Heel lieve mensen die jou elke keer weer aan het lachen brengen, ook al heb je een slechte dag. Zelf lijdt ik aan alopecia en heb ik besloten een mhp behandeling te doen bij tattoo bob. Geen enk... Toon meer

Wij willen ons voorgenomen huwelijk graag bezegelen met een mooie tatoeage, en daar wij geen ringdragers zijn, wilden wij deze op onze ringvinger. We werden heel vriendelijk en ontspannen ontvan... Toon meer

4,5

Uitstekend

Heel lieve mensen die jou elke keer…

Geen enkel moment spijt van gehad, ik ben heel tevreden! Eindelijk kan ik terug zonder een pet op straat lopen zonder schaamte. Ik wil hun heel hard bedanken voor wat zei gerealiseerd hebben.
Ook ben ik al 1 x terug geweest voor te laten bijwerken omdat de alopecia verder aan het uitkomen was. Het was weer tiptop inorde erna!
Toppers!
groetjes kevin, limburgs belgie

3 december 2025

Super pijnlijke scheve septum

Ik ben voor mijn septum piercing naar Tattoo Bob gegaan. Ik heb al 8 piercings en ik heb nog nooit zo veel pijn gevoeld als bij mijn septum, het werd echt langzaam gezet. Toen ik de spiegel kreeg zag ik dat het scheef zat en het bloedde dus ik viel bijna flauw. Ik ben daarna naar 2 andere shops gegaan om na te vragen en die zeiden ook dat mijn piercing niet goed zit. De werknemers zijn aardig en ik snap het als iemand een keertje een fout maakt. Maar mijn neus werd ook niet afgetekend voordat het gezet werd want dat was niet nodig? Bij mijn andere piercings en 1e neus piercing werd dit wel gedaan. Ik zal hier niet nog een keer terug komen. En ik laat mijn piercing fixen door iemand anders.

11 december 2025

There is only one Tattoo Bob

Mijn eerste tattoo laten zetten op 70 jarige leeftijd bij Tattoo Bob. Had nooit gedacht dat ik dat eens zou doen. Maar ik kan beter spijt hebben van iets wat ik heb gedaan dat dat ik spijt zou krijgen wat ik niet gedaan zou hebben in mijn leven. Een tattoo van een Phoenix welke symboliseert herrijzenis uit de as en de start van een nieuw begin. Een half jaar later besloot ik om mijn andere bovenarm te laten sieren met een nieuwe tattoo.
Wederom gezet door Michael The one and only.
De ambiance van gezelligheid en deskundigheid bij het zetten van de tattoo gaven mij een tevreden gevoel en blijdschap van het behaalde resultaat.
5’sterren voor Tattoo Bob en voor al zijn medewerkers die iedere bezoeker een warm onthaal geven

30 november 2025

Je wordt altijd zo leuk ontvangen en er…

Je wordt altijd zo leuk ontvangen en er hangt een hele goede sfeer. Leuke grapjes worden er steeds gemaakt. Esther heeft mij gisteren avond geholpen en ik ben zo blij hoe de tattoo is geworden. Ze wist meteen wat ik wilde en het was in één keer goed. Echt een topper!! Wij komen niet uit de buurt en moeten er 1 uur en 15 minuten voor rijden maar ik heb het er graag voor over.

13 november 2025

Fijne zorg en uitleg

Vandaag weer naar weken bij Erik geweest voor meerdere piercings in oor met mijn dochter, 2 weken geleden ook al geweest. Fijne vent heel secuur en goed advies.

We komen graag terug !

4 oktober 2025

Team Tattoo Bob heeft me op een…

Team Tattoo Bob heeft me op een ontzettend prettige manier geholpen met een MHP tattoo. Ralph & Michael hebben mij getatoeëerd. Daar het een ontzettend lange zit was had Marijke zelfs een bordje voor me gekookt 🙏. Het gehele team is oprecht vriendelijk met fantastische service.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

31 juli 2025

Zeer prettig

Zeer prettige en vriendelijke ontvangst. Lekkere losse sfeer. Naar mijn idee heel goed werk verricht (PMU wenkbrauwen en twee tattoo's), voor een schappeijke prijs. Ook is eventuele goede nazorg in het vooruitzicht gesteld, dus geen klagen hier.

22 juli 2025

Beste ervaring ooit met een piercing…

Beste ervaring ooit met een piercing laten zetten.

Ik heb hier een Daith piercing laten zetten tegen migraine.
Ik ging er eigenlijk niet van uit dat het zou gaan helpen, maar aangezien ik het erg mooi vind is het een gevalletje baadt het niet dan schaadt het niet.

Ziet er bij binnenkomst al erg netjes en professioneel uit.

Iedereen moet zijn of haar handen ontsmetten en er is een mooie ruime wachtruimte met een grote bank.

Vervolgens wordt je netjes te woord gestaan door een van de vele medewerkers en krijg je duidelijke en eerlijke uitleg over de behandeling en de mogelijkheden.
Er wordt erg hygiënisch gewerkt en dat merk je.

