Absoluut geen aanrader
Absoluut geen aanrader
Voor dit bedrag mag je op z’n minst een fatsoenlijke kart-ervaring verwachten, maar wat wij in Groningen kregen was ronduit teleurstellend. We boeken al jaren als gezin een paar heats, en nog nooit zijn we zo chagrijnig van een kartbaan vertrokken.
Ondanks dat je minimaal twee heats móét boeken, krijg je tussendoor nauwelijks tijd om even bij te komen of iets te drinken. Maar dat was nog het minst erge.
Wat echt misgaat, is de manier waarop de heats worden ingedeeld. Zonder enige vorm van niveau- of leeftijdsverschil gooit men doodleuk elf karts tegelijk de baan op. Resultaat: piepjonge, veel tragere rijders tussen de rest, met een constante stroom aan botsingen, neutralisaties en oponthoud als gevolg. En als er iets gebeurt? Dan duurt het eindeloos voordat iemand geholpen wordt en de baan weer vrij is.
In de eerste heat heb ik niet één normale ronde kunnen rijden. Niet één...
De tweede heat was niet beter: de eerste vier ronden ook weer alleen maar oranje lampen. In ronde 5 ben ik uitgestapt, heb ik mijn kart maar aan de kant gezet. En dat terwijl je een godsvermogen moet aftikken per heat.
De baan zelf is prima en de karts zijn oké, maar de organisatie en invulling zijn dramatisch. Voor ruim 200 euro verwacht je professionaliteit en plezier, geen frustratie en tijdverspilling. Dit was een duidelijke zaak van zo snel mogelijk geld zien te verdienen en de kwaliteit en klantervaring deed er duidelijk niet toe.
Voor ons was dit de eerste keer dat we ooit bij een kartbaan wegreden met alleen maar ergernis. En ook meteen de laatste keer: Wij komen hier nooit meer terug.