Wettelijke Garantie onbekend
Kocht in oktober 2022 een NASA Supernova Tri-colour/Anchor Combi, voor €255. (Iets minder dan het dubbele waarvoor NASA hem zelf verkoopt). Dat ging verder prima….
In het voorjaar van 2024 was deze lamp, na 1 nacht als ankerlicht gediend te hebben, enkel nog werkend in de anker-stand. De drie kleuren toplicht-stand deed het niet meer.
Technautic benaderd en die wensten eigenlijk alleen via de wederverkoper te werken. De wederverkoper heeft toen de lamp eind oktober naar de leverancier, Technautic, opgestuurd voor controle. 3 maanden lang niets meer gehoord.
Ondanks meerdere emails met herhaalde verwijzingen naar de Wettelijke Garantie uit Burgerlijk Wetboek, boek 7, artikel 17 werd dit toch zeker niet goedkope toplicht noch (kosteloos) gerepareerd, noch vervangen…en m’n geld kreeg ik ook niet terug.
Dit terwijl het licht volgens hun eigen website wordt omschreven als:
“Op deze manier wordt een lange levensduur en laag stroomverbruik van uw navigatie verlichting gegarandeert”
(Zo staat het LETTERLIJK op hun website)
Echter, eenmaal voorbij de fabrieksgarantie (2 jaar) gaat TechNautic niet en van wettelijke garantie hebben ze ook nog niet gehoord.
Toen we na 3 maanden stilte contact opnamen met de fabrikant in Engeland werd er door de leverancier gesproken over een “heel mooi bod” dat zou zijn gedaan….maar echter nooit is ontvangen! En zonder blikken of blozen sturen ze de lamp na 3 maanden terug. Geen reparatie, geen vervanging, geen geld terug. Niets.
Bijzonder teleurstellend. Voor de winst die zij maken (bijna de helft dus) mag je toch echt wel betere service verwachten.
Ik koop daar nooit meer iets