Alles vlot verlopen stond bij aankomst in de luchthaven Reus Barcelona netjes te wachten met een naambordje . Ook voor de terugrit ( andere chauffeur ) was netjes op tijd midden in Barcelona centrum... Toon meer
Positieve ervaring. Een comfortabele manier om van de luchthaven van Treviso naar het stadscentrum van Venetië te gaan. De taxichauffeur wachtte ons op op de luchthaven. We werden met de taxi mooi op... Toon meer
Toen wij op het vliegveld aankwamen was onduidelijk waar wij moesten zijn, er was geen meet en greet. Uiteindelijk vonden we een medewerkster en toen bleek er geen taxi voor ons beschikbaar. We hebben... Toon meer
Alles is heel vlot verlopen. Het enige wat kan vermeld worden is tot welke balie men zich moet wenden om de juiste bus te vinden bij aankomst op de luchthaven. momenteel is dit balie 6 in Fuerteven... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We are the global booking platform for taxi services that provides access to the world's biggest taxi network for travelers and channel partners with affordable, fixed prices. Based in Maastricht, we offer cab service to and from airports (airport tran...
Florijnruwe 11117, 6218 CA, Maastricht, Nederland
- +31(0)43 311 6925
- www.taxitender.com
Prima taxi service tegen goede prijs.

Absoluut perfecte service
Absoluut perfecte service. Stipt op tijd, schone auto en aardige chauffeur, wat wil je nog meer?

Antwoord van TaxiTender
Zeker voor herhaling vatbaar.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Alles goed verzorgd volgens afspraak, nette / vriendelijke chauffeur!

Antwoord van TaxiTender
Nog nooit zo'n goeie taxi service…
Nog nooit zo'n goeie taxi service gehad.
Zeer netjes en correct, en voor een goeie prijs.
Volgende keer zeker weer bij jullie.

een aanrader!
Wij hadden een taxi besteld van vliegveld Wenen naar het hotel en ook retour. Waren echter vergeten om tijdens de boeking het juiste nummer bij het hotel adres te vermelden. Contact gezocht met Taxitender; dit was geen probleem , ze zouden de juiste gegevens nogmaals doorgeven aan de taxicentrale in Wenen. En binnen 10 minuten hadden we per mail al een nieuwe voucher binnen met de juiste gegevens.
In Wenen waren we een klein uur vroeger dan gepland op t vliegveld , gebeld met de plaatselijke taxicentrale die vermeld stond op de voucher. Een alleraardigste man stuurde meteen een taxi onze kant op en zo zaten we 10min later al in de taxi.
De dag van onze vlucht terug stond de taxi precies op de afgesproken tijd voor het hotel.
We kunnen dit iedereen aanraden!

Vriendelijk
Vriendelijk, snelle service en blijft de gehele dag alert om vlucht in de gaten te houden. Denken met je mee.

Antwoord van TaxiTender
De chauffeur was heel aardig en…
De chauffeur was heel aardig en behulpzaam.
Alleen was hij een beetje te laat aanwezig, en veel heen en weer ge sms over de aankomst.

Antwoord van TaxiTender
very reliable and fast service
very reliable and fast service. highly recommended.

Fijn vervoer!
Fijn vervoer van luchthaven naar hotel en weer terug! Vriendelijk personeel en netjes op tijd!

SUPER!!!
SUPER!!!! ZEKER EEN AANRADER vriendelijk, op tijd, netjes. Dag van aankomst eerder geland (1 uur) chauffeur nam telefonisch contact met ons op om te vragen of hij ons eerder kon ophalen. Na dat telefoontje binnen 15 min op de meeting point gearriveerd. Ik heb dit bedrijf reeds in mijn contacten opgeslagen. Prijst vindt is eerlijk.

It was an amazing ride!
Good service, friendly driver, on time, nice car and great taste of music.

Good transfer
Big van, slightly older, friendly and helpfull driver

Antwoord van TaxiTender
* Taxi was 45 minuten later bij…
* Taxi was 45 minuten later bij luchthaven Salzburg (na aankomst vlucht Austrian Airlines) dan afgesproken. Excuses aanvaard overigens omdat het blijkbaar erg druk was op de autobahn. Maar ik moest er wel 2x voor bellen. Vriendelijke chauffeur daar niks mis mee, maar je staat wel in de wacht.
* Nog een tip: De ritprijs is aanzienlijk hoger dan unaniem wordt gerekend door lokale taxi-aanbieders, bv. Hubert Flachau. Dat scheelt liefst 67 euro per rit (110 euro ipv uw 167) en dat is dan weer opmerkelijk veel. Ik klaag daar eenmalig niet over maar signaleer het wel. Vandaar alles opgeteld 3 sterren.
Praag
De chauffeur stond netjes te wachten bij aankomst. We hadden een gezellige rit naar ons hotel in Praag. Voor de terugreis was de chauffeur ruim op tijd bij het hotel. Ik zou een volgende keer zeker weer een taxi op deze manier regelen