Tatamirestaurant Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Maden er fin og restauranten er også ok. Men en enkelt tjener har en attitude der ikke er okay. Hun kommenteret offentligt og virkede negativ over for de andre tjener. Giver 4 stjerner for maden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De unge mennesker knoklede for at følge med på gulvet, stor ros til de få der var. Maden smagte mere eller mindre af det samme, noget på grænsen til smagsløs. Måske det havde hjulpet hvis det også ha... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden smagte egentlig ganske fint, så der er bestemt potentiale. Desværre blev den samlede oplevelse ødelagt af en meget dårlig service. Tjenerne stod ofte og snakkede sammen ved baren, mens vo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne man give 5 MINUS stjerner havde jeg gjort dette...Var fredag den 17/9-21 på deres restaurant i Benløse / Ringsted og spise deres buffet sammen med min hustru og vores 2 børn..Udover at alt maden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tatami er en Japansk Restaurant med en luksuriøs buffet og byens bedste sushi.

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De glemte vores bordbestilling

De glemte vores bordbestilling - vores datter blev 10 år, og vi havde bestilt flere dage forinden.

Vi blev henvist til et bord midt ude i gangen!! Vi sagde pænt nej tak, heller ikke til deres nederen forsøg på et gavekort ??!?! Gavekort !?! Hun har fødselsdag idag! Og ALT for overfyldt!! S..t et skod sted..

21 september 2024

Føj!

Jeg har været ude og spise med min familie i dag, og for det første fik vi en tjener der var ubehøvlet over for os, for det andet var det koldt mad, og for det tredje så fandt min mand plastik i maden, og hvis ikke jeg selv havde nævnt dette da jeg skulle til at betale fik jeg ikke noget rabat, hvad er det for en behandling at få,
Jeg har ellers aldrig haft noget at sætte på Tatami Ringsted, men denne gang var Aller sidste gang jeg sætter mine ben der.

17 september 2024

Buffet hos Tatami

Var ude og spise med venner og vi alle valgte buffet. Maden smagte bitter og alt var koldt. Der var banan fluer i olien og vi har alle fået dårlig mave efter besøget. Det eneste som var godt var vores drikkevare. Ik kom og spis her det ringe.

3 augustus 2024

Pas på jeres regning...

Pas på jeres regning...
Vi var der idag (grundlovsdag) og der havde de (ifølge deres tjener) valgt at man skulle betalt helligdags pris, på en dag som IKKE er en helligdag...
Efter en længere diskution om man selv kunne vælge om det var helligdag eller ej, fik vi maden til det rigtige pris.. Som altid var der total kaos ventede ALT for længe på lunken 25cl cola, hvor isterninger var smeltet (næsten helt) på vejen ned til bordet, så varm var colaen... Og så til 39kr 🙄🙄🙄
Når det så er sagt var maden ganske som man nu kan forventet...

5 juni 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har købt de sidste 5 år og været meget…

Har købt de sidste 5 år og været meget tilfreds.
I dag var en skuffelse, seje fiskestykker på sashimi, alt for lunt, når man tænker på det er rå fisk ! ! Wasabi var smagløs !? Pas på I ikke mister “føringen” som bedste Sushi i Næstved.
afhentet Jernbanegade 8 C, Næstved

1 juni 2024

Sindssyg dyr mælk

Det har altid været vores go-to restaurant til hver dag og som i dag fest, men at opkræve 39 kr. For et LILLE glas mælk er simpelthen tyveri.
Det er dyrere end tilsvarende sodavand.
Jeg vil gerne betale for ok mad, men 39kr. For et glas lunken mælk på en regning der lyder 1959kr. For en fødselsdag. Det er bare for grådigt og urimeligt...
Aldrig mere

10 april 2024

Dobbelt betaling?

Dobbelt betaling?
Vi var 2 personer, der skulle i bio, og derfor havde en "bagdør" kl. 18.15
Da maden var forsinket, kunne vi ikke nå at spise op - over halvdelen var tilbage.
Efter betaling bad vi om en lille æske, så vi kunne tage resten med (det var jo deres fejl) og fik den besked at vi så skulle betale "take away prisen" for det.

28 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der bliver lukket alt for mange…

Der bliver lukket alt for mange mennesker ind, der er dårlig akustik og deres mad er middelmådig
Eks de bruger spagetti istedet for æggenudler eller mienudler, som er dyrere men pasta har ikke noget med japansk mad. Der er sparet på friske grøntsager til workstegning ,der mangler eks bønnespirer.

24 juni 2023

Total kaos.

En fuldstændig overfyldt restaurant men unge mennesker der virker til at løbe forvirret rundt. Maden var fin. Men der var virkelig uhumsk.
Vi fik drikkevarer da vi var færdige med at spise. Gulvet var superfedtet. Der lå mad på gulvet efter en ung fyr med omvendt kasket som tidligere havde stået og bidt negle kom kørende med rullemaria for at rydde de fyldte borde af. Vi kommer ikke igen og vil ikke anbefale andre at besøge stedet.

31 juli 2023

Føj F. Søren! Spis Aldrig På Den Restaurant🤢

Føj F. Søren! 🤮🤢 hold jer væk fra denne her restaurant! Bilka bistroen laver langt bedre mad! Ingen smag! Sodavand med absolut Ingen brus, og varme! Maden smagte ens alt sammen, der er absolut ikke andet smag en salte soya ! Vi ville give det en chance. Men det var slet ikke til at spise, spild af penge og tid. Jeg vil anbefale Alle at holde sig væk, dårlig hygiejne fra personalet, surt personale ligeså surt som kvaliteten på maden. Der er så varmt derinde så man bliver rigtig rigtig dårlig. Så varmt så man ikke kan koncentrere sig om noget. Vi måtte gå sultne derfra, det var simpelthen ikke værd at spise, eller drikke.