Het zetten is zo gebeurd, duidelijk veel ervaring en geen gestuntel of onnodige pijn.

Ik liep zonder pijn naar buiten.
Hele andere ervaring dan mijn tragus, en tong, terwijl ik bij deze juist meer ellende had verwacht aangezien het een kraakbeenpiercing is.

Ik heb totaal geen napijn gehad.
Geen irritatie, zwelling en zelfs geen branderig gevoel na het zetten.
Ik vergeet gewoon dat hij er zit en kan er zelfs op slapen zonder het ook maar te merken.

Het is natuurlijk nog te vroeg om te zeggen of het echt geholpen heeft, maar het is wel heel apart dat ik sinds het zetten nog geen migraine heb gehad, aangezien ik net ongesteld ben geworden.
Normaal is dat vanaf 2 dagen ervoor altijd ellende tot overgeven aan toe.

Ik hoop echt dat dit de oplossing is.

Dikke complimenten voor jullie.
Ik moet er ruim een uur voor rijden, maar dat ga ik volgende keer wel weer doen na deze ervaring.

6 juni 2025

Top Esther, dankjewel

38 jaar geleden hier mijn eerste tatoeage laten zetten en gistere zo binnen gelopen zonder afspraak en na overleg en een kwartiertje wachten kon ik plaats nemen om een tatoeage te laten plaatsen naar eigen ontwerp.
Lekker zitten kletsen over van alles en superblij met mijn tattoo.
Esther, dankjewel

21 februari 2025

Heel blij met mijn MHP

Heel blij met mijn MHP! Ook alleen maar goede reacties van vrienden en familie. Niemand ziet dat het MHP is. Dus een aanrader om je te laten informeren in Rotterdam.

20 december 2024

Ze hebben mijn mislukte tatoeage met…

Ze hebben mijn mislukte tatoeage met deel weglaseren aangepast vandaag en dit door Robert Litcan laten doen. Resultaat een super mooie bijna compleet nieuwe tatoeage. En dit onder service. You make me proud 💪

16 december 2024

Een geweldige ervaring

We werden heel vriendelijk en ontspannen ontvangen. We werden geholpen door Ester, die ons door haar ontspannen manier van doen geheel op ons gemak stelde, het was voor ons beide onze eerste tatoeage .
Zij gaf een heel goed advies en maakte een mooi en heel subtiel, betekenisvol ontwerp voor ons, waar wij erg blij mee zijn. Zij heeft hem keurig en vakkundig gezet.
Wij zijn erg blij met onze mooie tatoeages.
Wij kunnen het gehele enthousiaste team van Tattoo Bob van harte aanbevelen, en van ons voor Ester een 10+.
Mieke en Gerard.

13 december 2024

Sardinie uit mijn hart

Ik wist wat ik wilde, maar moest nog een juist ontwerp hebben. Uiteindelijk had ik een mooie afbeelding gevonden en met deze afbeelding bij Esther in de stoel beland.
Mijn verhaal in een notendop verteld; 2x heel erg ziek geweest, mijn achtergrond & afkomst en mijn onderliggende gevoelens erbij verteld en zij heeft er zoooooo'n mooie tattoo van gemaakt, bizar gewoon !! Had ik nooit zelf zo kunnen bedenken. Is ook een kunst op zich om naar je "klant" te luisteren en dat uit je handen tot uiting te geven.
Het is geworden....gezet op mijn linker schouderblad "mijn" eiland Sardinie, waar mijn roots liggen, met de typische kenmerken erin, zoals een Nuraghe en Mirte takken wat door mijn hart als het ware naar buiten word geduwd.
Saluti Loredana xxx

14 november 2024

Sierraad

Na mijn jaar van ziek zijn, heb ik hier een hele mooie tattoo laten zetten door Esther. Zoals mijn lotgenootje zei: Dit is het mooiste sierraad die je jezelf kunt geven! En dat is helemaal waar. Ik had een ontwerp aangeleverd en die is vervolgens zodanig aangepast zodat het op mijn lijf en litteken mooi zou staan, en dat is fantastisch gelukt! Dankjewel hiervoor, ik kom zeker terug!

12 november 2024

Doen!

Gisterenavond mijn eerste tattoo laten zetten bij Mark. Ik ben er onwijs blij mee. Mark bedankt!!! Bedankt voor de fijne ervaring en het mooie resultaat!!

26 oktober 2024

Onvoorstelbaar knap

Onvoorstelbaar knap wanneer je zelf niet creatief bent maar wel een idee hebt wat je mooi gaat vinden.... Esther kijkt in je ogen neemt je op en komt met een ontwerp wat compleet bij je past.... maar ja dat is het ontwerp. Wanneer deze kunstenaar klaar met je is, is het ook nog even haarscherp volgens ontwerp op je lijf gezet. Zo enorm blij mee.... En als kadootje maken ze er daar ook nog een ontspannen gezellige middag van voor je.... Ik ben fan!!! Gelijktijdig werd mijn man ggetatoeëerd door Mark met hetzelfde mooie resultaat!

19 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?