen. Ik heb dit mailtje doorgezet naar de klantenservice, geen reactie. Na een paar dagen een melding van postnl dat het pakketje nog niet is opgehaald, ik wederom doorgestuurd naar klantenservice, geen reactie. Later weer een mail van postnl dat ze het pakket weer naar mij retour sturen omdat het niet is afgehaald. Ik heb €7 verzendkosten moeten betalen voor het retoursturen, de jurk kost €89. Ik heb dus weer een mail gestuurd wat nu de bedoeling is, geen reactie. Moet ik nu wederom €7 retourkosten betalen om weer te proberen of het pakket nu wel aangenomen wordt op genoemd adres?
Ik vind het ontzettend vervelend dat er nul reactie komt van de "klantenservice "
Al sinds 2012 koop ik kleding van Tante…
Al sinds 2012 koop ik kleding van Tante Betsy.
En ik ben altijd blij met de kwaliteit en geweldige klantenservice van deze webshop
Is mijn nummer 1 kleding merk
En is zeker een aanrader
Een verrassingspakket besteld
Een verrassingspakket besteld, in de advertentie stond 4 verschillende items, kreeg 4 jurken opgestuurd, contact gezocht met tante Betsy voor een oplossing maar tot op heden geen antwoord,
Ik begrijp de negatieve reviews totaal…
Ik begrijp de negatieve reviews totaal niet. Ik denk dat 60% van mijn kleding van TB is. Ik draag het heel graag en het blijft mooi. Als ik bestel via de website dan is het binnen een paar werkdagen in huis. Retourzenden en geld terug nooit een probleem. Binnen een week geregeld. Mailcontact over de maat van kleding wordt netjes binnen 24 uur op geantwoord.
Mijn favoriete merk!
Hele fijn en kleurrijke shirts gekocht, mijn favoriete merk. Én goed voor het milieu
Duurde wel lang maar uiteindelijk retourzending verwerkt.
Update 2, geld is teruggestort. Gelukkig!
Ook mijn ervaring met retourzenden is een dikke onvoldoende. Twee weken geleden retourzending gedaan, tot op heden geen geld terug en communicatie wordt afgedaan met een standaard reply. Als er al gereageerd wordt. Nog nooit zo’n slechte webwinkel meegemaakt.
PS mocht er nog terugbetaling volgen laat ik het natuurlijk direct weten.
Mooie blouse gekocht, helaas...
Mooie blouse gekocht. Echter na 1 keer dragen begint de stof al te pillen, allemaal kleine wittige bolletjes/pluisjes die er niet af gaan. Kwaliteit valt me erg tegen. Echt jammer maar koop liever van ander merk die wel goed blijven, ook na meerdere keren dragen en wassen! Hoop dat ze met oplossing komen....
Ik ben fan!
Superleuke kleding, erg fijn om te dragen. Maatvoering volgens maattabel. En wat toch niet helemaal goed paste, teruggestuurd en paar dagen later keurig op de rekening teruggestort. Ik ben fan!
Zeer tevreden over levering én kwaliteit
Ik bestel nu al enkele jaren 2 x per jaar jurkjes bij Tante Betsy. Nog nooit problemen gehad met levering, maat en/of kwaliteit van de jurkjes. Zeer tevreden klant. Beetje verbaasd over de vele negatieve reviews.
Geen reactie
9 dagen geleden bestelling geplaatst en betaald. Na een dag of 5 mailtje gestuurd dat er nog steeds geen track/trace is uitgezet.. Geen reactie tot nu toe.
Betalingen komen slecht door zodat verzending op zich laat wachten en bestelde artikelen niet meer voorradig zijn.