20 mei 2023

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

ระบบบริการไม่เป็นมืออาชีพ อาหารโอเค สถานที่ใหญ่โต แต่ถ้ามีระบายอากาศวันไหน ที่อากาศร้อนจะดี สั่งเครื่องดื่ม นานๆๆๆๆๆมากกว่าจะมา 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

12 mei 2023

IKKE GLAD

Efter en lang dag på firmaet med svensknøglen i hånden tænkte jeg at jeg ville forkæle Ronnie, Michael og Kenneth med en omgang all you can spise på tatami. Når man træder ind i lokalet er det KRAFTEDEMME som at træde ind i en ELEKTRISK SAUNA. Temperaturen var helt oppe at ringe og fik en til at svede som svin til slagtning. Jeg bærer over med det og går så op til buffeten for at finde mig noget lækkert. Da jeg står i buffeten TABER en af TJENERNE den klotang som man tager mad med på GULVET. Han kigger sig over skulderen og lægger den TILBAGE i maden. Fuldstændig uhørt hygiejne. Jeg lader som ingenting men da jeg kommer tilbage og skal æde er min mad SMAGSLØS. Ikke så meget som noget salt på så jeg Beder om salt og det kom der ikke meget ud af. På daværende tidspunkt SVEDER jeg som et svin og kan ikke nyde maden. Har været på restauranter med bedre hygiejne i Thailand og vil uden tvivl aldrig forkæle drengen fra firmaet med en middag der igen. Stinker, smagSLØST, vrimler med MENNESKER og UALMINDELIGT VARMT. Pinlig oplevelse og jeg var ude efter 20 minutter for F*NDEN det var VARMT

21 april 2023

Positivt overrasket

Positivt overrasket. Maden var god, masser at vælge imellem. Betjeningen var i top og drikkelsen kold. Kommer gerne igen. 😊

Det eneste minus var, at der var alt for varmt i restauranten, som i meget varmt. 😅

24 maart 2023

Lækker sushi og laks.

Lækker sushi og laks.
Rigtig god betjening, med en nærværende personale.
Vi har spist et par gang på restauranten sidste år, og kommet ved 18:30 tiden, det har oplevelsen ikke været så god. I går var vi der til åbningstid kl 17 og her var alt friskt og lækkert. Tak for mad :-)

16 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde fået anbefalet stedet af en…

Havde fået anbefalet stedet af en kollega men det er også første og sidste gang vi kommer der første var der så varm at man blev helt utilpas. maden smagte ikke af noget det der skulle være sprødt var ikke sprødt. Sushi` en var vandet, kagen var frossen og der var ikke det store udvalg af is

10 februari 2023

DÅRLIGSTE RESTAURERING I RINGSTED

Endnu engang har vi oplevet at man ikke kan hente mad. De reklamere med takeaway,som i øvrigt først kan bestilles fra kl 19 30, men endnu engang levede de ikke op til hvad de reklamere for. Og de skriver ikke noget på deres hjemmeside. Det er en super dårlig service OG JEG VIL ALDRIG ANBEFALE DETTE STED TIL NOGEN TVÆRT I MOD.

12 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ellers besøgt stedet adskillige…

Har ellers besøgt stedet adskillige gange, og været rigtig godt tilfreds med maden.
Denne gang, var det desværre en helt anden oplevelse, alle varme retter var stort set køleskabs kolde, smagte som at række tungen ud af vinduet, deres sushi var heller ikke den store succes.
Alting var dog ikke, en dårlig oplevelse, øllen og sodavanden, vi købte var dejlige kolde.
Men oplevelsen denne gang var så ringe, at vi ville droppe dette sted fremover.

3 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi afholdte 50 års fødselsdag…

Vi afholdte 50 års fødselsdag dernede,som vi fortryder vildt.Vi havde bestilt bord ved børne afd,og fik lovning på det.da vi ankom blev vi henvist et andet sted,helt ned i bunder ved vinduerne.ingen aircondition,den kunne kun give varme og solen skinnede vildt ind og vi sad nok i 35 grader+ varme og spiste,mange af os valgte at spise så meget som muligt uden for,da man blev dårlig i den varme.Vi hentede så maden og vi tog nogen sparerebs og hotwings,føj hvor de smagte gammel,ingen ville spiste dem.Da jeg gik op for at fortælle om kødet,så jeg på de andre borde,at alle deres sparerebs og hotwing lå på en ande tallerken til udsmid.Nå fik kontakte personalet,og fortalte dem at kødet var dårlig,men personalet troede ikke på det.gad faktiksk ikke at tage sig af det.Så jeg prøve igen at kontakte dem for at få det kød fjernet,men nej(3 kontakte jeg personalet om det dårlige kød).Så jeg stilte mig derop ved kødet,og når folk ville tage det,så fortalte jeg om kødet kvalitet,og at personalet var ligeglade.det hjalp for rygterne gik.Sidte gange vi bruger vores penge dernede,og meget sørgelig oplevelse til en 50 års fødelsedag.35 grader i solen og gammel mad.fedt at betale så mange penge for sådan noget møj..

27 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har spist på Tatami i dag…

Har spist på Tatami i dag, virkelig lækker og frisk sushi. Super flot buffet af både koldt og varmt.
Imødekommende, venligt, smilende og super effektivt personale.
Eneste minus var temperaturen i lokalet, der var godt nok varmt trods åbne døre - og det er jo ikke personalets skyld.

Vi kommer helt sikkert igen!

Ps. Eneste sted jeg har spist, hvor personalet med smil serverer en skål is med “fyrværkeri” til fødselarerne til tonerne af Tommy Seebachs Hip Hurra… En fed oplevelse

3 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?