De site ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Hij is overzichtelijk n duidelijk ingedeeld. Prijzen zijn overeenkomstig of goedkoper dan andere sites. Snelle mailbevestiging en snelle verzending... Toon meer
De bestelling die ik deed stond op internet als voorradig maar dit was helaas niet het geval. Ik werd hier snel over geïnformeerd, bestellen duurde 7 werkdagen of ik kon mijn geld terug krijgen, He... Toon meer
Onze zoon kreeg voor sinterklaas een Josh leren armband, zelf uitgekozen bleek te groot. Na zelf teruggestuurd te hebben kregen we de kleinere maat, wat blijkt deze is te klein. Na 10 dagen neemt onz... Toon meer
Redelijk eenvoudig te gebruiken webadres. Op vragen via de mail werd direct snel en flexibel gereageerd. Toen een product niet snel leverbaar bleek hebben ze me persoonlijk gebeld. Dat kan ik wel waar... Toon meer
Goed adres
Goed adres, fijne betrouwbare winkel.
Hartelijk groeten,
Marina.
Vlotte afhandeling van bestelling
Het bestelde artikel kwam keurig op tijd, netjes verpakt aan dus zeker voor herhaling vatbaar
Snelle levering, mooi verpakt!
Snelle handeling in een korte tijd
Ik vind dat er bij tassenensieraden.nl een breed assortiment is, vele en mooie keuzes. Met de gratis verzending erbij, heb ik ook daarom gekozen voor mijn bestelling op deze site.
persoonlijke betrokkenheid en behulpzaamheid in het vinden van een passend sieraad!
Wat een overzichtelijke website, waar het een plezier is om iets moois te kiezen.
Ook toen ik vragen had over de armband die te groot was werd ik op een persoonlijke en geïnteresseerde wijze geholpen. Samen kwamen we tot de juiste oplossing en ik kan niet anders zeggen dat ik het een geweldige winkel en site vindt waar ik zeker zal terugkomen! En....iedereen mag dit weten:)
Super webshop!
Deze webshop heeft hele leuke fashion items en een super snelle bezorging! Ik bestelde op vrijdag en had het zelfs zaterdag in huis! Het sieraad dat ik had gekocht was helemaal naar wens en handig verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik en zeer tevreden.
Snelle levering, mooie artikelen en scherp geprijsd!
Echt een aanrader om hier profucten te bestellen!
goede service en snelle afhandeling
Mooie overzichtelijke site goede service en snelle afhandeling
Prima winkel!
Josh herenarband gekocht. Net als bij mijn vorige bestelling supersnelle levering. Prima, bedankt!
uitstekend snel betrouwbaar
goed en snel geleverd in een goede verpakking.
alles was naar verwachting.
snel en precies wat ik wilde
super snelle levering en product helemaal naar wens!
Prima service, goed product en snelle aflevering
Goede service, goedkoop product, snelle levering.
Betrouwbaar en snel, echte aanrader.
Bestelde en betaalde mijn product en de volgende dag al in huis, kan niet beter.
Product was precies zoals ik me had voorgesteld, ik was er helemaal blij mee.
Ik hoop dat veel mensen mij zullen volgen, deze site verdient het om groot te worden.
Mooie producten, snel geleverd!
Helaas de retour kosten voor eigen rekening gekregen.
Snelle levering! Gratis verzonden :)
Super tevreden! Hele fijne webshop door de snelle levering en goede verpakking. Zeker aan te raden :)
super klantvriendelijk!
Armband besteld, deze was te klein.
Ik belde hiervoor naar de klantenservice, geen wachttijd en kreeg gelijk iemand aan de telefoon. Ze stuurde me een lang slotje op, super!
perfect verzending en afhandeling
Het is een mooie armband en goed afgewerkt
Netjes en snel!
De bestelling via de site verliep prima! Ook de bezorging was netjes en volgens de op de site vermeldde levertijd. Wel is het belangrijk om een account aan te maken. Ik had dit zelf niet gedaan, maar dan is het niet mogelijk om de leverstatus te bekijken.