Bestelling van 215 euro geplaatst. Na twee weken nog niet verzonden. Pas nadat ik zelf maar eens gemaild had kreeg ik als antwoord dat er iets met de betaling was misgegaan. Kan gebeuren, maar volgen zij dat dan zelf ook niet op? Moet dat eerst twee weken duren en moet ik daarvoor eerst zelf mailen. Gevolg dat er al een aantal artikelen uitverkocht waren. Wat eigenlijk ook niet zou mogen, als je iets koopt en betaalt zou het meteen uit stock moeten gaan zodat een ander het niet meer kan kopen. Heel leuke rok in solden aan mijn neus voorbij gegaan. Mooie kleren, maar met zo'n service is het waardeloos. Hoop dat de kleren zelf ook meevallen en dat de maten kloppen. Achteraf werd het wel snel rechtgezet en heb nog een aantal artikelen mogen annuleren. Maar voor mij niet meer voor herhaling vatbaar. Als de kleren zelf meevallen koop ik ze misschien wel nog bij andere webshops.
Heb een vest gekocht bij tante Betsy…
Heb een vest gekocht bij tante Betsy ter waarde van 100 euro nog niet vaak gedragen maar begint nu al te pillen onder der oksel en bovenarmen
Verliefd
Alzo, ik kan me helemaal niet in de slechte recenties vinden.
Een tijdje geleden schreef ik tante betsy aan ivm een tanktop. De dag erna had ik gewoon een antwoord. Ook op men volgende email werd meteen gereageerd.
Vandaag mocht ik mijn eerste bestelling uitpakken. Verleden week vrijdag besteld en vandaag gewoon in Oostenrijk in mijn kast. Ik probeerde de rok meteen en kon enkel denken: nondepie, die is écht wel mooi. Het klopt dat de maten een beetje vreemd zijn -een dikkertje gelijk mij past ineens in een maatje M, jahoe :)- maar als je even kijkt dan zie je dat er een sizechart voorhanden is. Even meten of gokken en je hebt gewoon de juiste maat te pakken. Net zoals ik. Dit was mijn eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb. Bedankt tante Betsy
Slechte communicatie
Maatvoering klopt niet, artikelen vaak of te groot, of te klein en de viscose stretch is vaak wel heel erg dik. Maar het allervervelendste is dat de shop niet telefonisch bereikbaar is en op mail soms laat wordt gereageerd. Verder dat er niet een fatsoenlijk retouretiket bij de bestelling zit. Ik heb een pakje geretourneerd met DHL en het is niet op het juiste adres afgeleverd (wél verstuurd naar het juiste adres!) en nu is het zoeken geblazen. Communicatie met de webshop gaat moeizaam. Ik denk niet dat ik hier nog iets bestel in de toekomst. Jammer, want de kleding ziet er leuk uit en sommige shirts zijn wel prettig om te dragen.
Ik krijg maar geen contact met de…
Ik krijg maar geen contact met de webshop. Ontzettend vervelend: mijn pakketje is om onduidelijke redenen op een verkeerd adres gekomen en ik wil het oplossen. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Er is geen telefoonnummer te vinden, de chatbox is buiten werking en contact via de socials lukt ook al niet.
Tante Betsy is een absolute aanrader
Tante Betsy is een absolute aanrader! Heel erg mooie kleding en duurzame stoffen die heerlijk aanvoelen.
Op mijn emails werd gereageert en ook de klantenservice van Packs vond ik geweldig🙏Snelle levering👌Dank jullie wel. Marie
Reageert niet op mail! Heb ze 6 x aangeschreven op mijn klacht dat er een gaatje in een van hun jurkjes zit, nog voor ik hem gedragen heb, totaal geen reactie. Op een ander jurkje met vlek die ik teruggestuurd heb en waarbij je volgens hun eigen website de verzendkosten ook vergoed krijgt (bij defect aan produkt), ook geen reactie of geld terug. Echt waardeloos, vooral omdat ik voor de jurk met het gaatje vol de volle prijs heb betaald.
Retour niet verwerkt
Retour niet verwerkt, geld niet retour en op e-mail wordt niet gereageerd.