www.Telfort.nl Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

wij zijn helaas overgeleverd aan telfort. wij waren relatie van concept ict maar worden zonder toestemming overgezet op telfort een migratie die 29 september zou plaatsvinden het is 30 september en... Toon meer

Onze familie heeft twee simkaarten: Bedrijf-X (geen ad, 06xx90) en Telfort (06xx15). Bedrijf-X heeft geen automatisch roaming. In het buitenland moet u een internetbundel kopen en activeren voord... Toon meer

Ik zou nooit naar Telfort overstappen, omdat dit echt de slechtste internet heeft thuis. Altijd trage internet, websites laden sloom, video's bufferen niet etc. Vanaf 1 dec ga ik naar T-Mobile, ho... Toon meer

Vandaag gebeld over het verdwijnen van de analoge televisie en na lang vragen kom je er dan achter dat de coax kabel voor hen te duur is en dat de enigste oplossing is dat je voor extra geld wat in to... Toon meer

1. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Telfort.nl heeft scherpe aanbiedingen voor Mobiele telefonie, Interactieve TV, Analoge TV, Internet en vast Bellen. Bezoek ons en doe je voordeel met een van de vele online aanbiedingen. Telfort.nl maakt het wel heel gemakkelijk!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Telfort is onduidelijk

Telfort kan mij niet bevestigen, dat zij mijn huidige abonnement opzeggen. zij zeggen het wel toe dat zij dit kunnen regelen maar sturen tevens een opzeg brief die ik moet opsturen naar KPN. Zonder een exacte datum is opzeggen niet te doen, waardoor een vloeiende overgang niet mogelijk is. Telfort beloofd mij, het te regelen, maar al met al blijft het voor mij onduidelijk waar ik aan toe ben.
MVG
W.F.Levering

14 mei 2014
Logo www.Telfort.nl

Antwoord van www.Telfort.nl

@W.F.Levering,

Vervelend om te lezen dat de opzegging niet zo soepel verloopt. Ik kan me voorstellen dat je graag een bevestiging ontvangt. Graag maak ik dit alsnog voor je in orde. Kun je in een privébericht op het Telfort forum aangeven of het om Mobiel of Vast gaat? Graag aangevuld met jouw naw-gegevens en 06-nummer. Na ontvangst wordt het verder uitgezocht.

Denise

Snelle service met aankoop maar levertijd 3 tot 5 weken is belachelijk lang en niet van deze tijd!

Ik vond de aankoop via de website best makkelijk en overzichtelijk om te doen. Maar toen ik vervolgens de bevestigingsmail kreeg met daarin de levertijd van 3 tot 5 weken sloeg ik wel een beetje achterover. Kom op zeg, dat is toch niet meer van deze tijd mensen. Zo moeilijk lijkt het me niet om een abonnement op te zetten en de spullen op te sturen, als iedere willekeurige webshop "vandaag besteld, morgen geleverd" kan hanteren. Ik hoop dan ook zeer dat het wat vlotter gaat, zeker omdat ik deze vraag om de enquete in te vullen wel binnen een half uur na de bevestigingsmail van mijn bestelling had. Dat kan dus wel vlug... beetje jammer dus

13 mei 2014

Keurig en duidelijk

Prima gesprek telefonisch alleen mijn abonnement samenstelling ziet er niet gewijzigd uit. Wat op zich niet erg is omdat ik het anders toch weer zelf aangepast had.

11 mei 2014

DE SERVICE IS GOED

ik heb het pakket internet en bellen besteld bijna gaat alles goed alleen kan ik niet bellen en en gebeld worden, het schijnt een fout inde experia box v8 te zitten ik hoop dat ze het snel oplossen.gr a.mooibroek

10 mei 2014

Goed geholpen en ook een goede aanbieding ontvangen

Ik kan zeggen dat de kennis goed was m.b.t. de vragen die ik had gesteld.
Ik ben op tijd gebeld, voor verlenging van het abonnement. Daardoor ruimschoots de tijd om een goede keuze te maken.

Omdat het abonnement weer is verlengt tegen een aantrekkelijk tarief en goede voorwaarden zijn wij er hele tevreden mee.

10 mei 2014

goede service

Telfort melde dat mijn abonnement ging verlopen en of ik voor een verlenging wou gaan, dat was mijn plan ook en hij kwam een abonnement die voor mij overeenkomstig is voor een lagere prijs, super.

8 mei 2014

niet bereikbaar

Via de website van Telfort vaste telefoon en tv aangevraagd. Toen ik dit ging printen zag ik dat ik de datum van overzetten te krap had genomen en heb klantenservice gebeld. Volgens klantenservice heeft men niets ontvangen, waarschijnlijk omdat hun website down is (of een deel daarvan) of ik het later opnieuw wil indienen. Dezelfde avond nog 3 maal geprobeerd en vandaag ook wel 4 keer. Geen connectie

kan goedkoper

ik wil graag alleen kunnen whatsappen en 30 minuten max. kunnen bellen per maand. Geen abonnement hiervoor mogelijk. Jammer.

Slordig en slecht

Het bestelproces verliep voorspoedig, ook de bevestiging van de bestelling was in overeenstemming met de bestelling. Vervolgens ontving ik het proforma contract, waarin een extra dienst (2e televisie) was opgenomen, die ik helemaal niet besteld had. Een telefoontje met de klantenservice (0900-nummer!!!!) was de enige manier op hier iets aan te doen, zo leerde ik uit de FAQ's. Direct gebeld, waarna ik te horen kreeg dat de enige manier om dit te wijzigen was om de gehele order te annuleren, waarna ik een nieuwe bestelling moest plaatsen (met het gevaar dat de fout zich opnieuw voordoet...). De medewerker was het met me eens dat dit een rare gang van zaken was, maar gaf aan geen orders te kunnen aanpassen, alleen te kunnen annuleren. Slordig en slecht naar mijn idee, want Telfort drijft me nu weer terug in de armen van de concurrentie.